Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 13 júl 09, 21:31:14 » |
|
Az elég durva, hogy ha mondjuk élne a 2 hokage tesó, akkor már halottak lennének:D ha csak nem klónok..nemhiszem. Biztosan valami yondaime vagy naruto rábeszélős, lelkizős dolog lesz, ami végül majd rátéríti a 10 farkút a helyes útra. Nem volt véletlen a bjuu barátkozás narutóval, tuti egy nagy csata lesz, aztán majd közben vagy utánna.. vagy egy újabb fordulat következik, ahol orochimaru is színre lép, és ügyköd valamit. Egyébként most obito tiszta gaara
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 09, 21:34:28 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 13 júl 09, 21:43:49 » |
|
pedig klónok Hashiramánál tisztán látszik a fa mint anyag... Kishimotó nagyon szépen megrajzolta... mangastreamen jobban látszik... ...ráadásul Tobirama azt mondta hogy "ha a további klónjainkat feloldjuk akkor is overpowerolva vagyunk" ami további utalás.... ettől függetlenül egyértelműen gyengébbek úgyhogy most nyugodtan jöhet egy kudarcra ítélt csapatmunkaszerű próbálkozás amin a gonoszok röhögnek egy jót, utána majd a főhős kezelésbe veszi a dolgokat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 09, 21:44:25 írta nclearu »
|
Naplózva
|
|
|
|
painkiller91
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 13 júl 09, 23:34:29 » |
|
Nem értem miért kell Naruto szájába olyan szavakat adni ami a karakteréből kifolyólag lehetetlen.Lehet itt Narutot nyomni meg mintha okos lenne,de attól még mindig csak egy 10 éves szintjén mozog agyilag aki sok erő birtokába jutott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 09, 23:39:49 írta painkiller91 »
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 13 júl 09, 23:45:37 » |
|
Hashirama kapui,( vagy nem tudom mik azok) amiket rászórt Obitora..Honnan a fenéből jönnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 13 júl 10, 05:22:33 » |
|
Amikor klónt csinálsz koncentrálni kell, hogy meg is maradjanak, ugyanúgy mint amikor idézel valamit vagy valakit. És nekik elsősorban arra a védőmezőre kellett koncentrálni ami visszafogta a juubit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 13 júl 10, 07:02:02 » |
|
teljesen felborult a battlefield: obito a legerősebb, tiszta gonosz. Vajon miért emlékeztet engem ez az egész a DragonBall "Kid Buu az ősgonosz" című részeire, eposzára? Madara adukártyája? Te jó ég! Ha még ő is belő valamit, itt a VÉG ! ha jól láttam: az első meg a második hokage exitált, nem a harmadik. érdemes lenne a Shippudennél ha kihúznák az összes filler-t és sorjában, élőben látnánk ezeket a dolgokat. Persze ez így max. videoszerkesztővel, meg tetemes idővel érhető el...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Ebola
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 13 júl 10, 11:09:20 » |
|
Felejtsük már el ezt a fél 9farkú dolgot! Minato csak a fele chakráját vette el szerencsétlennek, a tudata Narutoban van, ebből kifolyólag az szépen újratöltődött! Képzeld el úgy, mint a csapot, meg egy pohár sört. A sörcsap a tudat, a pohár sör meg a chakra. Ha te megiszod a sört, akkor a sörcsapból még mindig után tudod tölteni. Remélem ezen a kis hasonlaton keresztül sikerült megérteni Szóval szó nincs itt arról, hogy a 9farkúnak csak a fele lenne meg lehet egy kérdésem ki lenne képes legyőzni obitot mikor most nála van a 10farkú és van sharinganja meg rinnenganja gyakorlatilag legyőzhetetlen naruto fél 9 farkúja semmi hozzá képest madarának talán lenne valamicske esélye de nem biztos ha így elbánt az elsővel és a másodikkal (amit a kezében tart nem a pecsétek amik a testben tartják a lelkeket?) van egy olyan érzésem hogy nem lesz happy end de így több mint 600 fejezet után szerintem tuti valaki kap valami power up-ot vagy többen és együttes erővel veszik fel a versenyt obitoval
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindent megtettél, amire képességeidből telik, ember vagy. Ha mindent megtettél, amit akartál, akkor isten.
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 13 júl 10, 13:04:41 » |
|
Valaki írta, hogy a genjutsu nem működne Obito ellen mert benne van a juubi. Narutot se húzta ki egyszer sem a sz*rból Kurama. Ahhoz nem ártana Obito-nak megbarátkozni a juubival. Vicces lenne ha Kakashi félholtan visszajönne a másik dimenzióból, és mondaná Obitónak, hogy még nem végeztünk aztán észre venné, hogy magába zárta a Juubit. Tuti érdekes fejet vágna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 13 júl 10, 13:24:51 » |
|
És akkor most fog jönni Gai sensei, kinyitja mind a 8 chakrakaput és legyőzi Obitot Komolyra fordítva a szót, mint ahogyan azt a többiek is leírták, Obito legyőzésében a Naruto és a bijuk között kialakult viszonynak lesz a legfontosabb szerepe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 13 júl 10, 14:34:23 » |
|
Jó részvolt. Mindenkinek bekell vetnie a legerősebb jutsuját, hogy megtudják állítani( persze nem fogják tudni, majd Naruto) , de várom, h mindenki ellője a puskaport, és Madara ütőkártyája is kiváncsivá tett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 13 júl 10, 15:14:10 » |
|
Nah rem végre elkezdődik az össznépi bunyó,Bee meg Gai is beszálhatna már,meg még jöhetnek a kagék is,aztán kezdődjék az igazi háború amire várok egy ideje. Mondjuk kicsit elhamarkodottnak éreztem a két Hokage rinyálását,mivel az égvilágon semmi komolyat nem csináltak még,honnan tudják hogy esélytelenek,4-en vannak +2 kigyúrt állat+jöhetmég egy biuu+még a kagék is beleszólhatnak+Orochi is varázsolhat valamit,egy edo Shisui vagy valami,sztem Madara simán beszívna egy amatsukamit ha úgy van. Meg Madara helyzete sem teljesen tisztázott,nem lennék meglepődve ha Obitobi az ő nyakának is nekiugrana,mert nemtetszik neki a feje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 15:19:06 írta Fed »
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 13 júl 10, 18:03:55 » |
|
Végül is Oro sokat babrált Danzoval. Egy pár csepp vér biztos maradt nála. Csak fel kellene törni az ő pecsétjét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 13 júl 10, 19:56:56 » |
|
Én egyébként azt nem értem, hogy mikor Sasuke megjegyzi, hogy most ő lett a 10 farkú jinchurikije, akkor Juubito miért vágott olyan szomorú képet?
Hát elképzelhető, hogy Gai kinyítja mind a 8 kaput, de ügye az egyet jelentene a halálával, bár Lee szerintem egészen jól fogná fel. Kb. neki se sikerült soha legyőznie Nenjit, ahogyan EGYENLŐRE az sem következett be, hogy NARUTO térítette volna meg szegény szöcskét. de harc attól még lehet, de ki tudja. A Juubito legyőzéséhez azért tényleg be kell vetni minden erejüket, ütőkártyájukat, és utána nem hinném, hogy maradna Sasukénak annyi chakrája, hogy aztán össze vesszen Narutoval a hokage címért.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 13 júl 10, 22:01:05 » |
|
Tobiramát Obito szétkapta, Hashiramának csak a fa klónját, elég szégyen lett volna, ha őt is így félbe kaptál volna egyből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 13 júl 10, 22:47:44 » |
|
Gait ne alázzák, mert ezzel Kisamébe is még egyet rúgnak, pedig a veresége után már nem tudtam hová lehetne még alázni Ennél a 'harcnál' lehetett meghúzni a manga végleges és menthetetlen lehanyatlását jelző vonalat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|