24 nov 22, 12:39:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162178 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #75 Dátum: 13 ápr 28, 18:42:20 »

Milyen kapcsolat van a manga és az anime közt? Látom 180 fejezet van, de csak 25 rész. Hmm? Melyikbe érdemes elsőnek kezdeni?
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #76 Dátum: 13 ápr 28, 19:04:05 »

Mangába. Az animében vannak változtatások az elején kicsit meg rengeteg a Zagan arcban (18-25.rész). Meg jó néhány infót kihagytak. Ja és abba a 25 részbe kb. 100 fejezetet dolgoztak fel. Persze ajánlom az animét is megnézni, mert ahol manga szerint csinálták az nagyon jó lett.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 28, 19:05:33 írta zitagirl » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #77 Dátum: 13 ápr 28, 19:44:32 »

Nézd meg az animét, aztán ha bármi is tetszett belőle, akkor a 75. fejezettől olvasd a mangát. Magyar fordítás nem tudom, van-e.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #78 Dátum: 13 ápr 28, 19:49:46 »

Fordítják már, de még nem érték be. Tán most kicsit belehúznak míg nincs manga. Küldöm PÜ-be a linket mindkettőtöknek.  Mosolyog
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #79 Dátum: 13 ápr 28, 20:00:39 »

Köszönöm a linket, megtartom az ismerőseimnek Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #80 Dátum: 13 máj 08, 15:07:35 »

Kint van a Sinbad manga első két fejezete: http://www.mangahere.com/manga/magi_sinbad_no_bouken/c001/  Nevet

Milyen aranyos volt olyan kicsiként. Szerintem kezdésnek jó volt, és látszott végig, hogy Sinbad különleges. Érdekes így látni, hogy miként is válik azzá, aki ma. Szülei is jó fejek, vagy legalábbis az apja.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #81 Dátum: 13 máj 14, 20:05:53 »

Sinbad 3.fejezet: http://www.mangahere.com/manga/magi_sinbad_no_bouken/c003/
Tetszett. Eleje vidámabb volt, a másik fele meg kicsit olyan, mint a Balbadd arcnál. Ezt a Dariust meg nem igazán értem. Segítettek neki, és jófejnek nézett ki, aztán túsznak ejti Sinbadot? Nem hiszem, hogy élvezi ezt. Az embereket meg ott helyben vertem volna el. Nem segítenek neki, csak mert nem száll be a háborúba. Hogy élné meg mindegyikük ugyanezt. Gyáááá
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #82 Dátum: 13 máj 25, 21:53:26 »

Nem rossz eddig a történet, bár szerintem nagyon az elejéről lett elindítva. Nem tehetek róla, de a legtöbb flashbacket nem szeretem, mert mindig a főszálra vagyok inkább kíváncsi. Igaz itt még nem nagyon látni főszálat smirksweat
Szindbád apuka és anyuka több, mint rendben vannak. A felnőtt Szindbád és Jafar-féle komikumokat produkálják Pojén
Várom a folytatást. Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #83 Dátum: 13 máj 27, 04:51:55 »

Végre a 14 éves Szinbádnál vagyunk.
Hát a különkiadás csak egy hatalmas spoiler volt.
Yunannal való  találkozás engem Aladdin esetére emlékeztetett egy kicsikét. Kellett nekem egy pici idő, hogy felismerjem az elején. Legelőször azt hittem, hogy Yamraiha az más ruhában. Igaz már 11 körül olvastam, de akkor is. Yunan nagyon nőies.
Na de legalább az emberekre hatott valami. Kár, hogy ezért valakinek meg kellett halnia.

Jövőhéten már lesz Magi is. Nevet
Naplózva
Bastian

« Válasz #84 Dátum: 13 jún 06, 14:27:25 »

Én balga elfelejtettem, hogy már kijött az új fejezet. smirksweat
Voltaképpen nem sok minden történt. Koen udvarháza mókázik, Alibabáék ámulnak és kiderült, hogy Koen egyik Dzsinnje rendelkezik gyógyítással. Mogamett egyre nagyobb hatalmat nyer a fekete Rukhal, amíg Titus haldoklik.
Mor-san is feltűnhetne már Pontosan

A Szindbád kalandjai meg úgy tűnik megismétli a prototípus Szindbát mangát részletesebben és átdolgozva. Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 15:34:31 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #85 Dátum: 13 jún 06, 16:58:32 »

Tény hogy nem sok minden történt, de jó volt elolvasni. Mogamett lassan maga is átváltozik. Seherezádé meg most megmutatja a maradék erejét.
Mor-t már nagyon hiányolom. Megjelenhetne már végre.

A Sinbad mangához annyit, hogy mivel csak egy különkiadás volt, ezért kellett most ebbe bele rakni részletesebben. Személy szerint én nekem bejön ez. Tudom nem lesz nagy meglepetések most egy jó ideig, de ez van. Majd az azutániakra leszek kiváncsi.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #86 Dátum: 13 jún 10, 22:54:06 »

Kint van az új fejezet:
http://www.mangareader.net/magi/184

Én a Sinbad mangának hagyok még pár hetet, ő túl kedvencem ahhoz hogy fejezetenként kuncsorogjak a sztorija után Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #87 Dátum: 13 jún 13, 17:41:54 »

Ha Titus legyőzi Mogamettet, akkor nagyot fog nőni a szememben, már ha harcra kerül egyáltalán a sor. Nem tartom kizártnak, hogy lelkizés lesz inkább belőle, majd Titus végül eltávozik és Mogamett leáll emiatt. Elég hamar véget ért a heti fejezet. >.<#

Szindbád kalandjai 7. fejezet
Azt kell mondanom, hogy jobban tetszett a heti rész, mint a Magi. Szindbád készen áll a Labirintus Hódításra, az anyja áldását adja Szindbád tevékenységeire és jó volt látni, hogy Drakont is zavarva lehet hozni. Seren hercegnő is mókás volt. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 13, 17:42:55 írta Bastian » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #88 Dátum: 13 jún 17, 21:43:37 »

http://www.mangareader.net/magi/185 Cliffhangert szeressük Nevet
Bár lehet csak beijesztegetés az a végén, és nem lesz belőle semmi/megakadályozzák.
Naplózva

Bastian

« Válasz #89 Dátum: 13 jún 17, 21:59:17 »

Ez tényleg igazi Cliffhanger volt, ráadásul simán el tudom képzelni,hogy igaz. Mekkora húzás lenne. Kúl
Titusból csak egy csontváz maradt? Szomorú

Szindbád kalandjai 8. fejezet:
Áll a Baal. Pojén
Most jönnek az izgalmas dolgok. Yunan és Szindbád jelenete nagyon jó volt. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins