sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #5760 Dátum: 13 okt 02, 07:14:51 » |
|
Akkor te mit olvasol? Madara túlélte azt a csatát. Plusz, Hashi akkor észrevette, h mintha lett volna valaki fent a sziklák tetején.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5761 Dátum: 13 okt 02, 08:02:53 » |
|
Morause jól írta. Hashirama emlékei szerint megölte. Hashirama emlékei szerint!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dano913
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Én a bosszúálló vagyok!!!
|
|
« Válasz #5762 Dátum: 13 okt 02, 08:08:40 » |
|
Jaja megölte! Hiszen átszúrta Madarát a kardal aztán kampeca... De valahogy még is megúszta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gurat
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5764 Dátum: 13 okt 02, 10:09:22 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/626/15itt pedig a középső sor arról tanúskodik, hogy valami még sincs rendben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elkilor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5765 Dátum: 13 okt 02, 10:52:32 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/626/9Nézzétek meg, itt használja az eternal mangekyou sharingant. Genjutsu ? Hashirama ellen működhet ? Nagyon úgy tűnik, hogy sikerült neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5766 Dátum: 13 okt 02, 11:20:31 » |
|
Tobi ezt annó úgy adta elő, hogy terveb volt véve Hashirama sejtjeinek megszerzése. Lehet, hogy a csatát elvesztette, de nem tér haza üres kézzel. És ezt Madara sem tagadta. Szóval nem is az a kérdés, hogy meghalt-e (elvileg nem), hanem az, hogyan élte túl. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5767 Dátum: 13 okt 02, 12:15:04 » |
|
Hát nekem ötletem sincs,hogyan élhette túl azt a csatát. Hacsak nem Genjutsu-zta be Hashit,bár ennek szerintem kcisi az esélye. De a harcból Madara jött ki jobban,mivel megszerezte Hashi sejtjeit. Amugy hogy nincsen még manga?máskor ilyenkor már rég kint szokott lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 02, 12:15:42 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #5768 Dátum: 13 okt 02, 13:36:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5769 Dátum: 13 okt 02, 13:36:37 » |
|
Szerintem meglehet hogy genjutsut alkalmazot Hasiraman, mert még az öt kage elleni harcban mondta hogy ő volt az egyetlen aki átlátott az első a mokuton bunshin tecknikáján: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/14Mondjuk ebből nem következik egyből az is hogy képes volt genjutsut használni Hasiraman, de lehet hogy úgy ment a harcba hogy ő már a nagyobb igazság tudtában volt (az ősi uchiha táblának köszönhetően) és eleve arra játszott, hogy megszerezze a senju dns t.
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #5770 Dátum: 13 okt 02, 13:39:13 » |
|
A fél fejezet Shikamaru-ra ment el erre még túl is élte. http://www.mangapanda.com/naruto/649
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5772 Dátum: 13 okt 02, 13:43:51 » |
|
Az utóbbi időben nem nagyon volt okom panaszra, de ez a rész egy nagy rakás semmi volt. Kagék mit akarnak? Menjenek legózni... Komolyan egy rész elment arra, hogy valaki nem hal meg mégse.. Fantasztikus. Ráadásul készülhetünk egy újabb felesleges csöpögésre, mert Kakashi kezdi összekaparni magát. De a következő részt jól beharangozta Kishi, "Naruto és Sasuke vs Obito és végre" gondolom kinyílik a gyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5773 Dátum: 13 okt 02, 13:44:31 » |
|
Hát ez megint borzalmasra sikerült. Remélem ezeket a visszaemlékezős-lelkizős részeket az animében egy epizódba belesűrítik. Persze csak miután két évad fillerrel félbeszakították.
Bocs a károgásért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5774 Dátum: 13 okt 02, 13:46:24 » |
|
Jajj, ez lebilincselő volt :'D Végülis nem pöröghet minden rész, mert az nem tartható fent...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|