24 nov 26, 05:23:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1962629 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
lina22
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #4980 Dátum: 13 júl 12, 11:46:53 »

Igen a végjátékban a fő szereplők szerintem Naruto és Sasuke, esetleg Madara is, akik pedig támogatók lehetnének a volt edos Kagék és Sakura, hogy néha oda csapna nekik és a sérülteket látná el a csiga segítségével. Esetleg ők tudnak még valamit, mondjuk ha újabb törpe bijuukat hozz létre a többieknek.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4981 Dátum: 13 júl 12, 15:48:46 »

A következő fejezetről csak én tudom úgy, hogy hétfőn(15.-e) fog kijönni?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #4982 Dátum: 13 júl 12, 17:26:35 »

Az NB-n én is olvastam valami ilyensmit  Gondolkozik Remélem igaz.
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #4983 Dátum: 13 júl 12, 18:02:27 »

OFF: Ez az új módi, v mi? xD A köv utáni meg vasárnap jön ki majd Nevet
De azért jó lenne Mosolyog
ON: Madarán látszott h nagyon megunta a várakozást, úgyh sztem a köv fejezetben megtudjuk mi az a nagy terv Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #4984 Dátum: 13 júl 12, 18:39:11 »

Barátság ereje mindent lever

na ne csak azt ne, Végig néztem a Soul Eatert és ahogy annak vége lett én kiakadtam, remélem nem így lesz vége....
viszont annak örülök hogy már hétfőn lesz manga, viszont lehet akkor jövőhéten nem lesz
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
Aizen
Jounin
*

« Válasz #4985 Dátum: 13 júl 12, 18:46:59 »

Azért Madara egója befigyel. Nevet Az első nyíltan közli, hogy nudli Obitohoz, Madara meg azon aggódik, hogy LEHET túltesz rajta, mire bevetné az ütőkártyát.
Mondanám, hogy kívánom Obitonak a legjobbakat, de szegény úgyis megmurdel. Vagy azért, mert megölik, vagy azért, mert belehal abba, hogy kiszedik belőle valahogy a 10farkút. Vagy belső vívódásba is belehalhat, vagy önfeláldozás.. stbstb...
Naplózva
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #4986 Dátum: 13 júl 12, 22:26:06 »

Barátság ereje mindent lever

na ne csak azt ne, Végig néztem a Soul Eatert és ahogy annak vége lett én kiakadtam, remélem nem így lesz vége....
viszont annak örülök hogy már hétfőn lesz manga, viszont lehet akkor jövőhéten nem lesz

Pedig egyébként engem most ez a Juubito kísértetiesen emlékeztet a Kishinre: rohadtul erős természeti erőt képviselő kiszámíthatatlan karakter.

Madara meg szerintem csak spontán elsüllyed szégyenében ha majd megjelenik az 5 Kage épen és egészségesen.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Zuki
Gennin
*

« Válasz #4987 Dátum: 13 júl 13, 10:17:10 »

Szerintem kizárt, hogy Madara belásson bármit is  Mosolyog A barátság mindent legyőz dologban viszont lehet valami:D

sztem nem lehetetlen hogy madara a vegere belassa a dolgokat hiszen neki az a celja hogy egyesüljenek a nemzetek es ne legyen haboru.Es ha latja hogy az 5 nagy nemzet igy egymas mellett harcol vallvetve lehet meggondolja magat.
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4988 Dátum: 13 júl 15, 13:50:04 »

Szerintem kizárt, hogy Madara belásson bármit is  Mosolyog A barátság mindent legyőz dologban viszont lehet valami:D

sztem nem lehetetlen hogy madara a vegere belassa a dolgokat hiszen neki az a celja hogy egyesüljenek a nemzetek es ne legyen haboru.Es ha latja hogy az 5 nagy nemzet igy egymas mellett harcol vallvetve lehet meggondolja magat.

Az összes főgonosz Pacifista? Én mondom, ezek a békebuzik a legveszélyesebbek? Itachi is kiirtotta az egész klánját a békéért, Pein béketervei is elég radikálisak voltak, meg Madara is... Sose vegyél félvállról egy pacifistát...
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #4989 Dátum: 13 júl 15, 14:15:16 »

Már eddig is egymás mellett harcoltak, elismerte 1 mondattal a csapat munkájuk és kész ha ettöl nem adta be a derekát akk ezután sem fogja...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4990 Dátum: 13 júl 16, 12:26:32 »

Bár mondjuk eddig Madara nem tűnt számomra igazi fő gonosz karakternek, én mondjuk simán kinézném belőle, hogy a legvégén, bocsánatot kér Hashitól vayg beismerni, hogy jah.. hibáztam..Nézd el..Uchiha dns...  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4991 Dátum: 13 júl 17, 06:51:47 »

Tádámm:

http://www.mangapanda.com/naruto/639

Akciódús, jöhetnek Madara és Minato nagy pillanatai.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 17, 06:57:28 írta zoldkabatos » Naplózva

strack89
Újonc
*

« Válasz #4992 Dátum: 13 júl 17, 07:02:01 »

jól látom hogy 2 rész jött ki?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4993 Dátum: 13 júl 17, 07:07:34 »

Nem, ugyanaz a kettő. Szal nincs dupla rész.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4994 Dátum: 13 júl 17, 07:14:36 »

wháááááá pont egy ilyen résznél kell abba hagyni?????!!!!  Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi >.<# >.<# >.<#

A fejezetről: Őrült jó  Ördögi ikszdé
Madara végre elszánta magát, és harcba bocsátkozik, Obito..nos kis sunyi még így is. Ha már nem megy az átcsusszanás jöhet a föld alatti bombázás. Hát Sasuke... hát most teljesen Pojén Megvédte Narutot? adjatok egy szemüveget!  bow
De mikor Sasuke visszaemlékezik a képükre, ott most azt akarta mutatni, hogy a fejében lassan összeáll a kép, hogy mostmár tuti a jó oldalon marad? ikszdé
Szóval Juubito, rinenganja... valami olyat tudd amit még nem ismerünk. Valamiféle szemfényvesztés? az egyik pillanatban még látják őt, de a másikban már mindkettőt elkapja. Naruto még oké, de hogy egy mangekyo sharinganos Sasukét is?  smirksweat Ez igen, alig várom a jövőheti fejezetet!!  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 17, 07:25:32 írta lina22 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins