24 nov 26, 07:21:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 330 331 [332] 333 334 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1962714 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
lina22
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #4965 Dátum: 13 júl 11, 06:27:05 »

Egyébként akár Minato és Naruto össze is hangolhatják a rasenganjukat, mint mondjuk itt:
http://kepfeltoltes.hu/130711/5956_667559283260541_1701712185_n_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mert elvileg akkor a legerősebb rasengan jönne létre, persze kérdéses melyik lenne erősebb a rezonanciás rasengan, vagy a rasen shuriken  ikszdé

Moderátir, Chakra:
Kép linkesítve.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 15, 07:17:22 írta Chakra » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4966 Dátum: 13 júl 11, 08:55:45 »

Egyébként akár Minato és Naruto össze is hangolhatják a rasenganjukat, mint mondjuk itt:

Mert elvileg akkor a legerősebb rasengan jönne létre, persze kérdéses melyik lenne erősebb a rezonanciás rasengan, vagy a rasen shuriken  ikszdé

Ha jól tudom, valamelyik naruto movie-ba volt is egy ilyen Apa-fia kameha.. öm rasengan.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #4967 Dátum: 13 júl 11, 10:49:45 »

A mangába nem volt benn szóval nem hiszem hogy ezt beleraknák,bár ki tudja...Mondjuk azért obidou ellen nem lenne elég egy ilyen "hiper-szuper" rasengan.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #4968 Dátum: 13 júl 11, 12:03:11 »

Az mondjuk igaz... Gondolkozik de ötletnek nem lenne rossz.
De jelenleg ha Juubito áll közelebb rikodou seninhez, akkor mégis hogyan tudnák legyőzni?  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #4969 Dátum: 13 júl 11, 17:18:01 »

Az mondjuk igaz... Gondolkozik de ötletnek nem lenne rossz.
De jelenleg ha Juubito áll közelebb rikodou seninhez, akkor mégis hogyan tudnák legyőzni?  ikszdé

Sztem még mindig Naruto és a bijuuk összebarátkozása a kulcs v Madara terve. Másh nem fog menni ha Hashiékat így bealázta...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4970 Dátum: 13 júl 11, 18:03:54 »

És mennyire egyetértünk. Majd az utolsó utáni pillanatban magához tér a 10 farkú és megmakacsolja magát. Valahogyan Narutohoz kerül és ezzel Naruto leveri Madarát. Körülbelül ennyi.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #4971 Dátum: 13 júl 11, 19:01:18 »

Mi van akkor, ha az Madara terve hogy felturbózza Idiotót és a már benne levő Bijuu chakrát felhasználva csinál belőle Tízfarkú gazdi 2.0-t?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
milooo
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4972 Dátum: 13 júl 11, 19:02:58 »

Sziasztok! Mosolyog

Mindenkinek van valami kis elmélete. Én valami olyasmire tudok gondolni, hogy Madara képes lesz feltámasztani a Hat út bölcsét. Legalább is Edo-s zombiként nem tudom, fel tud-e támasztani valakit Edo-val.  A történetben már minden féle Isten és félisten erővel bíró karaktert feltámasztottak. Pont őt hagynák ki ?Mosolyog
Itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/638/18 kijelenti Madara, hogy ugyan olyan lett Obito mint a bölcs. Madara honnan tudhatná azt, hogy mekkora erővel bírt vagy egyáltalán, hogy nézett ki?? Persze lehet csak arra gondolt, hogy Obi is Jinchuuriki lett. Kiváncsian várom a fejleményeket : Gondolkozik

bow
Naplózva

\"Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.˝
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #4973 Dátum: 13 júl 11, 19:11:00 »

Azt még Madara is tudja, hogy Rikudou-sennin volt a Juubi jinchuurikije és, hogy birtokolta a Rin'negant (pont mint most Obito) . Nem hiszem, hogy ez elég indok lenne arra, hogy sikerült is tőle szereznie DNS-t. Na meg tényleg vicc lenne már ha Madara is el kezdene "edozgatni", főleg edo-zombiként. Rikudou-t meg ne is hozzák vissza.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4974 Dátum: 13 júl 11, 20:03:59 »

ja madara nyilván nem tudná használni az edot, mert elvileg csak az tudja megtörni aki ismeri a pecséteket...
Én is gondoltam erre hogy visszahozza rikodout, de remélem valahogy a másik 3 úttal függ össze hogy azokat is megszerzi valahogy.
Bár szerintem az egyik a remete forma a másik meg a jinchurikiség ami ugye ki van zárva nála.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4975 Dátum: 13 júl 11, 20:18:20 »

Szerintem ezek az utak már hanyagolva vannak. Esett róluk szó de annyira eltüntek egyszerűen, meg kb már értelmüket vesztik. Hisz ha elvileg 6 út van abból Obinak van 2 vagy 3 mert valószínűleg a Juubi is egy út, és ezekkel már ilyenekre képes. Most akkor minek neki a maradék 3.

Am nclearu magyarázd el az miért megalázás , ha egy olyan shinobi tolja el aki annak a kornak a második számú shinobija volt, aki fullra ismeri az egész jutsut oda vissza, valódi rendeltetését. Természetesen nem fogja eltolni, csak tök logikátlan így az érvelésed mert teljesen belefér abba , hogy ő is ismerje. Akár még hashirama is ismerheti csak ő nemhasználja, tekintettel , hogy nem hejeselte a jutsut.
Naplózva
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4976 Dátum: 13 júl 11, 20:21:44 »

Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Rikudout valami chakra lenyomat vagy a tízfarkún át fogjuk majd megismerni. Azt hogy Juubitot hogy fogják leverni szerintem felesleges találgatni a „Barátság ereje mindent lever” úgyis. Amúgy Juubitoról még hiányzanak a szarvak de majd ha tovább fejlődik akkor az is lesz.

De azért jó lenne valami undorító dolog, is mint, a Yu yu Hakushoba amikor Ínyenc meghal és kimászik belőle Toguro. Pontosan
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #4977 Dátum: 13 júl 11, 20:38:28 »

előre is bocs az OFFértde rá lettem kényszerítve...
mindössze arra céloztam hogy elég megalázó lenne ha odalöknének Madarának az edót is... van elég tápja boldoguljon azzal!... mi jönne legközelebb... 8 kapu?, Kamui?
már annak sem örültem hogy az 5 kagét is a Szóló Király jutsujának felnagyobbított verziójával taposta el mert Kishi már nem tudott mit kitalálni...
nem divathéterkedésből mondom de elég idegesítő, hogy mikor kifogy az ötletekből, fogja magát és odalöki egy outdated karakter cuccosánák felturbózótt verzióját oszt cső...
Sasuke MS spammolása a legjobb példa arra hogy milyen könnyen vesztik el a jutsuk a varázsukat...
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4978 Dátum: 13 júl 11, 21:25:53 »

Jó kis rész volt, Obito érdekesen néz ki, mint ahogy sokan leírták, szerintem sincs tudatánál, valszeg Madara is erre célzott, hogy túltesz rajta, mire bevethetné a végső lapját. Gondolom még mindig kicsit kontrolálatlan, ha tudatánál lesz, sharingan, rinnegan, ssj power = brutalitás. De amúgy Madara, most se nagyon aggódik, tényleg hatalmas ereje lehet, hogy még ezt is páholyból nézné, vagy az utolsó húzása, tényleg ennyire nagy dobás.  Érdekelne egy Madara, Obito összecsapás most, remélhetőleg hamar kiderül mi ez a nagy titkolózása. A kagek meg ide tényleg felesleges töltelékek már...

Amúgy van egy érzésem.. eddig minden fiatal mutatott valami új dolgot, hogy mennyit fejlődött, kivéve Lee-t lehet itt az ő nagy durranása? a 8 kapu? vagy csak egy egész üveg Saket megiszik és ez egyben nála egyenlő a 6 úttal?...
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4979 Dátum: 13 júl 12, 09:51:23 »

Jó kis rész volt, Obito érdekesen néz ki, mint ahogy sokan leírták, szerintem sincs tudatánál, valszeg Madara is erre célzott, hogy túltesz rajta, mire bevethetné a végső lapját. Gondolom még mindig kicsit kontrolálatlan, ha tudatánál lesz, sharingan, rinnegan, ssj power = brutalitás. De amúgy Madara, most se nagyon aggódik, tényleg hatalmas ereje lehet, hogy még ezt is páholyból nézné, vagy az utolsó húzása, tényleg ennyire nagy dobás.  Érdekelne egy Madara, Obito összecsapás most, remélhetőleg hamar kiderül mi ez a nagy titkolózása. A kagek meg ide tényleg felesleges töltelékek már...

Amúgy van egy érzésem.. eddig minden fiatal mutatott valami új dolgot, hogy mennyit fejlődött, kivéve Lee-t lehet itt az ő nagy durranása? a 8 kapu? vagy csak egy egész üveg Saket megiszik és ez egyben nála egyenlő a 6 úttal?...

Lee? Nem hiszem, hogy ő, vagy bármelyik másik "mellék karaktertől" várhatnánk bármit is. Itt már a végjátékban teljesen hasztalanná váltak. Most kb úgy néz ki az állás, mint mikor a Dragon Ballba Cell ellen harcoltak. Akkor is a Saiyan-eken kívül a többiek kb mozizásra voltak alkalmasak, de ott legalább csak 4-5 "néző" volt, nem egy egész világnyi shinobi.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
Oldalak: 1 ... 330 331 [332] 333 334 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins