1.Nem vagyok az a fajta ember aki gyorsan fel szokta kapni a vizet.De ezen én is felkaptam hogy NARUTO HINATÁVAL?
Na ne már.Na ez kinyomta a biztosítékot,
2.Ja meg ez a másik dolog hogy egészen eddig nagy ívből lepottyantotta Sakurát meg minden és a harc végén meg úgy tesz Sasuke mint ha mi sem történt volna?
3.Sztem Khisi-nek sem lehetett túl sok nője az életében ha egy ilyen love storyval áll elő komolyan.
4.Meg akkor minek tettek bele utalásokat Naruto iránt elkezdett érezni valamit?
5.Itt most az Orochimaru vs jinjuriki (bocs ha nem tudom helyesen leírni) harca gondolok amikor Yamatao papol Sakurának a Naruto iránti érzéseiről vagy is próbálná csak addigra magához tér.és még sorolhatnám ezeket a fajta jeleneteket.
6.Mert sokan NaruSaku-ra szavaztak volna és nem Naruhiná-ra.
7.Meg az együtlétjük is elég faintos dolog.Felcsinálta és zarándokúton van és ott hagyta Sakurát egyedül a gyerekkel aki kiköpött mása Karinnak.
1.Na, még egy ember aki shippingért ("románcért") olvasott egy neverending shonen fight mangát, ahol a románcok köztudottan csak poénnak vagy fanservice-nek vannak.
2.Sakura már a debut-je óta Sasuke volt az álma és vele akart lenni. Amúgy nem azért, de ha te is megtudnád, hogy egy gonosz szervezett volt a családod tragédiája mögött, akkor tökmindegy, hogy kivel milyen kapcsolatban voltál, tuti, hogy vérgőzős fejjel bárkinek neki mentél volna.
3."
Ha valami nem úgy lett, ahogyan akartad, sértegesd az alkotót". Kiemelten és aranyba foglalva, megőrizve az utókornak!
4.Mert miután Kishimoto rájött, hogy valamiért sok ember képes csak shipping-ért olvasni akár olyan mangát is, amely rohadtul nem erről szól, s mivel japánban nagyon divat a Rie Kugimiya féle tsundere-loli animék (Zero No Tsukaimai, Hidan No Aria stb), ezért rakott bele rengeteg NaruSaku + NaruHina + SasuSaku + SasuKarin fanservice-t. Szerinted miért sírta magát Karin vissza Sasuke-hoz a semmiből ahhoz képest, hogy ő még többet "szenvedett" Sasuke miatt + 485-ik fejezetben meg is jegyezte, hogy végzett Sasuke-val?
5.Yamato, ja ja, persze, persze, csak EGY dolgot felejtenek el, hogy Yamato:
- alig volt együtt 2 napot Naruto-val és Sakura-val és előtte nem tudott róluk semmit.
- nem tudott semmit Sasuke-ról, illetve, hogy Sakura szerelmes Sasuke-ba.
Amúgy megjegyzem, hogy eme "momentum" ellenére később a 469-es fejezetben nem hogy ő volt az első, aki átlátott Sakura kamu vallomásán, de még meg is akarta Sakura-t verni, ha Kakashi nem állítja le már az elején.
6.Nem vagyok shippinger, nem ezért olvasok Naruto, One Piece, Bleach és Gintama mangát, de azt még én is megtudom mondani, hogy a SasuSaku-nak van japánban a legnagyobb tábora, azután jön a NaruHina, utána a ShikaTema, majd a TsunaDan és valahol 7-ik vagy 8-ik helyen van a NaruSaku tábora.
7.Istenem, rakjatok egy szemüveget egy lányra s máris Karin "klónja" lesz! Azt persze senkit sem érdekel, hogy Sarada azu apjára ütött + Karin-t pont, hogy Sakura-ról mintázta Kishimoto, hogy sötét szemekkel és sötét hajjal!