25 ápr 25, 19:20:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2095576 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
amidamaru001
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3315 Dátum: 13 ápr 03, 10:05:43 »

Tényleg hiányzik Mito közbelépése. Szomorú

Az első kérdésem a résszel kapcsolatban, hogy az elején Madara álma már a Hold szeme lenne? Vagy az előző részből kiindulva, ahol a yin és yang együttműködése hozza el a békét, elképzelhető, hogy a saját értelmezése miatt magára vállalta a sötét oldal szerepét, hogy legyen, ami a jó oldalo tartja a többieket? Most is sikerült megszüntetni az ellenségeskedést, és összehozni a nindzsa szövetséget...

Másik észrevételem, hogy gyakorlatilag Hashirama átvette Tobirama és Danzo ideálját: inkább megölte a legjobb barátját, hogy megvédje a falut. Azt hiszem ez előrevetíti Naruto és Sasuke harcát, és ekkor fogja majd Naruto felülmúlni Hashiramát, mert Sasuke megölése nélkül fogja őt megakadályozni a falu elpusztításában. Ahogy Sasuke sem ölte meg Nautót egykor, jobbá válva ezzel Itachinál.

szerintem a hold szem tervét később eszelhette ki a ying és yangal azt érti hogy pl a ying legyen a Senju a Yang meg a Senju de am itt a válasz Mosolyog
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/12
 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 10:07:33 írta amidamaru001 » Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #3316 Dátum: 13 ápr 03, 10:08:41 »

Madara valóban mondta, hogy ő egyedül látott át a faklón dolgon "a szemtechnikájának hála"... de ha megnézzük akkor épp nem volt aktív még a sima sharingan se...
Amúgy meg szerintem Hashirama pontosan tudta, hogy nem halt meg Madara... és ott fent tényleg volt valaki... ezért ott hagyta hátha megmenti valaki... pont mert ő nem akarta megölni...
És azért kamuzik egy röpkét mert Tobirama tuti kiakadna, hogy hogy hagyhatta életben... ennyi a magyarázat..
Naplózva

Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3317 Dátum: 13 ápr 03, 10:15:57 »

Ha Izanagizott akkor ki tudja, hány perc múlva múlt el a hatása. Danzou is hulla volt 1 percig (amikor Karin számolta a másodperceket a szétvágott "tetem" mellett) ha szüksége volt rá, bár ahhoz Senju DNS is kell, legalább elvileg. Mondjuk most, hogy így mondjátok valaki tényleg lehetett fent...
Ami a fa-klónos átlátást illeti, hát én sem értem, Kishi kezd belezavarodni a saját mangájába, vagy mi a tök? Pedig Madara kijelentése még csak nem is volt olyan régi...

Tévedésben élsz! Az "Egy perc" Danzo-nál a sharingan szem lecsukódása volt, nem a holtest eltűnése.

S nem értem, ha Izanagi-t használt, akkor miért nem tűnt el a holtest? Danzo Vs Sasuke-nál láttuk, hogy pl amikor a nyíl eltalálta, kb 5 másodperc után eltűnt s megjelent a semmiből. Szóval igen fail lenne, ha Izanagi lett volna. Szerintem valami másnak kellene lennie. Mondjuk "Izanatrolling".

Na igen, eme fejezet igen csak ledegenerálja a "Én bízz átláttam Hashirama fa klónján" megjegyzését.

Amúgy nem tudom, utóbbi 4-5 évben mit olvastál, de a mangaka már a saját maga felépített világának szabályaira, fizikai törvényeire s még az idővonalra sem emlékszik (lásd a már 5-6 évesen chunnin-á vált Kakashi elmegy a 9 évesen akadémiát elhagyott Rin-el és Kakashi-val chunnin vizsgára, illetve olyan szereplők jártak velük egy osztályba, akik már csak korukból kifolyólag sem lehettek vele).

Amúgy elment a fejezet, kár, hogy eme kis töri órának semmi jelentősége nem lesz Sasuke döntésével, mert drága Kishi már régen lelőtte egy interjúban, hogy Naruto Vs Sasuke-val fog végződni a manga.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3318 Dátum: 13 ápr 03, 10:18:46 »

Jó rész volt kicsit felszínes volt, de nem csak itt éreztem felszínesnek úgy az egész visszaemlékezés nem volt részletekbe menő. Szerintem ki lesz ez még egészítve valszeg Madara által. A harcuk tényleg félelmetesen durva lehetett. Mondjuk a vége Narutosra sikerült:D Ahogy a klón a háta mögül leszúrta. Hashirama is jól oda trollkodott Madarának, de nincs is ezzel baj. Örülök, hogy nem valami végső szuper nagy jutsu darálta be őt.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3319 Dátum: 13 ápr 03, 10:22:13 »

Szem lecsukódik, majd kéz elhalványul (azaz eltűnik) http://i17.mangareader.net/naruto/477/naruto-1100462.jpg aztán feltűnik Danzou... Valószínű a technika használója dönt pár dologról...

Yupi ez mi van ha dolog.. ami azt jelenti, hogy belekalkuláltuk azt is, hogy mi van ha az EMS nem vakul bele az Izanagiba, végülis nem ez lenne az első húzása Kishinek, amivel a saját szabályát rúgja fel...

Amúgy tényleg "3. fél" lehetett, mert Hashi is felnézett, csak elsőre nekem az kimaradt. Ellenben akkor az illető elég durva orvosi jutsuval rendelkezett, vaaaaagy azzal (vagy hasonlóval) amivel Chiyo is visszahozta Gaara-t.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 11:17:50 írta Aizen » Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #3320 Dátum: 13 ápr 03, 10:32:08 »

Most ti komolyan azon vagytok hogy az Izanagival élte túl? -.-
Az LEHETETLEN -.- hiszen akkor a szemének is kanyec... és akkor hogy kapta volna meg Nagato?! -.-
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3321 Dátum: 13 ápr 03, 11:38:18 »

Annyi mindenesetre kiderült a visszaemlékezésekből, hogy semmi sem csak fekete és csak fehér. Tobirama nem tudott azonosulni Hashirama és Madara elképzelésével/álmával és a bosszú fűtötte...
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3322 Dátum: 13 ápr 03, 11:55:57 »

Örülök hogy Hasi befejezte a mesedélutánt   mostmár jöjjön valaki más.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #3323 Dátum: 13 ápr 03, 13:22:37 »

No ezt is meg éltük .  kiváncsi vagyok sasuke reakciójára-.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #3324 Dátum: 13 ápr 03, 13:53:59 »

Lehet lerágott csont már de felmerült bennem az elöző mangából hogy Nagato hogyan tudta használni a Rinengant ha ő  se Senju se Uchiha vérvonalal nem rendelkezik és ez már menet közbe kiderült ez csak úgy lehetséges ha mindkét clán sejtjével rendelkezik Obito okés mert ő neki félig a teste Hashirama sejteivel van összerakva Madara meg tudjuk hogy beültette magába és azért tudnak másrészről fa elemet is használni ,de akkor Nagato hogyan tudta hisz egy Uzumaki volt.. vagy gondolom a kiemelkedő életereje és chakrája miatt , de ez akkor se világos hogy benne egyikse volt meg és mégis tudta használni. A mostanihoz meg annyit fűznék a mangába a 10oldalon mikor használja a EMS-ét  ezt a képet elemezétek jól itt Madara a szemével szerintem valami technikát tuti használ..
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 14:05:53 írta amidamaru001 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #3325 Dátum: 13 ápr 03, 13:58:39 »

majd nehogy kiderüljön hogy az uzumakik ennek a 2 vérvonalnak a keveredései..
na jó ezt nem gondoltam komolyan xD Gondolkozik
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3326 Dátum: 13 ápr 03, 14:03:12 »

Igen. Ezen már én is gondolkodtam, és többek közt ezért is írtam, hogy remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy az Uzumaki= Uchiha és Senju.
És még valami, szvsz. Minato és Naruto jobban hasonlít Rikoduora mint pl. az Uchihák és a Senjuk... oké, ez nem jelent semmit, de sosem lehet tudni.
Sasuke reakciója: kollektív csatatérlátogatás, de aztán passz.
Engem Oro valódi szándéka érdekelne, ill. hogy most mit csinál a csipet-csapat az elszabadult 10farkúval. (egyálalán élnek még? Nevet jó, nyilván igen. )
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Takarek
Újonc
*

« Válasz #3327 Dátum: 13 ápr 03, 14:07:20 »

Korábban már mondták, hogy az Uzumakik és a senjuk közeli rokonok! 1 pipa

ha egy senjuba beleteszel egy uchiha testrészt (2 pipa), jelen esetben egy szempárról van szó, akkor tudja irányítani a rikoudo s dolgokat!

Nem kell itt ezt túlbonyolítani!
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3328 Dátum: 13 ápr 03, 14:13:58 »

Nem volt egy nagy durranás ez a flashback, de azért pár új infóval szolgált,  pl jó hogy Madarának végre adtak valami háttérsztorit, így mostmár van valami értelme a karakterének.

Maga a harc olyan volt amilyen.....nem valami "Narutos". Tekintve hogy kik küzdenek ez talán nem is olyan meglepő.  smirksweat Mitot én is sajnáltam, hogy Kishi kispórolta a történetből, bár az egész visszaemlékezés Madarára és Hashiramára koncentrálódott, azért igazán feltűnhetett volna pár oldalig. Maga a csata lezárása viszont tetszett.

Sasuke véleménye hááát....kétlem hogy ezután bármi egetrengető változni fog, de azért remélem lesz valmilyen hatása a hallotaknak.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 14:15:41 írta mateee-kun » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3329 Dátum: 13 ápr 03, 14:22:49 »

64. kötet borítója:
http://images.saiyanisland.com/data/585/Naruto-Manga-Volume-64.jpg
Volt már linkelve?

Mangához:
Remélem most mindenki meg van elégedve, aki azon picsogott éveken keresztül, hogy mikor láthatjuk Madara és Hashirama harcát...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 220 221 [222] 223 224 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins