24 nov 25, 10:46:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961905 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
swadawa2
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #5625 Dátum: 13 szep 15, 22:14:49 »

Chakra: Kishi-nek ez egy túl hamar kigondolt gondolata volt, mivel eddig sajnos nem nagyon láttunk bárkit, aki erre képes lenne, főleg most már, persze nem kötök bele. Mosolyog
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5626 Dátum: 13 szep 15, 23:01:31 »

narutoékat nem értem...

miért harcolnak madara ellen? madara nem sötétségbe akarja taszítani a világot, hanem csak jobbá tenni. a technikájával képes lenne létrehozni egy agresszió mentes boldog világot. ebben mi a rossz??? miért kell megállítani?

Erre csak ezzel a képpel szeretnék válaszolni: http://blog.fazekas.info/wp-content/uploads/2013/06/igazsag-hazugsag.jpg
Narutoék inkább a másik kasszába mennek, semhogy egy illúzióban ragadva tengessék napjaikat.

szóval szerinted jobb úgy élni, hogy mindent tudsz és rossz, minthogy nem tudsz semmit is jó:D
most nem azért, de a holdszem terv az kb egy életfogytig tartó lsd tele boldogsággal és még csak nem is káros:) ezek mellett kinek kell az a fingnyi tudás?Nevet
Naplózva
Shiharu
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5627 Dátum: 13 szep 16, 20:57:41 »

narutoékat nem értem...

miért harcolnak madara ellen? madara nem sötétségbe akarja taszítani a világot, hanem csak jobbá tenni. a technikájával képes lenne létrehozni egy agresszió mentes boldog világot. ebben mi a rossz??? miért kell megállítani?

Erre csak ezzel a képpel szeretnék válaszolni: http://blog.fazekas.info/wp-content/uploads/2013/06/igazsag-hazugsag.jpg
Narutoék inkább a másik kasszába mennek, semhogy egy illúzióban ragadva tengessék napjaikat.

szóval szerinted jobb úgy élni, hogy mindent tudsz és rossz, minthogy nem tudsz semmit is jó:D
most nem azért, de a holdszem terv az kb egy életfogytig tartó lsd tele boldogsággal és még csak nem is káros:) ezek mellett kinek kell az a fingnyi tudás?Nevet
Nagyon sok embernek.Például jó lenne neked, ha netalán kiderülne, hogy az egész eddigi életed egy hatalmas hazugság volt? Hogy ami életcélod volt, az mind hazugság miatt volt, hogy senkid sincs, semmid sincs, sehova sem fordulhatsz? Mert normális esetben ezen mindenki kiakadna, és dühöngene, hogy akkor inkább tudta volna az elejétől az egészet.

Amúgy az LSD-re rászokhatsz, ami pedig nem csupa boldogság. (csak hogy kötekedjek. ikszdé )

Illetve szerintem az, aki illúziók között él, az nem hajlandó felvállalni a valóságot, és ez szánalmas. Akármilyen/akármekkora  illúzió/dajkamese/hazugság is legyen az egész. Mindenkinek kell annyi tartás, hogy felvállalja a legdurvább élethelyzeteket is, anélkül, hogy önmagát szédítené.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 16, 20:59:26 írta Shiharu » Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5628 Dátum: 13 szep 16, 21:54:35 »

Amúgy az LSD-re rászokhatsz, ami pedig nem csupa boldogság. (csak hogy kötekedjek. ikszdé )

Illetve szerintem az, aki illúziók között él, az nem hajlandó felvállalni a valóságot, és ez szánalmas. Akármilyen/akármekkora  illúzió/dajkamese/hazugság is legyen az egész. Mindenkinek kell annyi tartás, hogy felvállalja a legdurvább élethelyzeteket is, anélkül, hogy önmagát szédítené.

Most ne menjünk bele, de ha azt nézed, most is, az emberek több, mint 3/4-e egy illúzióba ringatja magát, mert könnyebb homokba dugott fejjel élni, mint látni.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
piros mogyi
Chuunin
*

senseiem: STM

« Válasz #5629 Dátum: 13 szep 17, 08:09:07 »

Hoztam nektek valamit, hogy ne itt offoljunk:

http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7813.0

Itt beszéljünk róla, mielőtt ránk szólnak.
Naplózva

yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #5630 Dátum: 13 szep 17, 09:49:57 »

Éééés itt az új fejezet^^
http://www.mangapanda.com/naruto/647
Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #5631 Dátum: 13 szep 17, 10:26:43 »

Engem az érdekelne honnan szed már Naruto ennyi chakrát. Persze sennin módban a természetből gyűjti de a saját chakrája plusz Kuramáé is már rég mínuszban kellene hogy legyen. A 493. fejezetben kezdődött meg az eddzés hogy megszelídítse a kilencfarkút. 154 fejezet után teli harcal és semmi pihivel megint power up. Azért ez már túl túl túl túl sok a számomra Nevet Főleg hogy egy fél Kyubi van benne  bye bye
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5632 Dátum: 13 szep 17, 11:22:01 »

Amennyire tetszett az előző rész, most annyira elégedetlen vagyok a maival Szomorú

Persze várható volt, hogy kapnak még haladékot, és nem nyílik ki azonnal a fa szeme, de már nagyon beleéltem magam múlt héten, hogy végre belecsapunk a lecsóba.

A manga másik fele meg egy gyengén sikerült érzelmi töltés. Addig jó volt, hogy Naruto összeomlott megint Obito miatt, de ez a visszaemlékezés tök gáz volt, nem jött át egyáltalán. Legalább a többi nindzsának igen, hála Inónak(?).

Orochimarut, úgy néz ki, tényleg kiherélték, már csak egy szentimentális vén sz*r.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5633 Dátum: 13 szep 17, 11:31:10 »

Sikerült eljutnom az új manga részhez. bow

Nos egészében véve nekem tetszett a fejezet! Látszott is rajta, hogy ez most több oldalból is állt. Szóval ami nem jött le, hogy Sakura csigája miért is nem tudja megmenteni jelenleg Shikamarut? Nem hinném egyébként, hogy az apja után most ő következne a kereszttel, de van még reménye, hogy valahogy túléli. ikszdé

Érdekesnek találtam Tsunade és Hashirama "első beszélgetését is" Kicsit komolyabbra lett véve, és nem lett eltúlozva se. Így pont jó.  Mosolyog

Végre beugrott az 5 kage is Marcsival az élen. Sarutobi és Marcsi mint valami régi haverok csak egy "késtél - haver" azt hello szia  ikszdé smirksweat

Naruto érzéseit, emlékeit mindenki láthatta, így most már nem furdalhat minket a kiváncsiság, hogy Sasuke tudja-e hogy találkozott a bátyjával, de most már tudja.  Pojén Ez lehet egy kellő lépése volt annak, hogy ismét bevegye a szanaxot és előre szegezzea tekintetét az ellenségre, és ne a régi barátjára.

Kiváncsian várom a következő fejezetet!  Ördögi

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5634 Dátum: 13 szep 17, 11:46:58 »

Katsuyu azért nem tudta megmenteni, mert a kis klónjai csakráját is elszívta a fa és azok így meghaltak. Azok nélkül meg nem tud táv gyógyítani. Mire Sakura odaért meg már meghalt, nyugodjék békében Sír.

Nekem pont az érzelmi töltet miatt tetszett jobban ez a rész, mint a múltheti. Krisztian1112 Kishi már rég nem foglalkozik azzal, hogy mennyi csakrája van Narutonak, vagy mennyit használ el. Fogadd el, hogy mindig lesz neki és kész Mosolyog. Az 5 kagét annyira nem vártam. Nem tudom, hogy mit tudnak hozzáadni a harchoz, de majd kiderül. Remélem sikerül meglepniük.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5635 Dátum: 13 szep 17, 11:48:30 »

Hát a fejezet elolvasása után semmit mondónak találom. Én erre is vártam rég, és be is jött a tippem. Ez a multheti rész jó volt , de most ismét semmi új dolog nincs.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Aizen
Jounin
*

« Válasz #5636 Dátum: 13 szep 17, 12:00:52 »

zöldkabátos véleményén vagyok többnyire, ez a fejezet nevetséges volt az előzőhöz képest... Shikamaru meghalt? Nagy cucc. 5 nyommer nagyon kellett a mai boldogsághoz, pedig már majdnem elfelejtettem, hogy van képük egy akkora vereség után elindulni megint a harctérre. ikszdé
Madara beszédes kedvében volt ma is, fura, de jó így. Nevet

Pedig a mai részt tényleg vártam. Na hátha a következő. Mosolyog
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5637 Dátum: 13 szep 17, 12:04:28 »

ti nem tudom honnan jöttetek, de ez a rész messze jobb volt mint a múlt heti... eddig az votl a baj, hogy hol van már az 5 kage, erre megjönnek és most emg az lett a baj! Ez a rész úgy volt jó ahogy! Kövi részben Kakashi is visszatérhetne, befizetnék egy kakashi minato talira végre már. Hümm-hümm
Naplózva

Atesz91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5638 Dátum: 13 szep 17, 12:09:02 »

Ha a 2. Hokage víz ninjutsuja működött a fa ágai ellen, akkor Onoki jinton cuccai is működhetnek. Azt meg már láttuk, hogy elég nagy területet le tud vele fedni ahhoz, hogy ki tudja vágni ezt a fát. Szóval lehet, hogy az 5 kage nem lesz haszontalan.

Remélem nem lesz az, hogy a fán nő még egy gyümölcs, amit Naruto elfogyaszt és úgy menti meg a világot. Jobban szeretném a csapatmunkáját látni Sasukéval, mint hogy szólózzon.
Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #5639 Dátum: 13 szep 17, 12:38:18 »

Már nem azért, de az 5 Kage nyilván hasznosabb lesz, mint azok a nyavajgó szerencsétlenek akiket folyton meg kell védeni.

Kombinált támadásokkal elég nagy pusztításra lesznek képesek, arról nem is szólva hogy emelik a hadsereg morálját.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins