25 ápr 22, 04:03:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2087017 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7695 Dátum: 14 feb 26, 12:03:25 »

Elfogadható fejezet volt.
Sakura bízhatok benned mondata komoly volt? Mert mit csinált volna, ha nem? Megtámadja? Pojén
Nos, Naruto megmentve, mostmár érdekel ki van Sasuke mellett.  Nevet
Gai papa 8 kapuzik, tehát elvileg elpatkol.... bár nem, nemfog elpatkolni, megmentik az életét, Sakurában mondjuk már nincs annyi, de Tsunade még lehet képes rá.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 12:07:01 írta Aizen » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7696 Dátum: 14 feb 26, 12:22:47 »

Érdekes fejezet volt, igazából az történt amire mindenki számított. Obito kihúzott némi chakrát Madarából, átteleportált a másik dimenzióba, és átadja a chakrát, meg gondolom a kyubi felét is. Mondjuk érdekes erő születhet Narutoban, most, hogy minden Bijuutól kapott chakrát. Nem hiszem, hogy egy új rikudou lesz belőle, legalábbis remélem. Inkább valami új erőre gondolok, főleg, hogy nincs benne a mazou.
Az első oldalon azt írják, hogy "Obito felkészült a halálra". Ezek szerint Obito, miután átadta a chakrát meg fog halni? Mondjuk valamikor nyilván meg kell haljon, azok után amit elkövetett.
Egyszer gondolkodik Madara, akkor is rosszul Nevet De jó volt.
És látjátok, hogy Minato nem is olyan haszontalan? Gai párbeszéde érdekes volt a végén. Valahonnan ismeri őt Madara? És vajon a tiltott technika a nyolckapu lesz? En örülnék neki. Jó karakter volt, de szerintem egy kicsit elfáradt, megöregedett Nevet
Egész jó rész volt, konkrét dolog nem történt, amire nem gondoltunk volna, de az jól lett megcsinálva. Inkább azért volt jó, mert sok kérdést felvetett.
És mi van a lábbal?
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #7697 Dátum: 14 feb 26, 12:28:45 »

Sztem Madara arra gondolt Gai-jal kapcsolatban amikor Madara mint egy rakéta ,becsapódott Obito mellé,onnan rémlik sztem neki.Arra a Ringa nevű jutsura kíváncsi lennék amit Madara említett.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7698 Dátum: 14 feb 26, 12:32:57 »

Jó kis fejezet volt. Mosolyog

Obito szépen megszabaditotta Madara-t pár Bijuutól,igy már van egy kis esély Madara ellen. Ha most Obito Naruto-ba pecsételi,a megszerzett Bijuu-kat,akkor csak nagyobb lessz az ereje.
Tetszett ahogyan Obito meg Kakashi összedolgoztak. Szegény Minato-t kicsit megsajnáltam,mikor segiteni akart Kakashie-knak,de elesett. Remélem még lessz szerepe Minato-nak,mert jelenleg ő az egyik kedvencem. Nevet
Komolyan,hogyha Obito aztmondja,hogy most megölöm Narutot mikor átment a másik dimenzióba Naruto-hoz,Sakura mit tehetett volna chakra nélkül talán összekarmolja? smirksweat Nevet
Gai szépen megmentette Kakashit,remélem a kövi fejezetben végre láthatjuk,azt a 8 kapu-t. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 12:57:01 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7699 Dátum: 14 feb 26, 13:02:31 »

Jó kis fejezet volt. Mosolyog

Obito szépen megszabaditotta Madara-t pár Bijuutól,igy már van egy kis esély Madara ellen. Ha most Obito Naruto-ba pecsételi,a megszerzett Bijuu-kat,akkor csak nagyobb lessz az ereje.
....

A félreértés elkerülése végett: Obito a Hachibi és az Ichibi csak egy részét tudta kihúzni. Nem komplett bijuukat. Szóval Madarában még így is sokkal teljesebben van meg a Juuby, mint anno Obitoban. Gyengülni biztos gyengült valamicskét, de nem hiszem, hogy sokat számítana neki. Inkább azért lesz ez fontos, mert ha átadja Narutonak, akkor ő már minden bijuutól kapott chakrát.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 13:03:03 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7700 Dátum: 14 feb 26, 13:14:58 »

Kakashi addig nem fog meghalni amig naruto a masik dimenzioban van.ha obito atpakolja a chakrakat a foszereplobe, lehet meg fog halni. Valakinek pedig vissza kell hoznia. Bocsi., telorol irok
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7701 Dátum: 14 feb 26, 13:20:14 »

Azt el is felejtettem,hogy Naruto kapott a többi Bijuu-tól chakrát,csak a Hachibi-tól meg Shukaku-tól nem. De lenne egy hülye kérdésem,mikor Madara elszivta Kurama-t akkor valyon nem szivta el vele együtt,azt a chakrát is amit  többi Bijuu-tól kapott?
Nyilván van valami célje,hogy a Hachibi meg Shukaku kis része lett elvéve Mdara-tól,mert ugye csak ez a két Bijuu chakráját nem kapta meg Naruto anno. lehet,hogy igy tesz szert valami erőre,hogy egyesül benne mind a 9 Bijju-chakrája (persze nem az egéssz chakra,csak töredéke)
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7702 Dátum: 14 feb 26, 13:43:40 »

Egész jó fejezet volt.

Narutonál már akkor megjelentek a Rikoudo jelei, amikor még csak Kurama erejét sajátította el szóval így hogy mindegyikből volt/van egy kicsi, kíváncsi vagyok mi fog történni.

Gait féltem ettől a 8. kaputól, jó lennem megnézni csak hát túl nagy lenne az ára. Csak arra hogy valaki még meghalljon, nem lenne jó feláldozni őt. Az utolsó két panel jó volt, most nem csak ő volt az, aki nem ismeri fel az ellenfelét  Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 01, 18:52:02 írta mateee-kun » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #7703 Dátum: 14 feb 26, 13:57:11 »

Gaitól mit is várhatnánk.Arc memóriája amúgy sem valami jó.
Elég ha most annyit tud hogy ellenfél.Lehet csak a végén jön rá hogy gondolkozzonr rajta.

Amúgy a fejezet nem volt rossz.Tetszett a mostani csapatmunka.Még Madara is elemezni kényszerül és tart is tőlük egy kicsit(főleg a Rinneganja miatt is).Kár hogy Obito nem így viselkedett anno,még ha másik oldalon is.Még is meglepték.(Még ha csak kis időre is).
Minato Sensei még kéz nélkül is megteszi amit csak lehet. kacsint

UI:Nem is tudom a jobb kezem most mitől fájhat.

Sakura kérdésének viszont tényleg nem volt semmilyen súlya sem.Ha igen akkor boldog lehet,ha nem -akkor meg már nem lesz ideje min gondolkodnia.
Naplózva

dender
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7704 Dátum: 14 feb 26, 14:33:05 »

Érdekes fejezetet láthattunk.

Mivel már említették, muszáj vagyok mondani, hogy csak egy kevés Ichibi és Hachibi chakra-t húzott ki. Mondjuk elgondolkodtató, Naruto valószínűleg Obito-tól megkapta a chakra-t amit kihúzott Madara-ból. Nem lehet tudni, mi lesz pl.: egy új Rikudou hiszen Naruto-nak így az összes Bijuu-tól van chakra-ja, de elképzelnék egy Juubi kópiát. Na most, hogy Naruto nem áll a halál küszöbén Kishi-nek valami frappáns belépőt kellene neki kitalálnia.

Vajon Gai a nyolcadik kaput kinyitja/nyitotta? Hiszen már nem fáradt és valami aura szerűség és körülvette őt. Van abban esély, hogy használja.

Az ereklyékkel tuti lesz valami nem hiába írta bele Kishi újra őket a történetbe.
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #7705 Dátum: 14 feb 26, 15:24:32 »

Érdekesen matekozták össze Narutonak a chakrát, nade mindegy, sejthető volt, hogy kap majd valamit. De ezek a Bijuuk elég gyakran cserélnek gazdát az elmúlt x percben. Kakashi egészen jó passzban van, miután beleszaladt abba a pofonba, Gai felbukkanását meg már vártam, végülis pont ő ne lenne ott? Ha a riválisa harcol, akkor neki is ildomos.
Mondjuk én valami olyat képzelnék el, hogy Naruto még egy kicsit fetreng, majd mikor ismételten forró lesz a helyzet, belép, ahogy az egy shounenben lenni szokott.
Sakura meg, most úgy őszintén, minek szólalt meg?
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7706 Dátum: 14 feb 26, 15:56:27 »

most kivételesen Obito meg Kakashi áll össze.
Előbbi megmenti Nyárutót. Utóbbi meg olyan természetességgel hangolja össze a kamut mintha világéletélében EZT tette volna...
(No comment)

ezek után persze Uccuneki Nyárutó megmenekül.
De viszont Gai-nál nem látok semmiféle Rikudo-s ninja cuccot......
Hogy akar győzni?
Nem hagyott ki a mangaka pár kockát ?!?

Ugye hogy ugye! Mosolyog  ikszdé
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #7707 Dátum: 14 feb 26, 16:02:25 »

Nos szerintem elkönyvelhetjük Rikudou Naruto megszületését... Lesütöttszemek
Mily meglepő pont ez a két bijuu chakrája hiányzott a nagyranőtt cserkészegyesületből Hümm-hümm Meg pont csak egy kis jelentéktelen erőt sikerült elvennie e két bijuuból ami megfelel annak amit a többiek is adtak ráadásul Kuramát is visszakapja Kúl
Ha nem is lesz rinneganja attól még benéz neki egy Rikudou 4.0 Naruto forma Gondolkozik
Naplózva

csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #7708 Dátum: 14 feb 26, 16:03:50 »

Vajon Fekete Zetsu-val történik vmi most hogy Obito átrakja Narutoba Yin Kuramát?

merthogy Minato edo tensei-es úgyhogy vele nyilván nem,de Zetsu élő,bár ő mindössze Madara akarata,szóval nem tom.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7709 Dátum: 14 feb 26, 16:07:50 »

Utóbbi meg olyan természetességgel hangolja össze a kamut mintha világéletélében EZT tette volna...
(No comment)

Semmi összehangolásról nincs itt szó. Kakashi Obitora célzott, Obito meg magára a két erő pedig összeadódik. Ez olyan, mintha elkezdenél felhúzni egy vödör vizet a kútból kötéllel, aztán ugyan ezt megismételnétek ketten. Jéé másodszorra gyorsabban menne. Hát nem fura?

ezek után persze Uccuneki Nyárutó megmenekül.

Nem értem mi a probléma, így is megcáfolta Kishi az összes elméletet már, hogy miként fog megemenekülni. Amúgy meg szerinted meddig tudna még haldokolni?

De viszont Gai-nál nem látok semmiféle Rikudo-s ninja cuccot......
Hogy akar győzni?
Nem hagyott ki a mangaka pár kockát ?!?
Ugye hogy ugye! Mosolyog  ikszdé

Mért is lenen Gai-nál az erekje, akinek fingja nincs, hogy mi az? (A csapatból egyedül Tenten látta korábban őket)
Nem ugye, hogy ugye, Az egész kommented idiótaság.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 16:08:33 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins