24 nov 15, 23:59:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 713 714 [715] 716 717 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1942774 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Axel92
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #10710 Dátum: 14 okt 16, 12:22:24 »

Naruto kezdi végre komolyan venni, kíváncsi vok, h Kurama eddig összegyűjtött chakrája elég lesz-e Sasuke technikájának a megállításához v akár elég lesz-e ahhoz is, h sérülést kapjon Sasuke. Viszont, én úgy gondolom, h ez volt a végső támadása Naruto-nak. Mármint ha harcolnak még, az már nem vérre menő lesz. Ebbe minden érzését beletette, ezt Sasuke-nak is el kell ismernie/észre kell vennie. Az a tippem, h a köv. fejezet kevésbé lesz harcokkal teli.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #10711 Dátum: 14 okt 16, 12:37:13 »

Narutonak cibaku gömöket kellene lerombolnia , vagy megpróbálni .
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10712 Dátum: 14 okt 16, 12:59:29 »

Függetlenítve attól a ténytől, hogy mára már a harcok fájdalmasan messze állnak a tradicionális taktikázós Narutos harcoktól és nehezen lenyelve a Bleach-Dragonball szintű szükségtelen és ostoba robbanásokat, engem  ezek az utolsó fejezetek eléggé megfogtak.
A mostaniban is az okos dialógusok és a jó helyre beszúrt nosztalgikus flashbackek (amiket szerencsére nem használnak túl ezúttal) nálam remek hangulattal tudták megtölteni egy amúgy már-már shinobi istenek közti harcot.

Kishitől ismét kaptunk egy remek szimbolikus megjegyzést Sasukén keresztül Naruto Kage Bunshin no Justujára, tovább mélyítve hogy miért is ez lett a legeslegelső képessége és egyben örök védjegye a lassan végetérő mangánk főszereplőjének. Egyszerre volt megmosolyogtató és szomorkás.

Ahhoz képest, hogy a Kaguyás harcokat fapofával ültem végig, ez a pár utolsó fejezet számomra bőven élvezhető, főleg  hogy ha már lassan hozzászoktunk (és azért már egy ideje ilyen) a harc stílusához.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 13:06:58 írta mateee-kun » Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #10713 Dátum: 14 okt 16, 13:27:38 »

Narutonak ez a mondata nagyon tetszett Nevet -->
"When it comes to battle,I really do want to beat you."

Hát hogy normálisan befejezze(ami a jelenlegi véleményem szerint lehetetlen),Kishinek nagyon bele kéne húznia.Még van kb 3-4 fejezet,ha ezeket nem hosszabbítja meg néhány oldallal,nagy bajok lesznek. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 13:56:20 írta Lemoon » Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #10714 Dátum: 14 okt 16, 13:44:04 »

Lemoon
Miért, most mi alapján mondod ezt?
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #10715 Dátum: 14 okt 16, 13:56:09 »

Lemoon
Miért, most mi alapján mondod ezt?

Eh bocsi,hülyeséget írtam,inkább ki is törlöm. smirksweat
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10716 Dátum: 14 okt 16, 14:16:04 »

Ahogy nézem inenn még pont be lehet fejezni 3 fejezet alatt a dolgokat. A köviben lerendezik a csatát, az utána lévő duma, az utolsó meg egy extra hosszú fejezettel a vége.

Szerintem egy ilyen híres hosszan futó mangának biztos nem 20 oldal lesz az uccsó fejezete. Ha emlékeztem az FMA-é is 111 oldal volt. Jó, heti révén nem hiszem, hogy ezé 100 lesz, de szerintem 50-60 simán.

A fejezet, amúgy kifejezetten jó volt. Mindketten valid érveket hoztak fel, hol jobban hol kevésbé. Naruto harci érzéke is megint befigyelt a meglepi kurama klónnal, ami természeti erőt gyűjtött. Sasuke szuper perfect susano'o-ja nagyon menő.

Kiváncsi leszek, hogy lesz ennek vége, mert most már tényleg nem tudom eldönteni mit is akar Naruto.
Naplózva

Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10717 Dátum: 14 okt 16, 14:18:36 »

Próbálom valahogy élvezni ezt a harcot, de már ez, hogy kb. istenségekként harcolnak, nekem ezzel kicsit értékét veszti a harc. Nemyóó Miközben olvastam, beugrottak a jelenetek a legelső végzet völgyében zajló harcukból, és emlékszem, hogy az sokkal élvezhetőbb volt, mint most ez. Pontosan Ezek a fejezetek nekem csak a visszaemlékezős részek miatt tetszenek kicsit, azokat már nagyon várom animében. Ami a lényeg, hogy a következő fejezetben szerintem vége kellene, hogy legyen a harcnak, mert ha nem, akkor véleményem szerint a fennmaradó 3 fejezet igencsak kevés lesz befejezni a történetet, de még arra is kevés lenne, hogy ha nem is befejezni, de valami kisebb lezárást adni neki amig jön a part3. Gondolkozik

Szerk: Valaki meg tudja mondani melyik a legmagasabb fórum rang amit el lehet érni?
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 14:23:30 írta animefanta » Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #10718 Dátum: 14 okt 16, 14:57:53 »

Nem értek egyet azzal, hogy az első csatájuk jobb volt. Sőt, ez a mostani sokkal változatosabb, gyorsabb. A menete ugyanaz, sok dumával, csak itt a végeredmény lesz más.
Emlékeztek arra, amikor Sasuke és Naruto az új power uppal harcolt Madara ellen?  Na az egy taktikus harc volt annak ellenére, hogy milyen erővel rendelkeznek. Ez igaz, hogy nem taktikus, de ne mondja nekem senki, hogy nem lepődött meg Sasuke bijuu Susanooján, vagy Naruto elrejtett Kurama klónján. Jó harc ez, már régen volt ilyen jó harc a mangában. Leszámítva a jinchuuriki Madara elleni harcot, szerintem ez a háború legjobb harca. Az igaz, hogy amilyen csaták voltak sokszor a háborúban, ez nem nagy teljesítmény  Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #10719 Dátum: 14 okt 16, 15:18:25 »

A harc hidegen hagy. A szövegelés viszont annál jobb. S tudom, hogy ez egész már baromság, de valahogy akkor is.

Egyébként ha Naruto bele tudja talk no jutsusni a saját elképzelését Sasuke világmegváltó eszméjébe, akkor nyílt ügye van.
Habár lehet ezt Sasuke teszi meg önmagának. Egy ilyen arccal védem az ütést féle logikával.

http://www.mangapanda.com/naruto/696/5
Sasuke az Emó herceg méltón viseli  a címet.  Pojén

Szerk: Valaki meg tudja mondani melyik a legmagasabb fórum rang amit el lehet érni?
Adminisztrátor
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 15:26:28 írta Shiro » Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #10720 Dátum: 14 okt 16, 15:29:22 »

Szerintem meg az első csatájuk háttere jobban fel volt építve,sokkal több érzelem vegyült az emberben,mindkettőjüket meg lehetett érteni, bele élte magát az ember,itt a csilivili félisten harcon kívül,ezek nem nagyon vannak meg,számomra tök érdektelen a harc kimenetele,senkivel nem tudok azonosulni,menők a jutsuk,de nekem ez már kevés,persze lehet bennem van a baj.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 16, 15:32:04 írta Fed » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10721 Dátum: 14 okt 16, 15:33:18 »

Próbálom valahogy élvezni ezt a harcot, de már ez, hogy kb. istenségekként harcolnak, nekem ezzel kicsit értékét veszti a harc. Nemyóó Miközben olvastam, beugrottak a jelenetek a legelső végzet völgyében zajló harcukból, és emlékszem, hogy az sokkal élvezhetőbb volt, mint most ez. Pontosan Ezek a fejezetek nekem csak a visszaemlékezős részek miatt tetszenek kicsit, azokat már nagyon várom animében. Ami a lényeg, hogy a következő fejezetben szerintem vége kellene, hogy legyen a harcnak, mert ha nem, akkor véleményem szerint a fennmaradó 3 fejezet igencsak kevés lesz befejezni a történetet, de még arra is kevés lenne, hogy ha nem is befejezni, de valami kisebb lezárást adni neki amig jön a part3. Gondolkozik

Az első harcuk a végzet völgyében kb semmiről nem szólt, olvasd vissza Nevet A legtöbb emberrel csak a nosztalgia érezteti úgy, hogy az mekkora jó volt, miközben gyakorlatilag semmi nem történt.

Amúgy lassan jó lenne már elfogadni, hogy nem lesz part3, legalább is kb 1% rá az esély. Ha lesz is valami folytatása a sztorinak világ szinten, akkor is max új főhőssel szerintem.

-Moderátor, de ahhoz csapattagnak kell lenni Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10722 Dátum: 14 okt 16, 15:42:46 »

Megerősítették a WSJ címlapján hogy Narutoból még 4 fejezet van vissza. One Piece manga elején olvasható!

Hát nem tudom ha vége lesz jövőhéten a harcnak akkor talán de nagyon tömör lesz akkor is. Elég sok az elvarratlan szál.

Ez a harcuk meg egyértelműen jobb mint a régi!

Amúgy Sóska most kivételesen jó érveket hozott fel totál igaza volt. Legalábbis abban amit a falukról mondott hogy most még jóban vannak. De a háború után minden megy a régiben idővel. És hát ugye Narcsi jól rá is kontrázott. Ha Sóska halhatatlan akar lenni ami azért nem lehetetlen de elég valószínűtlen ha csak Orochi fel nem találja a halhatatlanság képességét akkor hülyeség amit mondott. Viszont Naruto is hülye mert az érv amit válaszolt rá is igaz. Ha ők meghalnak a békének is annyi lesz idővel. Emberek már csak ilyenek.
Naplózva

skavenger
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

« Válasz #10723 Dátum: 14 okt 16, 15:55:25 »

Höhöhö... Remélem Szászke fog győzni a végén & akkor azért lesz part3, mert ő lesz az új főgonosz  Ördögi
Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #10724 Dátum: 14 okt 16, 16:06:01 »

Az első harcuk a végzet völgyében kb semmiről nem szólt, olvasd vissza Nevet A legtöbb emberrel csak a nosztalgia érezteti úgy, hogy az mekkora jó volt
Nah igen,biztosan azért is mentek oda vissza harcolni a karakterek,mert az a harc semmi nem volt,és semmi különleges nem történt,ez logikus márcsak ilyen szempontból is. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 713 714 [715] 716 717 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins