24 nov 25, 08:37:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1961836 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Zizi100
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5610 Dátum: 13 szep 13, 07:12:44 »

Az felmerült bennem is, hogy honnan/kitől jöhetett Kaguya ötlete a gyümi evésre. Lehet, hogy már ott manipulált valaki a háttérben? Gondolkozik

Szerintem csak szimplán Vivinek hitte magát az One Pieceből, és meg akarta állítani a háborút, és az az ötlet pattant ki a fejéből, hogy, ha a fa segítségével szinte isteni erőre tesz szeret, akkor sikerül neki elérni, hogy abbamaradjanak a harcok. Ez pedig végül is egy ideig tényleg sikerült, mert megszűntek a harcok, csak aztán újrakezdték az emberek.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5611 Dátum: 13 szep 13, 13:27:21 »

Szerintem ezt a rikodous dolgot nem úgy kell felfogni, hogy mivel kaguya gyereke és nyilván hatalmas chakrával született meg stb. akkor minden gyerek akit kaguya szült volna rikodou szintre emelkedik. Nyilván hozzájátszódik rikodou erejéhez ez is, de azért a semmiből ninjutsukat kitalálni főleg ilyen nagy pecsételő jutsukat meg rinnegant használni (előtte nyilván nem volt senkinek rinneganja) ezekhez nem kis tudás kellett meg agy, hogy véghez vigye. Szóval szerintem rikodou ereje abból a chakrából+tudásából ered. Szerintem az se véletlenül, hogy a hat út bölcsének nevezték meg valami pap vagy mi volt. Szerintem agyilag is teljesen más szinten állt mint akiket most látunk. Meg amúgy úgy tudom, hogy chakrát is lehet növelni edzések segítségével.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5612 Dátum: 13 szep 13, 18:03:04 »

Sabaku:
Arra céloztam, hogy ha egy "közönséges" valaki született volna chakrával, akkor sehová sem jutott volna vele. Attól, hogy valakinek van keze és jó ceruzái, még nem lesz jó rajzoló.

Dehogynem az lesz, ha próbálgatja őket. Két-három éve még egy szemet is alig tudtam megrajzolni, aztán megjött a kedvem rajzolgatni a sok mangaolvasás miatt, és most én vagyok az egyik legjobb az osztályban. Sorry, ez most nagyon rossz példa volt Nevet Plusz, - hogy a hasonlatnál maradjunk - ha az egész világon csak nekem vannak kezeim meg ceruzáim, nyílván sokkal inkább érdekelni fog a rajzolás mint alapból.
...

Erről beszélek. Tenni kell a tudásért és az ügyességért. A lehetőség magában semmi.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5613 Dátum: 13 szep 13, 19:15:51 »

De mégis valami. Mennyivel menőbb lenne már Rikudo ha ő maga találta volna fel a cerzuzát Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5614 Dátum: 13 szep 13, 19:36:08 »

ok hogy tenni kell érte de az adottságok itt ezerszer többet nyomnak a lattba mint az hogy mennyit tesznek a tudásért és az ügyességért

nézzünk pár példált
Madara vs 5 kage... azért kapott ki az 5 kage mert madara többet edzett vagy azért mert az Uchiha klánba született sok csakrával aminek köszönhetően két depizés után lett egy óriás Susanooja?
Narutó vs akárki Kakuzut leszámítva... basszus, szegénynek már Haku ellen 0 esélye lett volna Minato szülinapi ajándéka nélkül
Itachi vs akárki... ez az ember tényleg az ellenfeleinek 80%át sharingan genjutsuval nyomta le ami az izanamit leszámítva meg is törhető Uchihák által... kicsit leegyszerűsitve a Nagató elleni harcot leszámítva szimplán azért nyert mert az ellenfeleinek nem volt olyan király vérvonaluk mint neki... epic grat

szóval a narutóverzumbeli erővíszonyok alapján elég valószínű hogy a Rokudo többnyire azért minden idők legerősebb ninjája mert kb annyi csakrája volt mint a Shinobi Haderőnek, Narutónak, Hashiramának meg Madarának együttvéve
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 13, 19:36:59 írta nclearu » Naplózva

amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #5615 Dátum: 13 szep 13, 20:57:59 »

Sok mindentől függhet az ilyen

Valaki szerencsés vérvonalba születik mint Pl Itachi Sasuke Madara

Van aki kemény edzésekkel meg motivációval éri el  Naruto

Rikodu nyilvánvaló hogy nem semmi foszer volt már amúgy is , de mikor a 10 farkú Jincije lett onnantól kezdve kb az ereje határtalanná válhatott és azért tudott annyi mindent megalkotni lásd most Obitot is milyen technikákat tud használni egy maga .. Meg abba az időbe amikor ő született az anyján meg ő rajta kívül senki más nem rendelkezett chakrával ..
Naplózva
ricskoferenc
Újonc
*

« Válasz #5616 Dátum: 13 szep 13, 21:35:15 »

Értem én, hogy akkor így keletkezett (kapcsolódott az emberhez) a chakra, de akkor az elmélet szerint, mindenki Rikudou-sennin leszármazottja?  Vagy volt neki egy gyümölcskereskedés, vagy mi is???  Gondolkozik
Valaki kiokíthatna Nevet
Naplózva

"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani." - Mahatma Gandhi
Elkilor
Újonc
*

« Válasz #5617 Dátum: 13 szep 13, 21:39:54 »

Amidamaru, igazad van, de Naruto rossz példa, ő is szerencsés vérvonalba született. Az édesanyja,  Kushina az Uzumaki klánhoz tartozott, a Senjuk távoli rokona volt. Emiatt könnyebben  tudta irányítani Kuramát annál, ahogyan egy átlagos konohai shinobi képes lett volna.

ricskoferenc: ezt nem tudjuk tényleg. Talán minden embernek van kevés csakrája, a legtöbben képesek lennének ninjutsura, Rikudou sennin pedig annyiban különbözött tőlük, hogy több és másfajta csakrája volt, meg persze abban, hogy mások nem ismerték fel magukban ezt a képességet. Így logikusabb lenne.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 13, 21:46:44 írta Elkilor » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5618 Dátum: 13 szep 13, 22:28:17 »

Na ja, erre én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan lett ennyi embernek chakrája. Nevet Mert, ha mindenki az ő leszármazottja lenne, akkor mindenhol kellene hogy legyen sharingan, meg fa elem, meg minden. xddddddd Na meg nem hiszem, hogy a fiaival együtt egész életében nőket termékenyített meg. Nevet Vagy valami titkos tanítás van a háttérben, vagy a halála előtt random szétszórta a világban pár embernek a chakráját.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5619 Dátum: 13 szep 13, 23:02:13 »

Ez több ezer éve történt, az alatt elég szépen elágazhatott a családfája Nevet Viszont, hogy miért nem rohangál mindenki a spéci képességekkel arra a legjobb példa pont a két fia. Mind2 örökölhetett volna mindent, de ellenkezőleg történt és a képességek egyik felét az idősebb míg a másik felét az ifjabb örökölte... ha ez a folyamat még párezerszer minimum lejátszódik akkor el tudjátok képzelni, hogy miért nem rohangál mindenki vérvonalképességekkel. A válasz egyszerű: enyhül a vérvonal és ezért megy már csodaszámba ha valakinél aktiválódik egy kekkei genkai. Hümm-hümm Az Hyuugák és Uchihák klánon belül házasodnak és ezzel magyarázható, hogy rendelkeznek a képességeikkel, bár náluk is megfigyelhető, hogy nem mindenkinek sikerül aktiválnia a sharingant, ezért ott is tapasztalni lehetett a vérvonal enyhülését. Gondolkozik
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5620 Dátum: 13 szep 14, 11:29:56 »

nclearu:

Sabaku már megértette, mire céloztam, de látom, neked még mindig nem sikerült. ^^"
Nem a chakra mennyisége a lényeg. Erre pont Naruto volt korábban a legjobb példa:
http://www.mangapanda.com/93-95-4/naruto/chapter-90.html (és a következő 3-4 oldal)
Lehet akármekkora chakrája egy adott személynek, ha nem tudja rendesen kezelni/használni. Ahhoz pedig edzés kell. Ha így nézzük, Rikodou senninnek sokkal nehezebb dolga volt, mert nem volt aki tanítsa (nem tudjuk, az anyja milyen képességekkel is rendelkezett), neki kellett rájönnie mindenre, és feltalálnia a ninjutsut. A manga korábbi részeiből láthattuk, hogy még új jutsukat alkotni (pl. Chidori, Rasengan) is csak kivételes shinobik képesek. És a magasabb szintű technikák megtanulása is nehéz feladat, vagy éppen bizonyos "feltételekhez kötött" (pl. Chidori - villám elem, Sharingan; Remete forma - sok chakra, jó chakra kontroll).

Azért értékelném, ha sokan néha a dolgok mögé is néznének.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 14, 14:42:41 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ricskoferenc
Újonc
*

« Válasz #5621 Dátum: 13 szep 14, 20:41:41 »

Vagy nagyon lebutítva:
Mikor még kis gyerekek voltunk, hiába nyomtak a kezünkbe ceruzát, attól még nem tudtunk írni. A szüleink/tanáraink tanították meg nekünk, hogy is kell azt csinálni.
Nah, Rikudou senninben az a legendás, hogy ő kapott egy ceruzát, és megalkotta az írást, ami addig még ismeretlen volt, sőt, azon belül még a líra, dráma és epika (ninjutsu, genjutsu, pecsét technikák).
Remélem így érthető volt Nevet

Naplózva

"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani." - Mahatma Gandhi
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5622 Dátum: 13 szep 14, 20:49:01 »

Idézet
Nah, Rikudou senninben az a legendás, hogy ő kapott egy ceruzát, és megalkotta az írást, ami addig még ismeretlen volt, sőt, azon belül még a líra, dráma és epika (ninjutsu, genjutsu, pecsét technikák).

Én még annyit hozzáfűznék ehhez, hogy rikodou kapott ceruzát, de nyilván sokkal hamarab ráérzett a rajzolásra mint bárki a naruto mangába (legyen ceruza=chakra, hogy jobban lehessen érteni, nyilván sokkal több és más chakrája volt mint a mostani karaktereknek). Még azt is hozzáfűzném, hogy nem csak megalkotta az írást, hanem még lírán, drámán és epikán belül is a legnagyobbat alkotta.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5623 Dátum: 13 szep 14, 22:31:29 »

@ricskoferenc
akik ceruzát kaptak azok Kiba meg Tenten... Rikudo egy egész szettet kapott számítógéppel, scannerrel meg photoshop CS6tal

és ugyebár biztos, hogy Senju dns Uchiha dns meg Rinnegan mellett nagyon nagy tehetség kreativitás kellett a ninjutsu feltalálásához mikor kb 6 évesen Nagato Jouninokat gyilkolt a Rinneganjával (valószínűleg nem taijutsuval)
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5624 Dátum: 13 szep 14, 23:16:56 »

Kakashi megmondta Narutónak még a Zabuzás kalandok alatt: "Vannak olyanok, akik fiatalabbak nálad, de erősebbek nálam."
Naplózva

Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins