24 nov 22, 21:04:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162338 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #225 Dátum: 13 szep 21, 07:57:26 »

A Szindbád mangát megcsinálhatnák nyári animének. Nyáron Szindbád(nekem már jó lenne 12 rész is), utána Magi.  Mosolyog

198. fejezet fordítás:
http://mangahelpers.com/t/aegon-rokudo/releases/38745
Spoiler: Hakuryuu, az új Sóska. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 21, 12:48:41 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #226 Dátum: 13 szep 23, 08:09:09 »

Aham, ha Ryuu Sóska, Judás Orcsimarcsi, vagy mi?
Egyébként, hölgyeim és uraim, bemutatjuk a legújabb táskánkat, minden ruhához illik és slussz poénként még dumál is (szóval egész biztos, ha megszerszik nem fognak unatkozni.  bow bow Csak az a baj, hogy plusszban, akár tetszik önöknek akár nem, jár hozzá egy eredeti Alibaba is...  Azért az cuki volt, ahogy Kouen szépen felkapta Aladdint, mint valami csomagot. Oh és még respektálja Sint. Hát nem cuki. Ördögi Ördögi
Titusból meg "magi" lett? Érdekes. Szinte látom, ahogy a kövi fejezetben Sin lecsap rá, hiszen ő tulajdonképpen úgy gyűjti a magikat, mint Ash Kecsum a Pokémonokat. bye bye bye bye

És elkezdődik az új arc...
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 08:19:08 írta BlackPoet » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #227 Dátum: 13 szep 23, 09:09:54 »

Itt az új fejezet: http://www.mangareader.net/magi/198

Pár dolgot nem értettem ebben a fejezetben. http://www.mangareader.net/magi/198/6
Szinbád itt mit csinált Kougyokuval? Valami Genjutut használt vagy mi?

http://www.mangareader.net/magi/198/14
A gumóban Scheherazadé van, szóval majd ő is visszatér még, vagy a gubóból jött a Rukh fény, ami felélesztette Titust?

Kouen tényleg nagy volt, hogy csak úgy magához kapta Aladdint. Nevet
Gyokuen nem sokáig ünnepelhetett, hogy a Reim magija meghalt.
Már most hallom Aladdinéktól, hogy gyere vissza Száászkeee... vagyis Hakuryuuuuuuuu! xD

Elmaradt a One Piece féle arc záró buli. Pedig milyen jó ölteket születtek.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #228 Dátum: 13 szep 23, 12:24:34 »

@BlackPoet

Igen, Judar nem más, mint Marcsi. A célja pedig az, hogy megszerezze Ryuu-sama testét. Kiröhög

@Tilon
Szindbád emberei azt mondják, hogy a Kou Császárságnak még van egy "Magija" és egy Fém Tároló használója, akit nem vetettek be és kíváncsiak, hogy ők lehetnek-e az ütőkártyáik. Koumei válasza az, hogy ők sem tudják, hogy Szindbádék nem-e rejtegetnek egy ütőkártyát valahol. Erre Szindbád kitekint Kougyokura. Szerintem itt erről lehet szó:
http://www.mangareader.net/magi/121/7 Szindbád tudja, hogy Kougyoku nem fog ellenük harcolni, plusz a Szindriai harcuk során a képességeit és az Extrém Mágiáját is látta.

A gumóban Sherry "klónja" van, ami képes befogadni Scherry Rukh-ját. Ha ezekből a testekből még maradt Reimben, akkor Seherezádé feltámadhat. Viszont Ugo direkt megkérdezte, hogy biztos abban, hogy Titust küldje vissza. Ha egy gumó maradt csak, akkor azt Titus felhasználta. Ha több, akkor Sherry idővel visszatérhet gondolom, bár kétlem, hogy egyhamar ez be fog következni.

Anime szinkronhang információk:

Matsuoka Yoshitsugu - Titus Alexius (SAO: Kirito; Azt hittem női/nőies hangot kap)
Ohsaka Ryota - Sphintus
Inoue Kikuko - Myers (FMA-B: Lust, FT: Minerva; Ő volt a favorit hangom Gyokuennek. Szomorú )
Chō - Matal Mogamett (HxH: Bonolenov; Bonolenov hangjával abszolút nem illik Mogihoz)
Nakamura Yuichi - Ren Kouen(FMA-B: Greed, FT: Gray, Bleach:Muramasa; Jó választás)
Hino Satoshi - Ren Koumei (Naruto Shippuuden: Sai; Ő is jó választás)
Kakihara Tetsuya - Ren Kouha(FT: Natsu; A kinézete ellenére Kouha 18 éves, szóval Natsu hangja illeni fog a henteléséhez. ikszdé )
Ishida Akira - Yunan (Naruto: Gaara, FT: Zeref; Már hallhatuk egy pillanatra és nem volt rossz)
Sakamoto Maaya - Scheherazade
Miyano Mamoru - Mu Alexius (FMA-B: Ling Yao, DN: Yagami Light; Még egy jó választás)
Taniyama Kisho - Rohroh
Ayahi Takagaki - Myron
Kana Asumi - Toto

Gyokuen sehol... Noexpression
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 12:26:47 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #229 Dátum: 13 szep 23, 17:11:35 »

Remélem kapunk bővebb magyarázatot, hogy miért lett Hakuryuuból Sasuke. Kihagytam valamit?

Maga a fejezet jó volt. Kouen ahogy megragadta Aladdint az nem volt semmi. Gyokuen meg nem sokáig ünnepelhet, de tuti hogy nem sokára ismét megjelennek. Titus visszatérését annyira nem vártam. Jó meg inden, de remélem nem lesz ilyen sokszor. Amúgy elég furán nézett ki hosszú hajjal meg mindennel. Már túl lányos volt, csak mellek nélkül.

Ha jól értelmeztem, akkor Ugo választja ki az új magikat, mint a Szent templom őrzője. Na most már biztos, hogy nem egy egyszerű dzsinn ő.

Ahogy nézem Gyokuent kihagyják, pedig ő már benne lesz, még ha csak kis időre is. Ez nem jó előjel. Hát igen, én is Titushoz nőiesebb hangot képzeltem el, de a többiekké akiket felismerek szerintem nem rossz.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #230 Dátum: 13 szep 23, 19:55:48 »

Kszi a magyarázatot Bastian. Mosolyog Kougyokunál a szemei zavartak meg azért hittem azt, hogy valami más van a háttérben.

Titusnak csak egy olajág kellene a hajába és simán elmenne Scheherazadénak. Nevet Főleg ezzel a hosszú hajjal. Van egy olyan sejtésem, hogy ott marad Magnostadtban és ő lesz a vezetője. Arra kevesebb esélyt látok, hogy visszamenne a Reimbe Margával együtt.
Ha a Reim szövetséget kötött a Hét Tenger Szövetségével, akkor a Kou birodalom valóban nehéz helyzetben van, főleg, ha Kougyoku és még ki tudja ki (Hakuei?) nem támadná meg őket.

Hakuryuu rájött, hogy a fehér Rukh segítségével képtelen végezni az anyjával ezért át állt a sötét oldalra Marcsi mellé. Hümm-hümm

Gyokuen szinkronjára kíváncsi vagyok. Remélem csak véletlen hagyták ki őt. Hallani akarom a gonosz nevetését. Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #231 Dátum: 13 szep 23, 21:48:02 »

Bízom benne, hogy még jönnek szinkronhangok. Ha Myers van, akkor Smirnoffnak is kellene lennie. Ha Toto van, akkor Shambal Ramalnak is kellene lennie. Remélem csak késnek Gyokuen szinkronhangjának leleplezésével. ^^
Amiért igazán durci leszek az az lesz, ha kihagyják a Kalóz történetszálat. >.<#
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #232 Dátum: 13 szep 23, 21:57:02 »

Nekem az olyan nevek, mint Toto vagy Smirnoff semmit se mondanak xD Talán mert pár nap alatt daráltam be a mangát és a neveket nem jegyeztem meg csak az arcokat. Kou királyi sarjak neveit még a Wikiről másolgatom be. xD

A Kalózokat nem hagyhatják ki mert akkor smárolta le Hakuryuu Morgianát. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 21:58:45 írta Tilon » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #233 Dátum: 13 szep 24, 04:34:35 »

Meg ott derül ki néhány érdekes dolog Hakuryuu múltjáról. Bár még így sem nagyon értem ezt a Sasuke átállást.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #234 Dátum: 13 szep 24, 08:50:56 »

@Bastian.
Csak ne legyen egy Aladdin típusú, visszahozunk Szasszke, pardon Hakuryuu húzás, mert akkor tényleg kiakadok. És ki lesz Sai? Mert ha már "hetes csapat", akkor kell lennie egy Sainak is. Ördögi Ördögi
Amúgy hidd el nekem, hogy Yoshitsugu tud ha akar lányos hangot is imitálni.  Ajánlom nézz majd bele a Makai Ouji című animében, abban is ő kölcsönzi a hangot az egyik olyan karakternek, aki hasonló kaliberű, mint Titus és én első hallásra tényleg azt hittem, hogy a karakternek női seyuuja van. Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #235 Dátum: 13 szep 24, 14:56:08 »

Akkor megnyugodtam Titust illetően. ^^ Mogi hangjáért, azért még aggódom.
Arra a kérdésre pedig, hogy Ryuu miért lett Sóska az jutott eszembe, hogy lehet Marcsival akarja megöletni Gyokuent.
Rájött, hogy Gyokuent nem tudná legyőzni, ezért beleegyezett, hogy segít Judarnak Fekete Rukhot gyűjteni, Judar meg megígérte neki, hogy cserébe megöli Gyokuent.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #236 Dátum: 13 szep 24, 15:53:02 »

A poén az, hogy én a manga olvasása alatt folyamatosan Sasuke hangját képzeltem Hakuryuunak...  Nevet

Greed lesz Kouen????? :OO Már biztos hogy nézni fogom az animét <3
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 24, 15:54:19 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #237 Dátum: 13 szep 27, 20:39:26 »

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JssdumYRF88
Hát én nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de ez eléggé filler szagú, meg úgy néz ki, kihagyják a kalózos arcot. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 27, 20:40:32 írta zitagirl » Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #238 Dátum: 13 szep 27, 20:53:27 »

Pedig abban jelenik meg először Hakuryuu anyja, és válnak el egymástól, úgy hogy történetileg fontos lenne...
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Bastian

« Válasz #239 Dátum: 13 szep 27, 20:58:41 »

Az opening a háttérben jónak tűnik. Kúl
Ebből még nem állítom, hogy kihagyják a kalózokat. Aladdin és Alibaba lényegében meghozták a döntésüket, hogy ideje utazniuk egy csöppöt. Túl nagy kérés lenne, hogy az előzőleg meganimált 115 fejezet után visszavennének a tempóból és kihagyások nélkül meganimáljanak 70 fejezetet. 3 fejezet/rész arány nem tűnik lehetetlennek. Ha kihagyják a kalózokat, akkor Hakuryuu egy nap úgy ébred majd fel, hogy unatkozom, ezért most Anyucival fogok birkózni, mert hát semmi más dolgom vagy indokom nem lenne rá. >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins