25 jún 07, 14:01:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 291 292 [293] 294 295 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2187083 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4380 Dátum: 13 jún 06, 06:14:28 »

Igazából ennél sokkal nagyobb hülyeségek is megfordultak már a mangában, szimplán csak felesleges lenne még egy ember Hashi DNS-el beoltva. De ha Obito beoltotta sem dől össze a világ. De az EMS "tisztán" kivehető, így egyelőre ilyenek miatt nem kell aggódni.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 06:15:15 írta Aizen » Naplózva
heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #4381 Dátum: 13 jún 06, 08:51:44 »

[quote ]
3. Kiba:  a Kage bunshin szerintem nem teljesen úgy van hogy tiltott teknika  most nem mondom meg hogy hol de pár részben említik hogy a kage bunshin egy jounin szintű technika attól hogy az elején úgy volt bemutatva hogy el volt zárva mert veszélyes hát azt nézed igen veszélyes mert nehogy már akárki megtalálja és megtanulja és mindenki ezzel mászkáljon szóval szerintem csupán ezért volt elzárva és tiltott nak minősítve azért  nem igen hasonlítható össze egy edo tensei el ami ugyanúgy tiltott de azért van fajsúlybeli különbség  + eleve millió féle verziója van és sokan használják ha annyira tiltott lenne nem hiszem hogy ennyi ember tudná  lásd hasi  fa bunshinja kb azis ugyanolyan vízklón  szerintem m1 hogy a klón miből van  ha legyőzöd eltűnik kész  igaz hogy az anime során senki nem használt annyi klónt egyszerre mint naruto akármilyen klón fajta is legyen de hát a főhős ugye táp mert már kis korába is 4x annyi chakrája volt mint kakashinak még mondta is narutónak 1x .
[/quote]
-De tiltott technika, azért volt elzárva mert rengeteg chakra és álló képesség kell hozzá.
-nincs millió féle verziója, te a bushin jutsukról beszélsz. Egyáltalán nem mind1 miből vannak a klónok. Egy fabushin sokkal ellenálóbb mint 1 kagebushin.
-valamint a kagebushin nem harcra lett ki találva, az más hogy naruto arra használta mert más jutust nem tanult meg...
kakashi elmagyarázta egyszer, hogy kémkedésre lett kitalálva, mivel ha feloldja vki a jutust a klónt ért dolgok vissza térnek az eredeti testbe.(fáradtság tapasztalat stb.) ez lehet az oka annak hogy tiltott.

ha jól tudom ezt amúgy is csak kakashitól láttuk eddig(ő meg anbus volt szóval nem fura, hogy tud ilyesmit)

Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #4382 Dátum: 13 jún 06, 09:38:17 »

Érdekes , de szerintem Kiba az egyik legelrontottabb karakter az egész Manga világban. Nagy pofa , kevés erő már már takarmány... talán ha visszaszabná az arcának a méretét nem mondanám de így...
Hogy hívnák Naruto és Sasuke összhangcsapását? FuuEnton:End  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 09:39:46 írta Cool » Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #4383 Dátum: 13 jún 06, 10:52:09 »

igazából mindenki takarmány a hetes csapatot leszámítva
ami nem is baj csak még mindig zavaró hogy egy fejezet ráment arra hogy bemutassák hogy kb ugyanazt tudják amit eddig és ugyanolyan takarmányok, Kishi még reklámozza is hogy mennyi felesleges a kemény munka ha nincs protekció, gamecard, vérvonal-örökség
de ha már így el ment egy chapter legalább egy képkocka erejéig rátéhetett volna Obitóra hogy haladjunk a cselekménnyel

azt leszámítva h megidézték azokat a nagy cuccosokat tényleg nem sok értelme volt...
most a leggusztustalanabb fanservice az lenne ha Oro felélesztené Jmant és jönne a sannin full egészben
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4384 Dátum: 13 jún 06, 11:12:04 »

kishi behúzta a kéziféket. tán fél, hogy hamar vége lesz a mangának...és kevesebb lesz a lé..
Ez a fejezet kb semmire sem volt jó, őszintén ki a halált érdekel kiba meg shino na meg sai....
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #4385 Dátum: 13 jún 06, 11:36:32 »

azt leszámítva h megidézték azokat a nagy cuccosokat tényleg nem sok értelme volt...
most a leggusztustalanabb fanservice az lenne ha Oro felélesztené Jmant és jönne a sannin full egészben

Most miért, én nagyon bírnám  ha Orochimaru a következő rész végén beállítana a 4 Kagéval és az Edo Sannin társaival.  ikszdé ( amennyiben Tsunade meghal  ) Kishi nem hiába nem idézte meg eddig Jiraiya-t, a "legjobbat " a végére tartogatja. A régi és az új generáció így tényleg együtt harcolhatna, illetve többet megtudhatnánk az eredeti Sannin képességeiről is. Pl. Orochimaru-t még nem láttuk a part2-ben egészségesen harcolni.

Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4386 Dátum: 13 jún 06, 11:38:01 »

De legalább Kibának nagyjából értelmes támadása volt. Csak azt nem értem, ha pörögni akar, akkor miért nem változik sündisznóvá és akkor utánozhatja Sonicot, vagy tobzoskaként a pokemonból sandsrew-t.

Szóval ha már ilyen fene nagy döggé változott, akkor karmoljon, marcangoljon, egye meg őket a csontjaikat meg ássa el.

De legalább z elintézett ellenfelek számát illetően hasznos volt.

Másik az Ino-Shika-Chou. Legalább látszatra is tényleg értelmes kombót alkottak nem csakilyen na akkor bemagyarázzuk az olvasónak, hogy ez mekkora de hűha.

Shino a nagy bogarával elintézett egyet. Azt is érintéssel, hogy nesze kis bogár másszál át az ellenségre hamizni.
Ha már vagánykodni akar, akkor csináljon egy rajzást és terítse be a csatateret a bogaraival.

Hinata megtanulta a 64 pacsit. És rápazarolta mindössze egy ellenségre.

Saira meg nem értem,hogy mkiért mondják, hogy mekkroa nagy legény. Szerintem sose tűnt ki képességben Kibáékhoz képest.

Egyébként:
Á egy Hollow!   Ohh My God ikszdé
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/633/11

Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4387 Dátum: 13 jún 06, 12:28:01 »

Amúgy már valaki előttem is felvetette, de azért én is megkérdezem: Noé bárkája megidézése helyett nem lett volna egyszerűbb egy Susanooval végigsunnyogni a csatatéren? Mint Indiana Jones az őserdőben... Mosolyog
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4388 Dátum: 13 jún 06, 13:22:06 »

Nekem tetszett a többi csapat fejlődése. Lehet, hogy nem akkora szám, mint az eredeti Sannin, vagy a 7-es csapat, de ha a fejlődésük ütemét nézem, akkor ilyen rövid idő alatt ez egész jó, sőt reálisnak is tűnik. A 2-3 évvel korábbi önmaguknál azért lényegesen erősebbek. Narutot, Sasukét és Sakurát Jiraiyához, Orochimaruhoz és Tsunadéhoz lehet mérni, sőt náluk is erősebbek. Ami a többieket illeti, őket én a szüleikhez, a senseiekhez (Kurenai, Asuma) vagy azokhoz az edo tenseies korábbi híres shinobikhoz mérném, akiknek szintén volt vérvonalképessége (Pakura, Gari, a mágneselem használó alak, akit Naruto egy csapással lezúzott, stb.). Hozzájuk képest abszolút megállják a helyüket.
   Csak egy dolgot hiányolok: hol van Tenten és Lee? Ok, ők egyel idősebbek, mert Gai később engedte vizsgára őket, de akkor is...
Naplózva

Tomi is a good boy.
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #4389 Dátum: 13 jún 06, 14:09:04 »

Szerintem király lenne ha valaki kinyitná a 9. kaput.
Olvastam Wikin hogy Kakashi is képes rá bár ezt nem hiszem.
A híres másoló ninja aki több mint 1000.. úgy értem 4-5 technikát tud.
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4390 Dátum: 13 jún 06, 14:33:18 »

Szerintem király lenne ha valaki kinyitná a 9. kaput.
Olvastam Wikin hogy Kakashi is képes rá bár ezt nem hiszem.
A híres másoló ninja aki több mint 1000.. úgy értem 4-5 technikát tud.

Tényleg: hogy van az eredeti verzióban: lemásolt, vagy tud is 1000 jutsut?
Mert ok, hogy lemásol valamit, de lehet, hogy csak a rövid távú memóban tárolta. Am. ha a sharingannal ilyen gyorsan megy a jutsutanulás, akkor ismételten nem értem, hogy miért ilyen nagy szó ennyi technikának az elsajátítása.
Inkább a sharingan használatának aránylag korrekt ismerete lehet az, amely okán kiemelkedőnek nevezhetnénk, az összes többi skill, amelyet a sharingan nyújt csak járulékos elem.
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4391 Dátum: 13 jún 06, 14:46:50 »

Szerintem ez csak egy mondás. Azt hívatott jelezni, hogy rengeteg jutsut ismer. Tehát nem azt a 10-20 eltérő darabot amit általában használ hanem annál sokkal többet de azért az 1000 egy nagy túlzás. Én így gondolok arra is amikor azt mondják, hogy annyi chakrája van mint egy bijuunak. Azt is egy jókora túlzásnak tartom. Az biztos, hogy rengeteg lehet neki de azért ezt az összevetést erős túlzásnak tartom.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #4392 Dátum: 13 jún 06, 14:52:23 »

Tényleg lee hol kódorog? neki is kellene valamit mutatni! gaitól pedig egy 8. kaput várok!
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4393 Dátum: 13 jún 06, 15:08:47 »

Most miért, én nagyon bírnám  ha Orochimaru a következő rész végén beállítana a 4 Kagéval és az Edo Sannin társaival.  ikszdé ( amennyiben Tsunade meghal  ) Kishi nem hiába nem idézte meg eddig Jiraiya-t, a "legjobbat " a végére tartogatja. A régi és az új generáció így tényleg együtt harcolhatna, illetve többet megtudhatnánk az eredeti Sannin képességeiről is. Pl. Orochimaru-t még nem láttuk a part2-ben egészségesen harcolni.

Jó, de még is ki ellen harcolnának ennyien? Ott van 4 hokage, Naruto és csapata, a sereg. Plusz még egy rakat kage és Orochimaru? De ki ellen, Obito szerintem kilőve, azok ketten elintézik egy mást, a 10 farkút leláncolta a 4 hokage úgy hogy ő maga is belátta hogy még azzal a hiper sok chakrájával se képes kiszabadulni, ezért kis görcsöket áraszt magából amiket meg kis gyerekek is tömegest vernek szét. Madara meg.... szarik az egészre ikszdé . Csak Hashiramával hajlandó egyedül harcolni. Olyannal meg nem fog fáradni kishi hogy mondjuk egy 10 vs Madara harcot megrajzolgasson. Maximum az lenne hogy 1 csapással lever mindenkit, aztán 1-2 legerősebbel hosszasabban harcol. Az meg elég gáz lenne hogyjönnének a kagék aztán megint 1 csapással a földreküldik őket. Lassan már már röhejesen túl van tápolva Madara hogy ennyi rakat szuper erős ellene, őt me nem is érdekli. Persze még semmit nem volt hajlandó mutatni. Legalább lenne még valaki Madara oldalán akivel harcolhatnának. Vagy mit tom én, mondjuk rászállnak a 10 farkúra aztán valahogy sikerül megint 9 szörnyé szétszedni, és azokkal kéne meg küzdeni, és mindegyik kage kapna egyet meg Orochi is, és akkor lenne kivel harcolni.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #4394 Dátum: 13 jún 06, 15:22:55 »

hát ja Madarát úgyis Narutó vagy Hashi veri le
, a kagéktől mindent láttunk, a sannintól is mindent láttunk (kivéve Orót de belőle meg úgyis Sasuke emberpajzsa lesz), időhúzáson kívül tényleg semmi értelme nem lenne annak ha most megjelenne 8, a jelenlegi erőviszonyokhoz mérve takarmány szintű ember csak azért hogy legyen kin demonstrálni Madara táposságát
Naplózva

Oldalak: 1 ... 291 292 [293] 294 295 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins