Amúgy lehet, hogy csak én kapcsolok lassan de most jöttem rá, hogy mi ez a két oldalú bot, ami Hagoromonál van.
Az a fele, ami Obitonál is volt a himbilimbikkel, az szimbolizálja a napot, míg a másik, amivel Madara suhogtat azért nem teljes, mert félhol alakú, mivel a holdat szimbolizálja.
Nap-Hold
Yan és Ying
Ashura és Indra
Naruto és Sasuke
Tetszenek az ilyen szimbolikus dolgok.
Kövi vagy a kövi utáni fejezetben "Rinnegan Sasuke" és "Prophecy mode Naruto". Na meg az éjjeli moly...
(Megjegyzem Naruto nem lesz a 10 farkú jinchuurikije szerintem mert:
1. a tízfarkú egy szörnyeteg, ami nem illene hozzá,
2. Narutoban nem a tízfarkú van, hanem a 9 bijuu külön-külön.
)
Pedig bizony jelent. A teljes bot a himbilimbikkel szimbolizálja Ashurát, a félhold alakú, amit Madara is kapott pedig Indrát.
Vagyis Obito közelebb áll Ashura chakrájához, mint Indráéhoz.
Amúgy Hagoromo botja mindkettő egyszerre, az egyik fele ilyen, a másik olyan. Gondolom azért mert kettőjük chakrája együtt = az ő chakrája.
Amúgy nemtom volt-e már írva, de érdekes, hogy Hagoromo a nevén nevezte a nagy béka öreget. Ezekszerint valahonnan már ismerte korábban. És mivel nem hiszem, hogy minden """reinkarnáció""" előtt megjelenne így, ezért elképzelhető, hogy vagy az ő vagy Ashura idézése volt.
Elvégre a békáknak is meg kellett valahol tanúlniuk a remete képességeket.
Ez a Nap Hold dolog már egyértelműsített hisz a közös képen ott a csávó tenyerén a nap és a hold is.
Egyébként az értelmezésed helyes én is így gondolom, hogy a bot a kettősséget szimbolizálja.
Viszont a boton a himbilimbis rész szerintem azt szimbolizálja hogy van egy tag az a kör és vannak a barátai akik a rajta lógó kis körök. És ugye van a másik fele ami meg egyértelmű.
Mondtam én hogy Sóska lesz a másik tag, tök logikus nem is vártam mást. Egyébként ha jól láttam az a teóriám is összejött miszerint nem reinkarnációk csak megörökölték az erejüket és egymás kapcsolódásán kívül semmi hatással nincs rájuk.
Ami Narutot illeti szerintem megkapja a 10 farkút de ezúttal nem a szörnyet hanem a békés verziót a full erővel. Vagy csak simán megmarad benne mind a 9 külön és egyszerre használja az erejüket? Érdekes lenne az tuti.
Na mind1 kíváncsian várom mi lesz. Sasuke egyébként tuti hogy jól felelt különben nem osztoztak volna a boton és ahogy más is írta őt is mutatták volna akkor hosszabban.
Nem tudom ki írta már de Sasukének igen is vannak barátai és ő annak is tartja őket. Illik nem elfelejteni hogy Sasuke nem egy beképzelt kölyök csak abban a tudatban nőtt fel hogy a bratyója nyírta ki a klánt önszántából ráadásul. Mindenki kijátszotta őt egyedül Naruto meg pár barátja állt mellé de a reakció teljesen jogos volt hogy bosszút akart, ez természetes emberi baromság. Nem védeni akarom csak legyünk tisztában a dolgokkal. Ne keverjük a lelépést azzal hogy vannak-e barátai vagy nincsenek, egyébként meg ott van neki a Taka is. ^^
Obito valóban közelebb állt amúgy Asghirához mivel ő is olyan mint Naruto azt leszámítva hogy ő Uchiha, ezért nem lehetett ő a teljes verzió.
Ami a brekiket illeti engem is meglepett hogy tudja a nevét bár olyan nagyon nem.
Egyébként szerintem a békék alapból is tudták a remete módot vagy magától Rikudoutól tanulták. Vicces hogy erre nem is volt utalás.
Ja és milyen durva már hogy Kaguyának volt mindenféle szemtechnikája bár elég logikus ha úgy vesszük hogy ő az ős-anya.
És a végére a legjobbat. Ki vette észre a színes képen hogy Rikudounak piros a haja? Bár lehet hogy csak az árnyékok miatt de erősen kétlem. Ugye tudjátok ez mit jelent?
Ja és Gai nem semmi kivéreztette Madarát. Szerintem Sóska és Naruto pont időben fogja majd megállítani mielőtt meghalna. Szokásos klisé nem maradhat el mondjuk most nem is bánnám mert sajnálnám Gai-t.
Komolyan a Bleach mellett olvasni Narutot olyan mint ég és föld. Legalábbis mostanában. ^^'
Nekem ez a fejezet annyira nem jött be, Szöcske semmivel sem érdemelte ki azt, hogy maga a nagy Rikudou sennin megjelenjen neki, és emellett még tápos is lesz. Mi a fenének neki még Rinnegan is?
Mondjuk Gai jól bírja.
Szóval a Rikudou muterjának volt Byakuganja is. Ki lehetett akkor az első Hyuuga?
Már miért ne érdemelte volna ki? Egyébként itt ez most nem arról szólt ha nem vetted volna észre hogy ki mit érdemel, Rikudou nem Isten hogy eldöntse kinek mi jár, ő csak felkínálja a választás lehetőségét és a válaszodtól függően kapod a dolgokat. A Sasukével kapcsolatos dolgokat fentebb már elemeztem olvasd el és értsd meg.
Az első Hyuuga pedig Kagura ez nem vitás. Attól hogy akkoriban nem annak nevezték attól még az.
Egyébként az igazi nevén nevezett Hyuuga valószínűleg egy sokkal későbbi leszármazottja.
Hagyjuk már ezt a Naruto/Sasuke fúziót ez nem Dragon Ball az ég szerelmére. Attól hogy közös képen szerepelnek nem fuzionáltak.
Senkisem17 ötlete volt, hogy talán Rikudou tesójának a leszármazottai az Uzumakik és a Hyuugák, ami amúgy tök jogos felvetés, lenne alapja.
Hogy az Istenbe lenne már egy embernek két fajta leszármazottja már bocs?
Ne komponáljatok már megint...
Maga Rikudou mondta el hogy ő meg a tesója meg sem közelítették erőben az anyjukat ergo egyik sem Hyuuga.
Viszont ahogy fentebb írtam Rikudou lehet hogy Uzumaki mert piros a haja.