24 nov 26, 18:28:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 403 404 [405] 406 407 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1963084 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Ralite
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6060 Dátum: 13 okt 23, 19:29:31 »

Szerintem egyszerre lesz megoldva, hogy Obito jó lesz és az is hogy meg hal. Egyszerűen majd Madara előugrik és kinyírja. Nem is igazán lenne meglepő.

Mellesleg bánnám, ha Sasuke megint rossz lenne. Mikor megint jó lett majdnem sírtam ikszdé Ne már, hogy elrontják. Mondjuk egy NarutovsSasuke beleférne, de végén térjen már meg Nevet
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #6061 Dátum: 13 okt 23, 19:36:07 »

Vagy legyen inkább egy amolyan baráti verekedés, de ne életre menő és akkor úgy simán elnézném őket! Vagy mivel még mindkettő genin, ezért egy chunin vizsga keretén belül harcoljanak meg a Hokage címért ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #6062 Dátum: 13 okt 23, 19:42:15 »

Elképzelhető hogy gaara ismét jincuriki lesz?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #6063 Dátum: 13 okt 23, 20:11:46 »

Sukaku-t egyedül Ő húzza (mivel a chakrájával csak neki volt kapcsolata),így valószínűleg benne lesz eltárolva vagyis igen.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6064 Dátum: 13 okt 23, 20:25:46 »

Szerintem is lehet Gaarából ismét Jinchuriki, és most, hogy látta, Naruto milyen jól össze haverkodott Kuramával, így szerintem nem is bánná kacsint
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #6065 Dátum: 13 okt 23, 20:39:00 »

Én konkrétan erre gondoltam, hogy ezt javították ki:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/599/9 - Itt még ott van Minato feje, ami ügye baki.

De a legújabb fejezetben, már nincs:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/652/11

Csak ennyi.^^
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #6066 Dátum: 13 okt 23, 21:05:41 »

Nem hiszem, hogy végérvényesen megszállna Gaara-ban az egyfarkú, vagy Bee-ben sokáig lenne benn még a nyolcfarkú. Valami még történni fog, hogy Rikudou 'jóslata' valóra váljon.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/572/12

Edit: Lehet az a valami épp Madara lesz:D
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 21:20:40 írta Sway » Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
amidamaru001
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6067 Dátum: 13 okt 23, 21:48:26 »

Hát szerintem erre az volt érvényes hogy egyszer újra a tízfarkút fogják alkotni ami megtörtént már.. csak hogy happy end legyen a vége kirángatják belőle.. Madara tuti belefog szólni de már nála alapból ott a bibi ő nem lehet a 10 farkú  Jincsije mivel Edo Tenseies a teste... esetleg azt tudom elképzelni Obito mivel úgy is megpurcan Madarát az igazi testével feltámasztja .. bár mindesetre kíváncsi vagyok mit forgat a fejébe Madara..
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6068 Dátum: 13 okt 24, 06:15:33 »

A másik kérdéses dolog. Ha eredetileg úgy volt, hogy Nagato támasztja fel Madarát a rin'negannal, akkor elméletileg Obito is megtehette volna, nem? Csak nem akarta, hogy Madara is belépjen a képbe, nem?
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6069 Dátum: 13 okt 24, 06:59:21 »

te olvasol mangát? Tobito átb*szta madarászt...637-368 fejezet.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6070 Dátum: 13 okt 24, 09:03:10 »

Ralite!

Igen Madara tervei szerint úgy lett volna, hogy Nagato feltámasztja, ám Miután ténylegesen meghalt, Obitonak teljesen más tervei voltak, melyben nem szerepelt Madara feltámasztása se igazi testével, sem edos testtel.
Kabuto műve az egész, hogy vissza lett hozva!

Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6071 Dátum: 13 okt 24, 20:54:33 »

Sasuke remélem nem (most) áll át a sötét oldalra, a borító alapján, mert lepetézek. Nevet

Milyen sötét oldal? 600 fejezet után tudhatnád, hogy ilyen itt nem létezik Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
felcsi88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6072 Dátum: 13 okt 24, 22:48:30 »

Szerintem a borító alapján kár megítélni, hogy Sasuke átállna-e, maximum barátság(hasi-madara, naruto-sasuke) hovatartozásról beszélhetünk, nem hiszem, hogy  a sok segítség után csak úgy átállna Madara oldalára, elvégre ha minden igaz neki is ugyan az a terve mint Obitónak, akkor pedig Sóska már a Charka húzásnál se helpelt volna, meg a Susanónak se adott volna annyi paszulyt, hogy Vukkal egyesüljön stb stb Mosolyog
Naplózva
painkiller91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6073 Dátum: 13 okt 25, 10:18:50 »

Hát nekem van egy olyan érzésem,hogy ha Naruto túl sok power upot kap akkor Sasukét ez felcseszi és csak azért is beint majd Narutonak.Ja meg azt se felejtsük el,hogy ott van még Madara is aki sztem megpróbál majd Sasuke lelkére hatni,akár eddig nem tudott információkkal.Nekem mindig túl simának tűnik ez a Sasuke pálfordulás.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6074 Dátum: 13 okt 25, 13:46:52 »

Hát nekem van egy olyan érzésem,hogy ha Naruto túl sok power upot kap akkor Sasukét ez felcseszi és csak azért is beint majd Narutonak.Ja meg azt se felejtsük el,hogy ott van még Madara is aki sztem megpróbál majd Sasuke lelkére hatni,akár eddig nem tudott információkkal.Nekem mindig túl simának tűnik ez a Sasuke pálfordulás.

Ebben van vmi, de nem hiszem, hogy mindezek után átállna. Ahoz vagy nagyon durva info kéne, vagy, hogy megint átkattanjon...
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 403 404 [405] 406 407 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins