25 feb 24, 00:31:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2019705 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6390 Dátum: 13 dec 01, 16:51:33 »

Persze. Kakashi meg rövid úton megvakulna mindkét szemére. Vagy rendszerint a járókelők szendék össze és cipelnék be a kórházba, mert összeesne az utcán. Nevet Ugye mindkét Sharinganos szemét nem takarhatja le, mert akkor nem látna. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6391 Dátum: 13 dec 01, 17:22:48 »

Na hamár mindenki kap a szemekből,akkor millen ha Narcsiban felébredne a Sharingan+Rinnengan+Byakugan kombinációja na még hozzáadunk egy kis faelemet,és mehet is 1 vs 1 ben Madaraval  smirksweat
Kiváncsi volnék, igy milyen ereje lenne Narcsinak  smirksweat

Na most komolyan szerintem Kakashinak elég az az 1 sharingan,ha lenne mégeggy akkor már Uchiha Kakashi lenne a neve  smirksweat ikszdé (najó csak vicceltem)
Ám szerintem Sasukenek ne legyen más szeme,mert ugye Sasuke az utolsó Uchiha akinek sharinganja van,ami jelképezi az Uchihákat ugyebár.
Ha lenne neki is mondnjuk egy rinnengánja,akkor már csak névben lennének Uchihák.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 20:41:07 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #6392 Dátum: 13 dec 01, 17:27:20 »

Megnézném úgy Kakashit ikszdé
Hát igen tényleg hamar koházba kerüle ha csak nem edződne meg ilyen téren talán Tsunade tudna neki segíteni.
Amúgy ha a Chakra(Nem te Chakra hanem a másik smirksweat) a gond akkor egy Bijuuval meglehetne oldani.

Észleléssel nem lenne gond egyik harcban is megmutatta hogy Vakon is profin megy neki.
A hétköznapok tényleg problémásabbak lennének főleg ha nincs semmi zaj,jel vagy utalás.

Legjobb megoldás az lenne Ha lehetséges hogy Obito megmaradt Mangekyoját beleültetnék Kakashi-éba és akkor talán lehetne neki egy kitartóbb Eternal Mangeyo sharingan(1szemes). Gondolkozik

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 17:37:23 írta K ichigo » Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #6393 Dátum: 13 dec 01, 17:57:32 »

Szerintem az lenne a legviccesebb, ha feltamadna Rikudo senin *.* Most komolyan, csak engem erdekel, hogy nez ki? :/
Naplózva

methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #6394 Dátum: 13 dec 01, 18:23:47 »

HEH lehet hogy Kakashi az. Neki csak az arca felső részét, rikudou sennin-nek pedig eddig csak az alsó részét láttuk, ősz hajuk van....Mosolyog
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6395 Dátum: 13 dec 01, 18:32:39 »

Rikodou-Senninre én is kíváncsi lennék, de legfőképpen a jutsuira, erejére. Azt is megnézném, hogy visszahozzák, de gonosz lenne és teljesen más céljai lennének mint madaranak és akkor összefogna ellene az edo hokagek,madara,sasuke,naruto,kagek,7bijuu,bee stb.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 18:33:48 írta Mach5 » Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6396 Dátum: 13 dec 01, 18:38:32 »

Hah de nevetnek. :"D
Bar Rikudo senint oregen mutattak, szerintem ezett osz haju, en feketere tippelnek de kitudja lehet tenyleg osz haju. Mosolyog Az mindegy, hogy melyik oldalon van mindenhogy izgalmas lenne Nevet
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6397 Dátum: 13 dec 01, 19:02:16 »

Én még arra is kíváncsi vagyok, hogy Hashirama hogyan halt meg, remélem kishimoto még elmondja ezt, hisz ha ilyen isten király volt akkor nem értem hogy halhatott meg 40évesen kb. Én arra tippelek, hogy Madara elleni harcokba túl sokat használta azt a gyógyítós jutsukat mint tsunade és lejjebb vett az életéből, de akkor meg öregnek kellene kinéznie szóval nem vágom:D
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6398 Dátum: 13 dec 01, 19:53:52 »

Hashirama halálára énish kiváncsi lennék,a Hokagék közt csak neki nemtudjuk a halála okát.
Nemtudom hogy mi volt elég erős,hogy végezzen vele,de remélem majd azt is elmondják.
Ám hamár Rikudou-Sennint visszahozzák,akkor hozzák már vissza Kushinát is és akkor együtt lenne az Uzumaki család végre. Nevet
Ha igazak amiket mondtak eddig Rikudou,Sennin-ről,akko ő akármyilen jutsut tudott használni,nameg az összes elemet is.
Mert ugye nem kis erő kellet ahoz,hogy egymaga legyőzze a Juubit.
Narcsiék még a fél  világ segitségével is nehezen tudták legyőzni.  smirksweat
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #6399 Dátum: 13 dec 01, 19:56:54 »

Ráadásul nem is a teljes erejű változattal volt dolguk smirksweat
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6400 Dátum: 13 dec 01, 20:03:21 »

Ha jól emlékszem dióhéjban benne volt, hogy megöregedett... És az Edotensei-ben fiatal ahogy Madara is mert ő is öreg volt amikor meghalt... Amikor Obi-t megtalálta 100 évnél idősebb volt. Azt hiszem.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6401 Dátum: 13 dec 01, 20:08:27 »

Idézet
Ha jól emlékszem dióhéjban benne volt, hogy megöregedett... És az Edotensei-ben fiatal ahogy Madara is mert ő is öreg volt amikor meghalt... Amikor Obi-t megtalálta 100 évnél idősebb volt. Azt hiszem.

Edo tensei a haláluk előtti állapotot hozza vissza, kivétel ez alól Madara volt, de erről szó is volt, szóval hashirama ennyi idősen halt meg mint ahogy most kinéz.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6402 Dátum: 13 dec 01, 20:13:54 »

Jah szóval, a boldog öregkort talán ki is lehet zárni.
Ám ha jól emlékszem,mikor Narcsi probálta megszeliditeni a Kyuubit,s eljött Kushina a segitségére,s volt az a flashback Kushináról akkor lehetett látni Hashi feleségét megöregedve.
Szóval akkor lehet,hogy Hashi hamarabb halt meg mint a felesége,de a nagy kérdés még marad,hogy hogyan is halt meg?
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 20:14:30 írta Lehel94 » Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6403 Dátum: 13 dec 02, 06:49:15 »

Hashirama halálára énish kiváncsi lennék,a Hokagék közt csak neki nemtudjuk a halála okát.
Nemtudom hogy mi volt elég erős,hogy végezzen vele,de remélem majd azt is elmondják.
Ám hamár Rikudou-Sennint visszahozzák,akkor hozzák már vissza Kushinát is és akkor együtt lenne az Uzumaki család végre. Nevet
Ha igazak amiket mondtak eddig Rikudou,Sennin-ről,akko ő akármyilen jutsut tudott használni,nameg az összes elemet is.
Mert ugye nem kis erő kellet ahoz,hogy egymaga legyőzze a Juubit.
Narcsiék még a fél  világ segitségével is nehezen tudták legyőzni.  smirksweat

Lehet Madarának volt valami késleltetett helycserés-jutsuja, mely lényegében azt eredményezte, hogy mikor Hashi győzelme pürroszivá degradálódott, vagyis bár látszólag ő ölte meg Madarát, a jutsu hatása miatt mégis ő halt meg helyette Nevet
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6404 Dátum: 13 dec 02, 08:09:41 »

Moderátor:
Ezek már egy ideje témába nem illő hozzászólások.
Rikudo senninnek megvan a saját témája: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3461.0
Ahogy Hashiramának is: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=30.0
Ami nem kötődik az aktuális mangafejezethez (és a fenti hsz-ek már nem), azt ott tárgyaljátok ki!
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins