ashley44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10050 Dátum: 14 aug 28, 20:09:13 » |
|
Én is végig olvastam ezt a mostani a fejezetet és én is nagyobb szintű lezárást képzeltem mint ami itt volt . Na mindegy de legalább lezárták végleg remélhetőleg Kaguyát. Azért kíváncsi leszek hogy ébresztik fel a többieket. Meg még ott van Orochimaru(nem tudtom mit tervez,de nem hiszem hogy jó konohai polgárrá akarna válni (amúgy se engednék neki). Úgyhogy még van pár dolog amire kíváncsi leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10051 Dátum: 14 aug 28, 20:17:10 » |
|
Ennyi magas szintű ninja (kage) kellett ahhoz, hogy Kaguya-t elzárják? Akkor rikodou egymaga vagy pedig a tesójával hogy a francba volt képes? Van vagy 15-20kage köztük a legerősebbek.
Elvileg ahhoz kellettek, hogy chakrát adjanak Rikodou-nak. Néhány fejezettel ezelőtt mondta, hogy átadta a sajátját Narutóéknak.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #10052 Dátum: 14 aug 28, 20:24:05 » |
|
A kagék arra kellettek, hogy visszahozzák őket a másik dimenzióból. Ami rohadt messze lehet az eredetitől, mert az összes eddigi kage (kivéve a jelenlegi ötöt) itt volt. 2 Tsuchikage, 4 kazekage, 4 Mizukage, 3 Raikage, ez 13, plusz a 4 EDO hokage.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10053 Dátum: 14 aug 28, 20:41:39 » |
|
By the way, http://i997.mangapanda.com/naruto/690/naruto-5158769.jpgaz a nagy fekete valami felül micsoda? A pecsét működése nem sima chibaku tensei szerintem, ahogy láttuk Naruto és Sasuke pecsétje elzárta Kaguya 3.szemét, majd arra ráhívták ezt a bikább Chibaku Tenseit,ami magát a démont alakítja a jutsu magjává(említve is volt a működése a 681-es fejezetbe).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #10054 Dátum: 14 aug 28, 20:44:36 » |
|
By the way, http://i997.mangapanda.com/naruto/690/naruto-5158769.jpgaz a nagy fekete valami felül micsoda? A pecsét működése nem sima chibaku tensei szerintem, ahogy láttuk Naruto és Sasuke pecsétje elzárta Kaguya 3.szemét, majd arra ráhívták ezt a bikább Chibaku Tenseit,ami magát a démont alakítja a jutsu magjává(említve is volt a működése a 681-es fejezetbe). Szerintem az Kaguya Gudou-damája amivel egy új dimenziót akart kreálni vagy mi, de mivel lepecsételték ezért elporladt! Mondjuk én jobban örültem volna ha legalább felrobban ! Amúgy bírnám ha Madara életben lenne és Naruto valami ilyesmit vágna hozzá http://www.deviantart.com/art/Naruto-691-478725142
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Venator
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10055 Dátum: 14 aug 28, 20:46:19 » |
|
Szerintem Sasukénak kellett volna felszegeznie Fekete Zetsut a holdra. Azok után, hogy olyan nagy pofával magyarázta, hogy milyen szépen átverte az egész Uchiha klánt, azt hittem, hogy elégtételt akar venni. Furcsa, hogy csak így ráhagyta. A családjáról volt szó, nem ezt vártam volna tőle.
Hát nekem sem tűnik teljesen őszintének az a mosolya végén. Plusz tartom a teóriámat, miszerint a Narutoban a fontosabb harcok mind kifulladásig mentek. A srácokban pedig még van bőven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10056 Dátum: 14 aug 28, 20:47:30 » |
|
Lol, tökre igazad van, tök epik lenne, hogy a főhős ilyen megbocsájtó!!!!!4 Kivancsi lenék Madara erre mit tudna modani
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dender
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10057 Dátum: 14 aug 28, 21:21:11 » |
|
Ahogy látom lehet a power up csak ideiglenes volt... Hagaromo kezére visszakerültek a jelek így elképzelhető Szerk: Nem biztos, mert Sasuke szeme Rinnengan maradt bocsi, csak nem tudom eldönteni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 28, 21:25:16 írta dender »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #10058 Dátum: 14 aug 28, 21:30:48 » |
|
Szerintem amúgy az erejük megmarad csak azt a pecsételő jutsut vesztik majd el! De még egy kérdés felmerül ezek után hogy akkor a Utolsó Moviében mért lesz bekötözve Naruto keze!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #10059 Dátum: 14 aug 28, 21:49:38 » |
|
Csak én godnolkodtam el azon , hogy a háboró nagyából az 516. fejezet környékén kezdődött el , és ez a 690. fejezet volt ? Azért elég dúrva, és így összességében nem is történt annyira sok minden, ha azt nézzük mennyi mennyi rész volt és ez milyen sok idő a valós időben mérve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #10060 Dátum: 14 aug 28, 21:58:24 » |
|
Hát ha figyelembe vesszük hogy a mi világunkban meddig tart egy világháború ott meg kb egy hét alatt leverték! De amire kíváncsi vagyok az hogy az előző Shinobi Háborúk meddig tarthattak mert szerintem ez volt a legrövidebb közölük! Pedig itt éppen egy Isten ellen harcoltak!
Off: Kijött néhány új vázlat a filmmel kapcsolatban, és már linkeltem is! Amúgy a Movie elég furcsa lesz abban biztos leszek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 28, 22:01:50 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #10061 Dátum: 14 aug 28, 22:29:37 » |
|
A fordítókhoz: A magyar fordítással meg fogjátok várni a mangastreamet, ugye? És ha esetleg, valamilyen ok miatt nem jön ki (már fél nap eltelt, és még semmi), akkor a readeres verziót fogjátok fordítani?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 28, 22:30:39 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
lewwwi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10062 Dátum: 14 aug 28, 23:20:43 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy mi lenne akkor, ha Sasuke összejönne Sakurával és elhappolnák a hokage címet.... Naruto pedig háborút indít egymaga az 5 nagy nemzet ellen de főképpen konoha ellen. Az utolsó shippuuden moovie trailerénél Naruto egyedül állt a sziklán és uzumaki szalaggal a vállán. Majd kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10063 Dátum: 14 aug 28, 23:50:42 » |
|
Emberek nekem csak most esett le, mire is ment ki (valószínűleg) ez az egész Kaguya arc... Tulajdonképpen most győzték le a Juubit eredeti formájában. Ha pedig így gondolunk rá, akkor már egy ideje harcolgatnak kaguya ellen... Amúgy valakinek feltűnt itt http://i996.mangapanda.com/naruto/690/naruto-5158761.jpghogy Hamura botja teljesen máshogy néz ki, mint, amiket eddig láttunk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 29, 02:34:22 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10064 Dátum: 14 aug 29, 06:09:33 » |
|
Á, szerintem az csak a botjának a másik vége. Rikudo-nak a botja is kétvégű. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/671/5És akkor most ennyi? jön a zárás és ennyi volt a manga? csak szerintem nem lett akkora durranás az a végé és szerintem itt még valami kell legyen?
Ha arra gondolsz, hogy "kiderülne, hogy Kaguya is csak egy alárendelt volt, és Rikudo az igazi gonosz", akkor ott vérzett el a dolog, hogy Naruto-ékat is visszahozta, holott simán otthagyhatta volna őket s csak a Bijuu-kat jozza. Madara-ról mondják, hogy benne még lehet valami Kaguya-ból, de az már Kishimoto-hoz képest is erőltetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|