24 nov 26, 03:23:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1962493 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
shiranai
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5040 Dátum: 13 júl 18, 14:24:12 »

Ott azért elhittem, hogy egy szúrt sebet összetud forrasztani (még ha a szívén is van). Mivel mindenki úgy beszélt róla, mint aki megalkotta a gyógyító nijutsukat. Hmmm Mosolyog, emlékszem mikor még azon izgultak az emberek, hogy Lee gerincét összetudja e rakni.
Egyébként mindegy, mert arra gondoltam, hogy ha saját magát összevarrta, akkor  utána a többieket is összerakná újra. Nem mutatták, hogy a többi kagének milyen sérülései voltak, gondolom azok is hasonlóan letálisak, nem csak összeverte őket Madara.

Hogy a fejezethez is szóljak, elég jó ez a technika, amit Yubito használ. Vajon Rikodu is használta, vagy ez magától jön?
Engem pont nem zavart Sarutobi támadása, bár szívesebben láttam volna tőle a földsárkányágyút vagy mit, ami az animében volt.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 14:25:49 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
srobi
Gennin
*

« Válasz #5041 Dátum: 13 júl 18, 16:30:05 »

Tsunade-nál azért más volt a helyzet. Ő azért élte túl, mert a nagyszüleitől Senju és Uzumaki DNS-t is örökölt. A part1-ben Orochimaru sziven szúrta és azt is túlélte.

ON: A fejezet tetszett, csupán Hiruzen-ben csalódtam egy kicsit... A shinobik isteneként emlegették, erre ő egy shuriken támadással indít. Mondjuk ha Kishi most adott volna neki egy új technikát akkor az lett volna a baj, mivel az "asspull" lett volna.

Hashiramát emlegették a shinobik isteneként. Hiruzen rengeteg jutsut ismer(t). Lehet elfelejtett párat Nevet
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5042 Dátum: 13 júl 18, 16:37:39 »

Tsunade-nál azért más volt a helyzet. Ő azért élte túl, mert a nagyszüleitől Senju és Uzumaki DNS-t is örökölt. A part1-ben Orochimaru sziven szúrta és azt is túlélte.

ON: A fejezet tetszett, csupán Hiruzen-ben csalódtam egy kicsit... A shinobik isteneként emlegették, erre ő egy shuriken támadással indít. Mondjuk ha Kishi most adott volna neki egy új technikát akkor az lett volna a baj, mivel az "asspull" lett volna.

Hashiramát emlegették a shinobik isteneként. Hiruzen rengeteg jutsut ismer(t). Lehet elfelejtett párat Nevet

A kor még az edos zombiként is jelen van Nevet
Egyébként Orochimaru fog vajon harcolni?
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5043 Dátum: 13 júl 18, 17:25:24 »

Ööö... Nem. Vagyis de. Technikai KO Vagyis kb. egy éve (vagy mit tudom én mennyi ideje) Hashirama a shinobik istene, de előtte elég sokáig Hiruzent ismertük így. Csak azt  már nagyon régen említették (asszem Iruka Gondolkozik) így mindenki elfelejtette és hip-hopp felhasználták a sejtdonor istenítésére.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5044 Dátum: 13 júl 18, 17:43:46 »

Én meg úgy emlékszem, hogy Harmadik Hokage a sima Naruto-ba Minato-t mondta a legerősebb hokagenak. Harmadik Hokaget meg úgy ismerték mint a professzort mivel sok jutsut ismert.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #5045 Dátum: 13 júl 18, 18:23:02 »

Orochimaru, Iruka és Kabuto is a Shinobik isteneként emlegette Hiruzent a part1-ben.
Ja, arra én is emlékszem, hogy Minatot mondták a legerősebb Hokagénak.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5046 Dátum: 13 júl 18, 21:09:57 »

Na igen de akkoriban a kunai meg a shuriken halálos fegyverek voltak, nem pedig óccó gumidarabok amiket hahotázva túlél bárki, a legerősebb ninjutsuk meg a Chidori és normál Rasengan voltak.

Amúgy igen, Orochibácsi meg az öt szánalom befutása is időszerű. Bár szerintem ezzel csak még nagyobb káosz lesz, mint most van.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5047 Dátum: 13 júl 18, 21:31:12 »

Hát igen elég nosztalgikus így szemlélni a mangát, hogy akkor és most.  ikszdé
Nagyon eldurvultak.

Szerintem azért annyira mégsem gáz, hogy Minatoék ott vannak, mert így néhány jutsuját, mozdulatát, támadását kitudják elemezni ennek a Juubitonak.  bow Most eddig egyébként Hashirama volt nagyon magasztalva, de azzal, hogy kimondta: még nála is erősebb azt hiszem új királyt koronázhatunk meg.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #5048 Dátum: 13 júl 18, 22:09:35 »

Nyugi, semmi gond nem lesz Juubito -val. Majd jön Kankuro és bezárja a bábjába vagy esetleg Shikamaru megfogja az árnyékával.

btw: Kankuro hova lett? Mégis csak egy volt Akatsukis-t használ bábnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 23:27:50 írta magicnkr » Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5049 Dátum: 13 júl 19, 04:46:15 »

Jelenleg ő a nem kívánatos szereplők között mozog a fehér dögöket gyilkolva, gondolom én. Ugyan úgy Sakura is háttérbe szorult (aminek én örülök is).
+ Kankuro...nem hinném, hogy az erejével betudná fogni mert az még talán menne is neki. De egy másodperc lenne Juubitonak, hogy kitörjön onnan.  

Akinek beleszólása lehet a jelenlegi helyzetre azok az érkező Kagék lesznek, illetve a feltámasztott Kagék, Naruto és Sasuke. Kakashi meg pihenjen nyugodtan abban a világban egy ideig, mert ha most jönne elő, akkor kész lesz a csávó. De akár ő is megmentheti Narutot a kamuival.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 04:47:24 írta lina22 » Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5050 Dátum: 13 júl 19, 06:26:26 »

Jelenleg ő a nem kívánatos szereplők között mozog a fehér dögöket gyilkolva, gondolom én. Ugyan úgy Sakura is háttérbe szorult (aminek én örülök is).
+ Kankuro...nem hinném, hogy az erejével betudná fogni mert az még talán menne is neki. De egy másodperc lenne Juubitonak, hogy kitörjön onnan.  

Akinek beleszólása lehet a jelenlegi helyzetre azok az érkező Kagék lesznek, illetve a feltámasztott Kagék, Naruto és Sasuke. Kakashi meg pihenjen nyugodtan abban a világban egy ideig, mert ha most jönne elő, akkor kész lesz a csávó. De akár ő is megmentheti Narutot a kamuival.

Én titkon remélem, hogy a Kagék valahol félúton eltévednek, és nem érkeznek meg. Orora persze kíváncsi vagyok, de a bagázs többi részét feleslegesnek tartom a harctérre citálni. Talán Suigetsu+Karin lehet még érdekes, de a kagék???!
Kakashi... lelki szemeim előtt a következő kép lebeg: Kedves barátunk ül/fekszik/akármi egy méretes kocka árnyékában és míg némi chakrafelhalmozás reményében, épp csorgó nyállal valamely könyvének történetét próbálja okos kis fejében összekonstruálni (más cselekvést cselekvést inkább nem képzelek hozzá, mert nem!) , ám egyszer csak átteleportál Juubito. Szerintem eszméletlen élmény lenne Nevet Ez valami olyasmi, mint mikor az ember pl. egy strandon békésen Danielle Steelt olvas, épp NAGY jelenet van, és akkor BUMMM, a nyakadba ugrik a semmiből alkoholszagú hajléktalan Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 06:28:25 írta Senkisem17 » Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #5051 Dátum: 13 júl 19, 15:36:04 »

Igazából, hogy Minato lenne a legerősebb hokage azt nem gondolom. Mindenkinek van inkább egy olyan ellenfele akit nem tud legyőzni.  Pl Gai-nak ott lett volna Kimimaro. Akit nem tudott volna megütni. Meg ha meg is üti akkor is a csontja volt olyan erős hogy meg se érezte volna. Szóval Kimimaro szerintem bedarálta volna Gai-t vagy Lee-t. De ott van Kishame, akinek meg pont Gai volt a gyenge pontja. Szóval szerintem olyan, hogy legerősebb Kage nincs.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #5052 Dátum: 13 júl 19, 19:22:11 »

Orochimaru, Iruka és Kabuto is a Shinobik isteneként emlegette Hiruzent a part1-ben.
Ohh My God na jó de az már kb tíz éve volt  Gondolkozik
onnatól hogy pár hónapja Sui meg Oro Hashit kezdte God of Shinobizni már egyértelmű volt hogy Kishinek rég kiment a fejéből hogy ki is eredetileg a God of Shinobi
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5053 Dátum: 13 júl 20, 06:26:53 »

Ohh My God na jó de az már kb tíz éve volt  Gondolkozik
onnatól hogy pár hónapja Sui meg Oro Hashit kezdte God of Shinobizni már egyértelmű volt hogy Kishinek rég kiment a fejéből hogy ki is eredetileg a God of Shinobi

A part egyben Hiruzen, aztán Shishui volt a legmenőbb Uchiha, majd jött aki a leghatalmasabb Madara, akitől retteg a fél világ mert él és virul Tobito formában, aztán volt még nála is erősebb Hashirama, de most Juubito megelőzte egy 10 farknyival  ikszdé
Naplózva

oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5054 Dátum: 13 júl 20, 09:28:57 »

Igazából, hogy Minato lenne a legerősebb hokage azt nem gondolom. Mindenkinek van inkább egy olyan ellenfele akit nem tud legyőzni.  Pl Gai-nak ott lett volna Kimimaro. Akit nem tudott volna megütni. Meg ha meg is üti akkor is a csontja volt olyan erős hogy meg se érezte volna. Szóval Kimimaro szerintem bedarálta volna Gai-t vagy Lee-t. De ott van Kishame, akinek meg pont Gai volt a gyenge pontja. Szóval szerintem olyan, hogy legerősebb Kage nincs.

Csak úgy megemlítem hogy Lee harcolt Kimimaroval és egyáltalán nem volt ügyetlen, igaz kicsit részeges volt Nevet De a lényeg hogy megtudta ütni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins