Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11565 Dátum: 14 nov 18, 16:35:27 » |
|
Pedig arra igazán kiváncsi lennék, hogy mennyire bánik másképpen a kislánnyal mint a fiával. Nyílván most így vicces volt meg minden, hogy kapott egy barackot amiért rosszalkodott, de ha Himawari csinál valami olyat? Vagy esetleg akkor Hinata intézkedik? Most, hogy így utólag belegondolok, sokkal jobban örültem volna, ha négyesben látom őket, mint így. Megnéztem volna, hogyan boldogul Naruto a kis családjával!
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11566 Dátum: 14 nov 18, 17:32:35 » |
|
Pedig arra igazán kiváncsi lennék, hogy mennyire bánik másképpen a kislánnyal mint a fiával. Nyílván most így vicces volt meg minden, hogy kapott egy barackot amiért rosszalkodott, de ha Himawari csinál valami olyat? Vagy esetleg akkor Hinata intézkedik? Most, hogy így utólag belegondolok, sokkal jobban örültem volna, ha négyesben látom őket, mint így. Megnéztem volna, hogyan boldogul Naruto a kis családjával! Jövőre ezekre, mindre valószínűleg sor fog kerülni. A négyestől egészen a gyereknevelésig kb mindenre. Himawari-ra egyébként elég ránézni az a 2 mondat ami volt tőle és an ézése is elárulja hogy vele nincs gond mert olyan mint az anyja. Nyugodt békés és csendes. De mivel örökölt Narcistól tuti van egy másik énje is. Jó lenne látni egy Road to Ninja mozis Hinatát vagy Himawarit pl.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 18, 17:33:17 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #11567 Dátum: 14 nov 18, 19:43:27 » |
|
Nem lenne rossz, ha Himawari egy kettejük közti átmenet lenne. Nem teljesen hiperaktív, de nem is totálisan visszahúzódó. Egyébként arról, hogy Sarada elkezdte követni Borutot, egy kicsit a part 1-es Hinata ugrott be, csak egy kicsit más természettel.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11568 Dátum: 14 nov 19, 09:42:09 » |
|
Egyébként arról, hogy Sarada elkezdte követni Borutot, egy kicsit a part 1-es Hinata ugrott be, csak egy kicsit más természettel.
Na igen, nekem is beugrott, hogy ugyanígy követte Hinata Narutot szinte mindenhová. De én valamiért úgy ézrem, hogy nem szeretném Saradat és Borutot együtt látni később. (mármint párként) Külön-külön jobbak ők, mint együtt.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11569 Dátum: 14 nov 19, 10:53:54 » |
|
Sarada nekem nem tûnik olyannak mint Hinata, más a személyisége, ezért ha követi is nem ùgy mint Hinata anno Narutot. Inkább egyszerû kíváncsiságnak hat hogy 'ez már miben sántikál, na jólvan nézzünk utána'.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11570 Dátum: 14 nov 19, 15:13:09 » |
|
Egy kis hírmorzsa a jövőre induló Naruto manga mini szériájáról. http://www.saiyanisland.com/2014/11/naruto-part-3-likely-to-only-last-a-few-months/A hír szerint fél éven belül kb indulni fog és csak pár hónapig fog tartani ergo nem lesz hosszabb mint 2-3 kötet MAX! Bár ezt eddig is sejtettük. Utána viszont Kishi belekezd egy új mangába aminek már nem lesz köze a Narutohoz de az valószínűleg már nem heti megjelenésű lesz hanem havi, mivel ha jól értem a cikket akkor öregnek érzi magát már ahhoz hogy minden idejét a munka foglalja el csak hisz ott a gyereke meg a felesége akivel nászútra is akar menni. Kíváncsian várom mi lesz majd az új mangája. Mert ami átvette a Naruto mangát a JUMP-ban elég érdekes hogy finoman fogalmazzak. Asszem valami pingpongos cucc lesz. Nagyon rámentek most a sport cuccokra Japánban ezt nem értem miért. Attól hogy a Kuruko eléggé híres lett nem hiszem hogy egy pingpong is olyan híres lehet majd mint egy kosaras vagy egy úszó csapatos cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11571 Dátum: 14 nov 19, 16:44:49 » |
|
mivel ha jól értem a cikket akkor öregnek érzi magát már ahhoz hogy minden idejét a munka foglalja el csak hisz ott a gyereke meg a felesége akivel nászútra is akar menni. Hát nem csodálom. Japánoknál már bevett szokás, hogyha a női nem nem kapja meg az elég "figyelmet", akkor a fián vigasztalja ki magát Durva.. Bár ez nem tudom, hogy mennyire kapcsolódik ide, de kitudja, lehet életmentő információt osztottam meg veletek. Amúgy én vagyok az egyetlen, akit egyáltalán nem érdekel majd az a kiegészítés, vagy bármi, ami jönni fog ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 19, 16:49:45 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11572 Dátum: 14 nov 19, 17:05:35 » |
|
mivel ha jól értem a cikket akkor öregnek érzi magát már ahhoz hogy minden idejét a munka foglalja el csak hisz ott a gyereke meg a felesége akivel nászútra is akar menni. Hát nem csodálom. Japánoknál már bevett szokás, hogyha a női nem nem kapja meg az elég "figyelmet", akkor a fián vigasztalja ki magát Durva.. Bár ez nem tudom, hogy mennyire kapcsolódik ide, de kitudja, lehet életmentő információt osztottam meg veletek. Amúgy én vagyok az egyetlen, akit egyáltalán nem érdekel majd az a kiegészítés, vagy bármi, ami jönni fog ? Naa, kérem azért ne általánosítsunk. Ilyen van más országokban is nem csak Japánban. Ráadásul ezt kb csak animékből mangákból tudhatod ha csak nem élsz Japánban erre bővebb rálátás nincs. Egyébként kétlem hogy te lennél az egyetlen de aki kicsit is szerette a Naruto mangát az tuti hogy rászánja még ezt a pár hónapot hogy a spinoff-ot is elolvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #11573 Dátum: 14 nov 19, 18:44:56 » |
|
Kiváncsi vagyok, mibe kezd majd bele a Naruto után, bár azt már most borítékolni lehet, hogy soha az életben nem mossa le magáról a Narutot. Kishi? Jaaaaa, akkor tutira Naruto. Igazából engem érdekel is, meg nem is. Azért kíváncsi vagyok, milyen lehet ezeknek ott a nagy betondzsungeljük kellős közepén... De mindettől függetlenül abszolút lezártnak tekintem ez az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #11574 Dátum: 14 nov 19, 19:37:21 » |
|
Engem az érdekel a legjobban,hogy abban is olyan karakterdizájnok lesznek e mint a Narutoban. (mármint a következő mangájában) Persze tudom,a mangakák mindig hasonló karaktereket rajzolnak,csak Kishi stílusa nekem nagyon egyedi.Nem tudom miben,de valamiben nagyon különbözik a többitől.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 19, 19:37:54 írta Lemoon »
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #11575 Dátum: 14 nov 20, 05:22:23 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 20, 05:23:02 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #11576 Dátum: 14 nov 20, 12:46:56 » |
|
Nem csak, hoy jó lett, de még jobb is mint a part1-es:D Nagyon karaj lett. Azért mondjuk voltak benne jelenetek, amik szerintem annyira nem illettek a zenéhez, de a többi jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11577 Dátum: 14 nov 20, 15:37:26 » |
|
Jó kis nosztalgia mondjuk én nem rég néztem meg végig újra az animét. Ez a fanmade OP meg tényleg pöpec. Bár volt benne 1-2 érdekes jelenet. Még Boruto is belekerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11578 Dátum: 14 nov 21, 14:59:19 » |
|
... Bár volt benne 1-2 érdekes jelenet. Még Boruto is belekerült. Borutot hol láttad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11579 Dátum: 14 nov 21, 15:22:29 » |
|
... Bár volt benne 1-2 érdekes jelenet. Még Boruto is belekerült. Borutot hol láttad? 1:24-1:25-nél van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|