Ayumichan
|
 |
« Válasz #9465 Dátum: 14 jún 20, 22:57:26 » |
|
Kaguya akár még ufo is lehet, mindig is úgy éreztem hogy Rikudo valahogy "nem illik a képbe" úgy gondoltam hogy lehet egy alien (kaguya akkor még nem volt képben). De ha Kaguya az akkor a fia is az.  Már csak az nem értem, ha anno a fiai pecsételték le őt (nyilván volt rá okuk) akkor most miért támasztotta fel az egyikük, e miatt számtalan embert "manipulálva"? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
 |
« Válasz #9466 Dátum: 14 jún 20, 23:08:54 » |
|
Amúgy szerintem Kaguya egy földönkívüli fajból származik akit a fajtájából azért küldtek a Földre hogy az emberekből rabszolga Zetsu hadsereget csináljon és azokkal leigázza más bolygó fajait, és ez adna még témát Kaguya legyőzése után a Sorozatnak  !! Hát mostanság ebben a mangában bármi megtörténhet  !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danny Red
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9467 Dátum: 14 jún 21, 01:00:26 » |
|
Üdv mindenkinek!
Örültem, hogy belefűzték a történetbe ezt a kaguyás, istenfás szálat, mert eddig számomra eléggé semmiből jöttnek tűntek az utóbbi események. Kaguya karaktere is kapott egy kis pluszt, de még mindig elég kidolgozatlan a belsője (egy főgonoszhoz meg pláne), de bízok Kishiben, hogy majd ad neki személyiséget, meg háttértörténetet. Eddig a kedves anyuci eléggé labilisnak tűnik, és a fekete Zetsuval alkotott párosukban ő képviseli az érzelmet, Aize... akarom mondani Zetsu meg az észt.
Sasuke eléggé ledöbbent az infók hallatán, egy kissé le is fagyott. Kíváncsi vagyok, hogy a hallottak hogyan fogják majd befolyásolni. Azt viszont nem értem, hogy a kis AKSD ruhás barátunk, hogy tudott kiszabadulni Zetsu fogságából.
Egyébként vajon Hinata honnan örökölte a mellbőségét, mert hogy Kaguyától nem, az biztos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9468 Dátum: 14 jún 21, 13:42:18 » |
|
Továbbra is azt mondom hogy Kaguya egy idegen (Ufo) De szinte 100% mert ö már ugy jött le hogy szarvai meg több szeme is van. Na meg a furcsa ruhaviselet.
Én is azt mondom hogy ufo . De ezt ne a szarvai és a öltözete alapján döntsük el . 1. Nem tudjuk hogy nézet ki mielőtt meg ette volna a chakra gyümölcsöt . 2. Így lehet hogy a chakra gyümi miatt néz ki így . Mert azért is mert sem Obito sem Madara sem voltak ufok de még is szarvaik voltak . Az öltözetük is csak a chakra miatt más . Így szerintem Kaguya a chakra gyümölcs miatt néz ki így .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
 |
« Válasz #9469 Dátum: 14 jún 21, 13:46:37 » |
|
Amúgy az se kizárt hogy igazából a tízfarkú volt a földön kívüli ami letelepedett a Földre!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #9470 Dátum: 14 jún 21, 20:05:25 » |
|
Éppen most most derült hogy a tízfarkú maga volt Kaguya a szentfával karöltve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #9471 Dátum: 14 jún 21, 22:34:09 » |
|
Én is azt mondom hogy ufo .
Najó, az UFO az az azonosítatlan repülő tárgy, kaguya bár repül, de szerintem eléggé beazonosítottuk:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #9472 Dátum: 14 jún 23, 07:14:06 » |
|
Szerintem Kaguya normális nő volt és a fiai azelőtt születtek, mielőtt megette a fa gyümölcsét, utána őrült bele a hatalomba és teremtette meg a Juubit. ... Ha a falatozás előtt születtek volna, akkor nem öröklik a chakrát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9473 Dátum: 14 jún 23, 09:08:06 » |
|
Szerintem egyszerű nő volt, ilyen harcos fajta, és elszánta magát, aztán, hogy véget vessen a harcoknak megette a gyümit, amitől ilyen senninmode-overloadja lett, és talán egy fajta módon a fa Jinchuurikijévé és vált, emiatt lett olyan a kinézete amilyen. A gyerekei pedig arányosan örökölték az erőt, mint ahogy Naruto örökölt Kushinától ilyen Kyubi szerű jelleget, arányosan egy sokkal nagyobb powertől ők is többet kaptak, rikudo sennini modo-t és egy rakat szemképességet meg powerup-ot eredendően megszereztek, mert jó családba születtek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9474 Dátum: 14 jún 23, 14:02:29 » |
|
Inkább a hatalmas csakra mennyiségét örökölte Kushinától 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
 |
« Válasz #9475 Dátum: 14 jún 23, 17:57:13 » |
|
Azt a hatalmas chakra mennyiséget inkább Ashurától örökölte. 
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9476 Dátum: 14 jún 23, 20:55:53 » |
|
Mit örökölt Naruto, Kushinától?  Kyuubi szerű jelleget??!?!?!?!4444 Ilyet még sosem láttam vagy hallottam ez jó.  Csak a kyubi jinchuurikiknél láttunk ilyen róka szerű bajusz nyomokat az ember arcán(lásd Kinkaku és Ginkaku), Naruto ezt a fizikai jelleget megörökölte Kushinától a róka akkori hordozójától(akkor is viselte őket amikor még belé nem pecsételték Kuramát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9477 Dátum: 14 jún 23, 21:00:08 » |
|
Hogy viselte az lehetett a róka chakrájától is, nyilván amikor valaki terhes akkor teljesen "össze van kapcsolódva" a magzattal, mivel az anya táplálja és a cshakrarendszerük is egy. Szóval ha egy jinchuriki terhes akkor a biju chakrájából könnyen átkerül az utódba is. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9478 Dátum: 14 jún 24, 09:50:59 » |
|
Itt nem olyan mintha a 6 farkú nyálkájával fogná Madara botját . Bal oldal középső képkocka : http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/673/4Bocs de csak most tűnt fel .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
 |
« Válasz #9479 Dátum: 14 jún 24, 11:27:12 » |
|
Szerintem azon a képen Naruto nem fogja a botot, hanem madara éppen azzal hárította Naruto ütését! De lehet hogy rosszul látom!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 24, 11:27:47 írta Mextil General »
|
Naplózva
|
|
|
|
|