25 jún 09, 06:29:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2191480 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
dehunter
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7140 Dátum: 14 jan 29, 16:02:19 »

A Háború folyamán olyan kevesen kerületek át a másvilágra, hogy szinte kellemetlen volt olvasni. 

Hát ja, mi az a 40-50K shinobi élete végülis, míg Madara oldalán jelenleg senki sem halt meg  Mosolyog

Az meg, hogy Naruto megkapja az apja másik felét, még is min változtatna?MIN, ha meg is mentené, Madara 1másodperc alatt azt is elveszi könyörgöm..meg amúgy is, semmin nem változtatna, esélysük sincs Madara ellen, milyen power uppot kapna Naruto? Egyedül Rikodou aki  erősebb Madaránál, jelenleg elképzelhetetlen, hogy más is letudja őt győzni, max a talk no jutsu.. Nevet
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #7141 Dátum: 14 jan 29, 16:09:57 »

annyira szerintem még nem elképzelhetetlen, hogy legyőzzék, csak jó sok power up kell hozzá. Éppen ezért szerintem (legalábbis remélem) nem fogja megkapni a tízfarkút. Ahhoz már nagy logikai bukfenc kell, hogy onnan is legyőzzék. Bár ha Kishimotonak az a logikája, hogy a főellenség minden jelentősebb erőt meg kell kapjon, akkor azt is meg fogja kapni. De onnan hogy győzzék le? Én örülök, hogy Madara ennyire op, mégiscsak ő a főgonosz, na de az már túlzás lenne. Na mindegy, nem tehetek mást, csak várok a következő fejezetre.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #7142 Dátum: 14 jan 29, 16:41:40 »

Bocsanat  Pirul Most neztem tenyleg adott neki chakrat. Dehunter olvass vissza par hsz-t az egyi tag szepen megfogalmazta, hogy miert nem ertelmetlen, csak nincs kedvem leirni ujra  >.<#
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #7143 Dátum: 14 jan 30, 10:26:37 »

Akár az is lehetséges lenne, hogy végül Madara feláldozza magát a végén és használja valakin a Rinne Tensei-t xD
Vagy Sasuke is megtehetné ezt, ha feltudná ébreszteni a Rin negan-t, és így kilőve az össz. élő Uchiha, menjenek a levesbe, az agyament terveikkel, egyik se normális. Madara és Sasuke álmánál/tervénél még Naruto világbékés ömlengése is jobb, mert legalább ezt "örökölte" az elődeitől, és már megszámolni sem tudom, h mióta törkszik erre. Míg Sasuke csak a falura és annak vezetésére akar koncentrálni kb. 1 napja kiötlött hirtelen felindulásából, mert ki lett írtva a klánja, akinek a 80%-a őrült volt, tisztelet a kivételeknek, meg volt néhány hülye, mint Danzou meg a 2 tanácsos, akik kavarták a lekvárt, h mégjobban a falu ellen legyenek az Uchihák. Haljon meg mind2 főszereplő vagy élje túl, de csak az egyikük, vagy élje túl mind2 és a végén haljon meg egyikük. Azután lássuk, h mit kezd a faluval.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7144 Dátum: 14 jan 30, 11:25:35 »

Szerintem felkötném magam az idegrohamtól... Oké hogy Obit "megjavítja" de könyörgöm Madarárol van szó a fő gonoszról.. ne legyen már mindenki jó akkor mi értelme lenne? ._.  Elveszítené az affinitását, legalábbis nálam. Én nagyot csalódnék az biztos... A Sasukés se rossz ötlet de nem hiszem, hogy túl jó mert akkor is ha Naruto meghal és Sasuke leveri Madarát aztán rinne tensei és Naruto él ... Akkor az övé a dicsőség nem Narutoé :s A másik meg ha feltámasztja akkor is Naruto milyen power up-ot kapna? Csak megint meghalna újra.
Naplózva

Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7145 Dátum: 14 jan 30, 13:23:10 »

Az lenne a nagy fordulat, ha most Sasuke alkalmazná a talk no jutsu-t. Félek emiatt rakták bele, hogy hasonlít Mafara öccsére. Amire én még kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán, hogy adja át Minato a kilencfarkút? Nem azért támadt fel Madara is, hogy élő tste legyen, amibe belepecsételheti a tízfarkút? Itt feljön kérdés, hogy akkor Minatoba hogyhogy megvan? (Elnézést ha már ki olt tárgyalva, lehet elsiklott felette a szemem)
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7146 Dátum: 14 jan 30, 14:06:45 »

Madara azért akart feltámadni mert fel akart  Gondolkozik legalábbis azt hiszem bár ez a kérdés engem is foglalkoztat :o De szerintem azért mert úgy halt meg hogy benne volt, és ugye egy Uzumaki pecsét mindenre képes  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 14:07:38 írta Hakuu » Naplózva

Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #7147 Dátum: 14 jan 30, 17:17:37 »

De szerintem azért mert úgy halt meg hogy benne volt, és ugye egy Uzumaki pecsét mindenre képes  Nevet

nem vagyok biztos hogy mire gondolsz, de ha minatora, akkor ott nem volt uzumaki pecsét, mivel a "halál" falta fel minatot kilencfarkústól...
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7148 Dátum: 14 jan 30, 17:39:53 »

Ő hát arra, csak nekem ezek a részek össze folytak  Technikai KO Szóval akkor nem volt bele zárva előtte? Arra emlékszem hogy a shinigami a kezével babrált valamit de hogy mit azt meg nem mondom ugyanis 1 éve már biztos hogy azokat a részeket néztem  Gondolkozik még a paines harcnál volt ó vagy várjunk lehet hogy a háború előtt mert Kushina mondta?  Ohh My God
A bakker össze zavarodtam  Nevet
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #7149 Dátum: 14 jan 30, 18:05:39 »

A Shinigami pecsétje úgy működik, hogy a használó megidézi Shinigami uraságot. Ő, a kacsójával átdöfve az idéző hasikáját, a pecsételni való dolgot szépen belehúzza a kezével a használó hasikájába, és lezárja azt a pecsétet, (idáig szinte mint egy átlagos pecsét jutsu), ezután Shinigami uraság szépen megeszi a használót a hasikájába pecsételt dologgal együtt. És mivel a használóba pecsételt cucc, a használóval együtt a Shinigami bendőjében van, ezért nem lehet onnan kiidézni. (Addig, amíg Orochimaru vakbélműtétet nem csinál a Shinigamin.)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #7150 Dátum: 14 jan 31, 00:38:29 »

uzumakiknak nem tudunk bármilyen különös vérvonal képességükről, már ha a kivételesen nagy chakramennyiséget nem vesszük ide. A senjuk és az uchihák a két fiú egyenesági leszármazottai, az uzumakik a senjuk egy oldalágához köthetők, de már eléggé távol vannak a fő ágtól ahhoz, hogy valami lappangó, senjuknál erősebb vérvonalképességgel rendelkezzenek. a kiváló pecsét technikáik a nagy chakramennyiséggel együtt különösen jó jinchurikivé tették őket, ezért is voltak olyan különlegesek.
Naplózva
jokerr9502
Újonc
*

« Válasz #7151 Dátum: 14 jan 31, 00:46:16 »

http://colorkage.com/read/#Naruto/662/0
itt megtaláljátok színesen a mangát, ha lehet innen fordítsátok, printel tudod másolni.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7152 Dátum: 14 jan 31, 00:47:14 »

Az Uzumakiknak nincs kivételesen nagy chakra mennyiségük. (ez inkább egyedi képesség Narutonál) Nekik az életerejük nagy. Ezért hívták a falujukat a hosszú életűek falvának. Jutsuikban pedig kivételesen jól bántak a pecsételőtechnikákkal. Ez volt a fő ok amiért megsemmisítették a falujukat mert féltek a pecsételő technikáiktól.
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #7153 Dátum: 14 jan 31, 00:51:52 »

de, az uzumakiknak is kivételesen nagy chakramennyiségük volt. Ezért éltek olyan sokat.
Ugye az akkori viszonyok között az átlagos shinobinak kb kakashi szintű chakramennyisége volt, azokhoz képest minden uzumakinak jelentősen több volt. Narutónak viszont még az uzumakik között is különösen sok van.
Naplózva
lewwwi
Újonc
*

« Válasz #7154 Dátum: 14 jan 31, 01:15:14 »

Lehet, hogy most fog beteljesülni az az átok, amit  Obito mondott...  madara vs hashirama.... Naruto vs sasuke  amelyik  meghal az nem kap rinmegant.  Szerintem madara is úgy tudta feléleszteni a rinmegant, hogy hashirama előbb halt meg... mivel madara a szoborhoz volt kötve.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins