25 feb 23, 18:04:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2019275 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6345 Dátum: 13 nov 29, 15:29:59 »

Idézet
nem 2x annyi lenne narutonak mivel a kyuubié elvileg megkétszereződik de ehhez még jön hozzá naruto saját chakrája is ami azért megközelíti a bijuukét kis túlzással

Akkor tegyük fel Naruto chakrája fél kyuubi és még van fél kyuubi szóval most akkor 1kyuubi chakrája van narutonak és ha hozzácsapjuk a másik fél kyuubi chakrát akkor lesz másfél, szóval nem kétszereződik az ereje hanem másfélszereződik.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6346 Dátum: 13 nov 29, 15:41:32 »

lényegében mindegy Nevet pont annyival fog nőni az ereje vagy a beszédkészsége amivel pont letudja verni madarát ikszdé attól függ melyikel fogja csinálni Nevet
Naplózva
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6347 Dátum: 13 nov 29, 15:53:14 »

Idézet
nem 2x annyi lenne narutonak mivel a kyuubié elvileg megkétszereződik de ehhez még jön hozzá naruto saját chakrája is ami azért megközelíti a bijuukét kis túlzással

Akkor tegyük fel Naruto chakrája fél kyuubi és még van fél kyuubi szóval most akkor 1kyuubi chakrája van narutonak és ha hozzácsapjuk a másik fél kyuubi chakrát akkor lesz másfél, szóval nem kétszereződik az ereje hanem másfélszereződik.
Szerintem nem lenne több mivel a EDO negyedikben lévőnek "végtelen" és azt küldi Narutonak.Mintha a telefonod töltön lenne és használat közben sem merülne le Nevet
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6348 Dátum: 13 nov 29, 16:15:08 »

Ám anno Tobirama mondta,hogy szinte a teljes erejükben hozta vissza Oro őket.
De az most akkor aszt jelenti,hogy most az élő Madara erősebb,mint az edo-s Hashirama?
Mert ugye Hashit nem a teljes erejében hozták vissza,de Madara most teljes erejéből harcolhat.

nem mivel múltkor a Kyuubival is kikapott ami a tűzerejének nagyrészét kitette (a Buddhát pl a bijuubomba spammal rendezte le),  tehát messze nem olyan kicsi az erőkülönbség hogy egy 96 vagy 94 százalékos Hashi kikapjon, mondhatnánk, ha nem lenne egyértelmű h Kishi a következő fejezetben újabb powerupot ad Madarának, mivel ez egy bossfight, ezért akármilyen erőltetett módon, de meg kell oldani h tovább tartson 1 fejezetnél  bow
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #6349 Dátum: 13 nov 29, 17:50:00 »

Nagyot nőtt Obi a szemembe. Az eheti manga elég jó lett már vártam hogy legyen valami igazán érdekes és ne csak fecsegés, bár igaz az elején annyira nem értettem egyet azzal hogy Obi jó lesz olyan a dolgok elrontójának éreztem hiszen még ha Madara a fő gonosz és Obi miatta lett rossz mégis valahogy nekem Obi az a személy aki megmaradt fő gonosznak.És amikor megtudtam hogy jó lesz vagy lenni fog  Gondolkozik akkor eléggé lelombozódtam, na meg ideges lettem hogy mi az már hogy Naruto mindenkit jó útra térít?  Hmm? de a mostani mangában ez valahogy megváltozott sokkal pozitívabban fogadtam Obit és amit tenni akart.Jó persze kicsit dejavu  Nevet csak valahogy mégis megváltoztatta a gondolataimat meg az hogy Madarát egyből bele rakta újra meg aztán most olyat is tett amitől még ha nem is gondoltam rá rosszként az eltűnt. Hiába Kishimoto mester újra jó munkát végzett  Hümm-hümm
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6350 Dátum: 13 nov 29, 17:55:05 »

Nagyot nőtt Obi a szemembe. Az eheti manga elég jó lett már vártam hogy legyen valami igazán érdekes és ne csak fecsegés, bár igaz az elején annyira nem értettem egyet azzal hogy Obi jó lesz olyan a dolgok elrontójának éreztem hiszen még ha Madara a fő gonosz és Obi miatta lett rossz mégis valahogy nekem Obi az a személy aki megmaradt fő gonosznak.És amikor megtudtam hogy jó lesz vagy lenni fog  Gondolkozik akkor eléggé lelombozódtam, na meg ideges lettem hogy mi az már hogy Naruto mindenkit jó útra térít?  Hmm? de a mostani mangában ez valahogy megváltozott sokkal pozitívabban fogadtam Obit és amit tenni akart.Jó persze kicsit dejavu  Nevet csak valahogy mégis megváltoztatta a gondolataimat meg az hogy Madarát egyből bele rakta újra meg aztán most olyat is tett amitől még ha nem is gondoltam rá rosszként az eltűnt. Hiába Kishimoto mester újra jó munkát végzett  Hümm-hümm

ezt most ironikusan vagy komolyan mondod?  Gondolkozik
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6351 Dátum: 13 nov 29, 18:02:34 »

Komolyan  Mosolyog én örülök most valahogy pozitívan hatott az eheti manga nincs igazam?  Nevet
Naplózva

Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #6352 Dátum: 13 nov 29, 18:05:56 »

Power-up... nem kapott már eleget Madara?  Gondolkozik

Amikor Hashival nyomta a Le Mans-i küzdelmet akkor sehol nem tudta használni a fa elemet és a rinnegan-t sem ébresztette fel. Szóval a fent említett szem birtokosa gond nélkül használja mind a 6 elemet és minden más hülyeséget is ide tartozik a fa is  Hümm-hümm. Szóval hova kell még power-up de tényleg?

Valószínüleg ugyan úgy le lesz írva ezalatt ugyanaz a power-up szöveg, meg hogy miért nyomta le most Hashi a Madarát.
Szerintem az EDO Madara: Like i give a fuck  Kúl

ui: aki elfelejtette a rinnegan képességeit az olvassa vissza a Pain arc-ot Nevet
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6353 Dátum: 13 nov 29, 18:11:33 »

Úgy hiszem hogy minnél több erőt kap annál jobb mert amikor Obiban volt a 10 farkú akkor túl erős volt és nem tudtam volna Madarát fő gonosznak elképzelni de úgy hogy Obi most halott ?  Hmm? Mondjuk ezt nem vettem ki érthetően. A lényeg hogy úgy izgalmas ha túl szárnyalja Obit is amikor még benne volt a 10 farkú. Így ígéretes harcnak tűnik és nem olyannak hogy "ne már ezt Hashi is legyőzte volna egyedül minek ide még 3 millió shinobi?" ezért is irtam hogy kellemes csalódás lett nem erre számítottam  Mosolyog
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6354 Dátum: 13 nov 29, 18:16:06 »

Rendben csak azért kérdeztem, hogy jobban tudjam értelmezni a hozzászólásod Nevet

egyébként ha valaki használja a Rinne Tenseit az meghal igaz? De csak 1 embert lehet vele visszahozni vagy van valamilyen határa? mert nagato felélesztett egy falut. Obito most csak Jirayát akarta visszahozni, vagy rajtakívül minden ilyen halottat aki miatta halt meg pl Minato stb? magyarul még nem olvastam el és ezeket valahogy nem vettem ki belőle Nyelvesít
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #6355 Dátum: 13 nov 29, 18:22:59 »

Obito még csak meg sem közelíti Madara szintjét harcászatban, így ha Madara valaha megkaparintja a Tízfarkút akkor sokkal nagyobb skálákon tudja majd kihasználni. Én úgy emlékszem, hogy Obito kb 4-5 technikát használt amíg benne volt a Tíz farok. >.<#

Rendben csak azért kérdeztem, hogy jobban tudjam értelmezni a hozzászólásod Nevet

egyébként ha valaki használja a Rinne Tenseit az meghal igaz? De csak 1 embert lehet vele visszahozni vagy van valamilyen határa? mert nagato felélesztett egy falut. Obito most csak Jirayát akarta visszahozni, vagy rajtakívül minden ilyen halottat aki miatta halt meg pl Minato stb? magyarul még nem olvastam el és ezeket valahogy nem vettem ki belőle Nyelvesít

Szerintem ez a különbség a Gedou Rinne Tensei no Jutsu és a Rinne Tensei között. Az első azokat támassza fel akiket megöltél az érkezésed óta a másik csak 1 személyre koncentrál.
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6356 Dátum: 13 nov 29, 18:28:55 »

Szerintem ez a különbség a Gedou Rinne Tensei no Jutsu és a Rinne Tensei között. Az első azokat támassza fel akiket megöltél az érkezésed óta a másik csak 1 személyre koncentrál.

Köszönöm! Nevet nem emlékeztem, hogy ugyanaz a technika volt-e Nevet
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6357 Dátum: 13 nov 29, 18:32:58 »

Hát de amikor benne volt erősebb volt Madaránál. Az más hogy neki több harci tapasztalata van meg bizonyos dolgokat jobban ki tud használni de azért Obi nagyon erős volt úgy. Én már kajakra nem vágom ezeket. Totál úgy emlékeztem mintha Nagato 2x használta volna a technikát vagy valaki más és nem halt meg  Gondolkozik de most lehet hülyeséget írok elég rég láttam azokat a részeket lehet el kéne kezdeni újra szóval ne röhögjetek ki Hmm?
Ja semmi baj de most komolyan gondoltam  Hümm-hümm
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6358 Dátum: 13 nov 29, 18:53:42 »

Annak örülnék a legjobban ha Madara úgy harcolni, hogy mindenféle power-up nélkül csupán minden egyes képességét bevetve ami van a rinnegan képességei stb. a régi taktikázós harcok sokkal jobbak voltak mint ez az egy suhintásra repül egy hegy meg egy random új rasengan a semmiből.Most is lehetne valami olyasmi mint régebben csak persze nagyobb kivitelben mivel azért itt már a nyers ereje is sokkal nagyobb a szereplőknek. Remélem nem túl zavarosan írtam le és átment amit akartam írni  ikszdé
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #6359 Dátum: 13 nov 29, 19:00:37 »

Azt még nem lehet tudni mi lesz, lehet valami frappánsabbal fognak előrukkolni bár az tényleg jó lenne  Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins