dtatar, a Könyvek topicban szeretettel várjuk a Tűz és Jég dala végét nagy vonalakban.

Elég sokan kíváncsiak vagyunk rá. Remélem nemsokára leírod, alig várom!
Amúgy, most egyértelmű h a Team 7-nek kell villognia, de kíváncsi lennék Hashi mikor akarja magát igazán aktivizálni. Sztem most az ő buddha szobra vehetné fel a versenyt a Juubyval úgy 1v1-ben
Elég szánalmas lenne, ha az a szobor legyőzné a Juubyt. Igazából szegény hagyma eléggé félresikeredett, adhatnának már neki valami kevésbé amőbaformát, meg egy kis értelmet a kobakba, mert így inkább nevetséges, mint félelmetes.
Itt még azt hittem, valami normális alakja lesz, de ez a "száj-és-szem-másik-oldalon" dizájn teljesen kikészít, mintha pofán vágták volna egy
bézbóz ütővel.
Korábbi témához kapcsolódóan:
Én nagyon nem szeretném, ha Sasukéről megint kiderülne, hogy valamilyen hátsó szándéka van a szó negatív értelmében. Az, hogy ezek után megint visszakerüljön a rossz oldalra, elég béna húzás lenne, a rengeteg pálfordulásból meg már rég elég volt, ideje lenne valamilyen célt adni neki.
Ugyanakkor szerintem Juugo nem nézné folyton ilyen gondolatokba merült kiskutya szemekkel, ha Sasuke a faluval akarna zűrt megint, és csak időleges lenne ez a barátkozás a háború idejére. Sasuke célja eddig is a falu elpusztítása volt, ami Juugot egy kicsit sem zavarta, sőt ő maga mondta, hogy bárhová követné Sasukét.
Szóval szerintem Sasuke valahogy fel akarja áldozni magát, vagy valami hasonló. Nem tudok emellett logikus érveket felhozni, csupán megérzés.
Az egyik, amire alapozom, az Itachi megjelenése és a két testvér harca Kabutoval. Teljesen felesleges volt Itachit visszahozni (persze sok más személyt is), illetve a találkozása is felesleges volt Sasukével, hiszen így gyakorlatilag csak keresztbe húzta mindenki elképzelését: Itachi és Sasuke kibékült, Sasuke megjavult, Kabutot ők győzték le, ami Sasukének lehetőséget adott arra, hogy talán újra elfogadják, nem beszélve arról, hogy pár fejezettel korábban maga Itachi mondta Narutonak, hogy Sasukét neki kell megváltoztatni.
Gyakorlatilag az összes Kabutos fejezet egy központ körül forgott, és az az Izanami volt. Azért kellett Itachinak visszajönni, mert csak ő tudta használni, emiatt kellett egy erős ellenség, és talán amiatt kellett ott lennie Sasukének is, hogy lássa azt a jutsut, és ha - esetleg - nemsokára használni fogja, ne akkor kelljen magyarázkodni, hogyan kapta elő ezt a farzsebéből.
Szerintem nem hiába pazaroltak rá egy egész fejezetet, kevésbé fontos technikákról nem szoktak ennyit írni.
Ha viszont használja, következményesen elveszíti az egyik szemét. Azaz EMS-nek lőttek, Sasuke meg csúnyán lesüllyedne egy sokkal gyengébb szintre, ami elég igazságtalan, tekintve Naruto jelenlegi, Kyuubival megtoldott erejét.
Szóval, ha már használja, akkor haljon is meg valahogy, noha én tényleg nem kívánnék ilyet, mert sosem vártam a halálát. De inkább a hősi halál, mint a sharingan nélküli élet.
Illetve szerintem nem hiába mentek a Nakano templomba sem a hokagék feltámasztása miatt. Egykor Tobi még arról beszélt, Rikudo azon a táblán hátrahagyta az egész történetét, és gyakorlatilag a világ rendjét ismerheti meg az, aki elolvassa. Ezzel szemben Madara már csak egy mondatot idézett Hashiramának, és ennyi az összes, amit pontosan ismerünk a tartalmából. Valószínűsítem, hogy Sasuke elolvasta, és az EMS-sel már sokkal többet megértett belőle, mint egykor. Lehetséges, hogy ez motiválja, és ez is késztette valamilyen új elhatározás meghozására, ami nem hiszem, hogy a shinobikkal szemben lenne negatív, hanem valami sokkal nagyobb hangvételű dologról van szó.
Szóval én esélyesnek tartom, hogy Sasuke valahogy feláldozza magát a csatában, és ezzel az összes Uchihát magával viszi a sírba. Ez megmagyarázná Juugo szomorú bociszemeit is (tudom, hogy mindig ilyen faarcot vág).
Szép jelenet lehetne, utána meg Naruto rendbe teheti a világot.
Persze jobban örülnék, ha egyáltalán nem ez történne, és az Izanamit sem használná. Ugyanakkor mindemellett én azt hiszem, Sasukének most sokkal grandiózusabb és célratörőbb tervei vannak, csak az eddig hozott sok hülye döntése miatt erre senki nem gondol. (Ha meg megint valami hülyeséget csinál, hát akkor szopás, ez van, megszoktuk.)
a Madara vs Hashirama harcnak semmi értelme nem lenne mert az első percben mindenki tudná hogy ki fog nyerni
Szerintem lesz Madara és Hashirama között harc. És Madara végül legyőzi Hashiramát, teljesül nagy álma, és ő is boldogan távozik valahogy. Bár mindkettő halhatatlan jelenleg, nem tudom, hogy fogják eldönteni, ki győz.