shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5040 Dátum: 13 júl 18, 14:24:12 » |
|
Ott azért elhittem, hogy egy szúrt sebet összetud forrasztani (még ha a szívén is van). Mivel mindenki úgy beszélt róla, mint aki megalkotta a gyógyító nijutsukat. Hmmm , emlékszem mikor még azon izgultak az emberek, hogy Lee gerincét összetudja e rakni. Egyébként mindegy, mert arra gondoltam, hogy ha saját magát összevarrta, akkor utána a többieket is összerakná újra. Nem mutatták, hogy a többi kagének milyen sérülései voltak, gondolom azok is hasonlóan letálisak, nem csak összeverte őket Madara. Hogy a fejezethez is szóljak, elég jó ez a technika, amit Yubito használ. Vajon Rikodu is használta, vagy ez magától jön? Engem pont nem zavart Sarutobi támadása, bár szívesebben láttam volna tőle a földsárkányágyút vagy mit, ami az animében volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 14:25:49 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5041 Dátum: 13 júl 18, 16:30:05 » |
|
Tsunade-nál azért más volt a helyzet. Ő azért élte túl, mert a nagyszüleitől Senju és Uzumaki DNS-t is örökölt. A part1-ben Orochimaru sziven szúrta és azt is túlélte.
ON: A fejezet tetszett, csupán Hiruzen-ben csalódtam egy kicsit... A shinobik isteneként emlegették, erre ő egy shuriken támadással indít. Mondjuk ha Kishi most adott volna neki egy új technikát akkor az lett volna a baj, mivel az "asspull" lett volna.
Hashiramát emlegették a shinobik isteneként. Hiruzen rengeteg jutsut ismer(t). Lehet elfelejtett párat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #5042 Dátum: 13 júl 18, 16:37:39 » |
|
Tsunade-nál azért más volt a helyzet. Ő azért élte túl, mert a nagyszüleitől Senju és Uzumaki DNS-t is örökölt. A part1-ben Orochimaru sziven szúrta és azt is túlélte.
ON: A fejezet tetszett, csupán Hiruzen-ben csalódtam egy kicsit... A shinobik isteneként emlegették, erre ő egy shuriken támadással indít. Mondjuk ha Kishi most adott volna neki egy új technikát akkor az lett volna a baj, mivel az "asspull" lett volna.
Hashiramát emlegették a shinobik isteneként. Hiruzen rengeteg jutsut ismer(t). Lehet elfelejtett párat A kor még az edos zombiként is jelen van Egyébként Orochimaru fog vajon harcolni?
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5043 Dátum: 13 júl 18, 17:25:24 » |
|
Hashiramát emlegették a shinobik isteneként. Hiruzen rengeteg jutsut ismer(t). Lehet elfelejtett párat Ööö... Nem. Vagyis de. Vagyis kb. egy éve (vagy mit tudom én mennyi ideje) Hashirama a shinobik istene, de előtte elég sokáig Hiruzent ismertük így. Csak azt már nagyon régen említették (asszem Iruka ) így mindenki elfelejtette és hip-hopp felhasználták a sejtdonor istenítésére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5044 Dátum: 13 júl 18, 17:43:46 » |
|
Én meg úgy emlékszem, hogy Harmadik Hokage a sima Naruto-ba Minato-t mondta a legerősebb hokagenak. Harmadik Hokaget meg úgy ismerték mint a professzort mivel sok jutsut ismert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #5045 Dátum: 13 júl 18, 18:23:02 » |
|
Orochimaru, Iruka és Kabuto is a Shinobik isteneként emlegette Hiruzent a part1-ben. Ja, arra én is emlékszem, hogy Minatot mondták a legerősebb Hokagénak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5046 Dátum: 13 júl 18, 21:09:57 » |
|
Na igen de akkoriban a kunai meg a shuriken halálos fegyverek voltak, nem pedig óccó gumidarabok amiket hahotázva túlél bárki, a legerősebb ninjutsuk meg a Chidori és normál Rasengan voltak.
Amúgy igen, Orochibácsi meg az öt szánalom befutása is időszerű. Bár szerintem ezzel csak még nagyobb káosz lesz, mint most van.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5047 Dátum: 13 júl 18, 21:31:12 » |
|
Hát igen elég nosztalgikus így szemlélni a mangát, hogy akkor és most. Nagyon eldurvultak.
Szerintem azért annyira mégsem gáz, hogy Minatoék ott vannak, mert így néhány jutsuját, mozdulatát, támadását kitudják elemezni ennek a Juubitonak. Most eddig egyébként Hashirama volt nagyon magasztalva, de azzal, hogy kimondta: még nála is erősebb azt hiszem új királyt koronázhatunk meg.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #5048 Dátum: 13 júl 18, 22:09:35 » |
|
Nyugi, semmi gond nem lesz Juubito -val. Majd jön Kankuro és bezárja a bábjába vagy esetleg Shikamaru megfogja az árnyékával.
btw: Kankuro hova lett? Mégis csak egy volt Akatsukis-t használ bábnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 23:27:50 írta magicnkr »
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5049 Dátum: 13 júl 19, 04:46:15 » |
|
Jelenleg ő a nem kívánatos szereplők között mozog a fehér dögöket gyilkolva, gondolom én. Ugyan úgy Sakura is háttérbe szorult (aminek én örülök is). + Kankuro...nem hinném, hogy az erejével betudná fogni mert az még talán menne is neki. De egy másodperc lenne Juubitonak, hogy kitörjön onnan.
Akinek beleszólása lehet a jelenlegi helyzetre azok az érkező Kagék lesznek, illetve a feltámasztott Kagék, Naruto és Sasuke. Kakashi meg pihenjen nyugodtan abban a világban egy ideig, mert ha most jönne elő, akkor kész lesz a csávó. De akár ő is megmentheti Narutot a kamuival.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 04:47:24 írta lina22 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5050 Dátum: 13 júl 19, 06:26:26 » |
|
Jelenleg ő a nem kívánatos szereplők között mozog a fehér dögöket gyilkolva, gondolom én. Ugyan úgy Sakura is háttérbe szorult (aminek én örülök is). + Kankuro...nem hinném, hogy az erejével betudná fogni mert az még talán menne is neki. De egy másodperc lenne Juubitonak, hogy kitörjön onnan.
Akinek beleszólása lehet a jelenlegi helyzetre azok az érkező Kagék lesznek, illetve a feltámasztott Kagék, Naruto és Sasuke. Kakashi meg pihenjen nyugodtan abban a világban egy ideig, mert ha most jönne elő, akkor kész lesz a csávó. De akár ő is megmentheti Narutot a kamuival.
Én titkon remélem, hogy a Kagék valahol félúton eltévednek, és nem érkeznek meg. Orora persze kíváncsi vagyok, de a bagázs többi részét feleslegesnek tartom a harctérre citálni. Talán Suigetsu+Karin lehet még érdekes, de a kagék???! Kakashi... lelki szemeim előtt a következő kép lebeg: Kedves barátunk ül/fekszik/akármi egy méretes kocka árnyékában és míg némi chakrafelhalmozás reményében, épp csorgó nyállal valamely könyvének történetét próbálja okos kis fejében összekonstruálni (más cselekvést cselekvést inkább nem képzelek hozzá, mert nem!) , ám egyszer csak átteleportál Juubito. Szerintem eszméletlen élmény lenne Ez valami olyasmi, mint mikor az ember pl. egy strandon békésen Danielle Steelt olvas, épp NAGY jelenet van, és akkor BUMMM, a nyakadba ugrik a semmiből alkoholszagú hajléktalan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 06:28:25 írta Senkisem17 »
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #5051 Dátum: 13 júl 19, 15:36:04 » |
|
Igazából, hogy Minato lenne a legerősebb hokage azt nem gondolom. Mindenkinek van inkább egy olyan ellenfele akit nem tud legyőzni. Pl Gai-nak ott lett volna Kimimaro. Akit nem tudott volna megütni. Meg ha meg is üti akkor is a csontja volt olyan erős hogy meg se érezte volna. Szóval Kimimaro szerintem bedarálta volna Gai-t vagy Lee-t. De ott van Kishame, akinek meg pont Gai volt a gyenge pontja. Szóval szerintem olyan, hogy legerősebb Kage nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5052 Dátum: 13 júl 19, 19:22:11 » |
|
Orochimaru, Iruka és Kabuto is a Shinobik isteneként emlegette Hiruzent a part1-ben.
na jó de az már kb tíz éve volt onnatól hogy pár hónapja Sui meg Oro Hashit kezdte God of Shinobizni már egyértelmű volt hogy Kishinek rég kiment a fejéből hogy ki is eredetileg a God of Shinobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5053 Dátum: 13 júl 20, 06:26:53 » |
|
Orochimaru, Iruka és Kabuto is a Shinobik isteneként emlegette Hiruzent a part1-ben.
na jó de az már kb tíz éve volt onnatól hogy pár hónapja Sui meg Oro Hashit kezdte God of Shinobizni már egyértelmű volt hogy Kishinek rég kiment a fejéből hogy ki is eredetileg a God of Shinobi A part egyben Hiruzen, aztán Shishui volt a legmenőbb Uchiha, majd jött aki a leghatalmasabb Madara, akitől retteg a fél világ mert él és virul Tobito formában, aztán volt még nála is erősebb Hashirama, de most Juubito megelőzte egy 10 farknyival
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
asd
|
|
« Válasz #5054 Dátum: 13 júl 20, 09:28:57 » |
|
Igazából, hogy Minato lenne a legerősebb hokage azt nem gondolom. Mindenkinek van inkább egy olyan ellenfele akit nem tud legyőzni. Pl Gai-nak ott lett volna Kimimaro. Akit nem tudott volna megütni. Meg ha meg is üti akkor is a csontja volt olyan erős hogy meg se érezte volna. Szóval Kimimaro szerintem bedarálta volna Gai-t vagy Lee-t. De ott van Kishame, akinek meg pont Gai volt a gyenge pontja. Szóval szerintem olyan, hogy legerősebb Kage nincs.
Csak úgy megemlítem hogy Lee harcolt Kimimaroval és egyáltalán nem volt ügyetlen, igaz kicsit részeges volt De a lényeg hogy megtudta ütni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|