Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #3300 Dátum: 13 ápr 01, 12:18:28 » |
|
Sobbi. Amit Naruto használ az shunshin no jutsu! http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/505/14Csak ultra-hiper, mega-giga gyorsaságú ami véletlenül pont azért hajaz a "sárga villanásra" mert mondjuk mocskosul sárga ha éppen ebbe a formában van.  De esküszöm ha adsz vmi értelmes magyarázatot rá hogy mért lenne "A mennydörgés repülő istenének hasítása" és a "Mennydörgés repülő istene" ugyanaz, lekattanok a témáról végleg... az egyik egy téridő technika a másik meg egy kardforgató technika. Amúgy a két linked mit bizonyít? ui.: tudod mit, vedd tárgytalannak, már nem érdekel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 01, 17:10:27 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3301 Dátum: 13 ápr 03, 09:05:13 » |
|
Jó rész volt, ellenben felmerül 1 kérdés, Madara hogy a jó fenébe hozta magát vissza az életbe. Akaraterővel, mint Jiraiya, vagy valami Uchiha-jutsu? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3302 Dátum: 13 ápr 03, 09:10:17 » |
|
Lehetett egy külső segítség is, ami/aki életben tartotta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 09:11:01 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
 |
« Válasz #3303 Dátum: 13 ápr 03, 09:13:04 » |
|
Azért én meg néztem volna hogy Mito néni is befut és magábapecsételi a Kyuubit  mivel arról volt szó hogy ez mondhatni nagy segítség volt Madara ellen  de hát ez van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
 |
« Válasz #3304 Dátum: 13 ápr 03, 09:32:48 » |
|
Szerintem nagyon gyorsan letudták a lényeget. Abban reménykedek, hogy majd a vén kaszás kiegészíti a történetet. Esetleg Kurama, mert ő is ott volt. Erre a harcra még rászánhattak volna legalább egy fejezetet, akkor is ha ez csak tanmese a Süsükének. Persze nem mindent tudhatunk meg Hashi-tól. Azt tuti nem, miért maradt életben, vagy ami valószínűbbnek látszik, hogyan támadt fel, ha egyszer meghalt. Valószínűsíthető, hogy a klánja temette el, tehát ők machináltak valamit.
Remélem a következő egy-két fejezetben elindulnak valamerre. Jó lenne már a fő buliba visszatérni, attól függetlenül, hogy a múltba révedés is izgi volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 09:43:41 írta piros mogyi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3305 Dátum: 13 ápr 03, 09:36:56 » |
|
Lehetett külső segítség, ellenben a segítő (feltéve ha a faluból jött) akkor hogyhogy nem lett levadászva Hófehérke által? Nagy Uchiha ellenes volt, szerintem már ilyenkor is figyelte őket. Falun kívül meg.. hát, na reméljük Madara mesél erről majd. Engem Madara MS képességeinek titkolása idegesít már nagyon, azt hittem ebben a harcban kiderül legalább az egyik erő, erre semmi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #3306 Dátum: 13 ápr 03, 09:38:28 » |
|
Hamarabb kellet volna leszúrni Madarát Hasi, mert ugye az akkori gyengesége vezettet minden ganéhoz ami történt... és beismerte. Vagy Izanagi a válasz(ami ugye a szemébe került volna kivéve ha az FMS-re nem hat negatívan a jutsu) vagy tényleg volt valakije Madarának...
Saske most dönt valamit de szerintem hagyni fogja, hogy a hokagék a harcmezőre menjenek. Remélem kiderül a számára hogy a 4. Naruto faterja.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
 |
« Válasz #3307 Dátum: 13 ápr 03, 09:51:41 » |
|
http://www.mangapanda.com/naruto/626/164. kép közép-középen  Ahol a feje felett felkiáltójel van. Hasi érzékel valamit fentről, de nem foglalkozik vele.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Gurat
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3308 Dátum: 13 ápr 03, 09:52:17 » |
|
Hogy maradhatott életben? Az öregnek egyik szeme hiányzott... vannak ugye némi ucsiga tecsnikák amik szemet igényelnek némi viszacsinálásért... hirtelen tippnek ez jut eszembe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amidamaru001
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3309 Dátum: 13 ápr 03, 09:52:37 » |
|
Na ez tetszet meg most már megértettem Madara mire mondta az 5 kagénak az ő harcuk Hashiramával ellen ahoz képest ez bohockódás számára szépne átlett rendezve a táj meg elég durva fightot nyomtak , viszont most már kíváncsian várom Szöcske válaszát mi lesz de szerintem is engedni fogja őket a harcmezőre de attól függetlenül Narutoval ugyanúgy megfog küzdeni szerintem.. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/14 itt ebbe bene is van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 09:57:40 írta amidamaru001 »
|
Naplózva
|
|
|
|
amidamaru001
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3310 Dátum: 13 ápr 03, 09:53:39 » |
|
Hogy maradhatott életben? Az öregnek egyik szeme hiányzott... vannak ugye némi ucsiga tecsnikák amik szemet igényelnek némi viszacsinálásért... hirtelen tippnek ez jut eszembe  Mivel amit láttál szemeket mikor Obitonak mesél ia storyt az már nem az ő szemei voltak.. azok már Nagatónál voltak az csak egy helyetes szem volt hogy lásson valamit : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amidamaru001
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3311 Dátum: 13 ápr 03, 09:55:14 » |
|
Na ez tetszet meg most már megértettem Madara mire mondta az 5 kagénak az ő harcuk Hashiramával ellen ahoz képest ez bohockódás számára szépne átlett rendezve a táj meg elég durva fightot nyomtak , viszont most már kíváncsian várom Szöcske válaszát mi lesz de szerintem is engedni fogja őket a harcmezőre de attól függetlenül Narutoval ugyanúgy megfog küzdeni szerintem.. Madarára visszatérve szerintem úgy élte túl mint ahogy említette a kagéknak hogy ő volt az egyetlen aki átlátta ezt a technikát valószínüleg akit leszúrt az is egy clon szerűség volt, vagy valami hasonló lehet rá a magyarázat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3312 Dátum: 13 ápr 03, 09:56:16 » |
|
Tényleg hiányzik Mito közbelépése.  Az első kérdésem a résszel kapcsolatban, hogy az elején Madara álma már a Hold szeme lenne? Vagy az előző részből kiindulva, ahol a yin és yang együttműködése hozza el a békét, elképzelhető, hogy a saját értelmezése miatt magára vállalta a sötét oldal szerepét, hogy legyen, ami a jó oldalo tartja a többieket? Most is sikerült megszüntetni az ellenségeskedést, és összehozni a nindzsa szövetséget... Másik észrevételem, hogy gyakorlatilag Hashirama átvette Tobirama és Danzo ideálját: inkább megölte a legjobb barátját, hogy megvédje a falut. Azt hiszem ez előrevetíti Naruto és Sasuke harcát, és ekkor fogja majd Naruto felülmúlni Hashiramát, mert Sasuke megölése nélkül fogja őt megakadályozni a falu elpusztításában. Ahogy Sasuke sem ölte meg Nautót egykor, jobbá válva ezzel Itachinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #3313 Dátum: 13 ápr 03, 10:00:36 » |
|
Én epdig azt nem értem a két legnagyobb hogyan győzhet egy nyamvadt faklónnal egymás ellen? Másik hogy madara azt mondta egyedül Ő látott át a faklónon erre kiderül hogy ott vesztette el a csatát...Amúgy szerintem is izanagizott madara, de erre mért nem derült fény? Mitot nem értem minek keveritek bele, ő közelében sem volt a harcnak, az után pecsételték bele a rükát. Másik ha segített volna madara ellen, madara lefitymálná azóta is hashit. Igen naruto valószínű életben hagyja ellenfelét, de ezt meg tette hashi is elsőre, és a sajátját akarta elvenni, nem semmi 
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3314 Dátum: 13 ápr 03, 10:04:49 » |
|
Ha Izanagizott akkor ki tudja, hány perc múlva múlt el a hatása. Danzou is hulla volt 1 percig (amikor Karin számolta a másodperceket a szétvágott "tetem" mellett) ha szüksége volt rá, bár ahhoz Senju DNS is kell, legalább elvileg. Mondjuk most, hogy így mondjátok valaki tényleg lehetett fent... Ami a fa-klónos átlátást illeti, hát én sem értem, Kishi kezd belezavarodni a saját mangájába, vagy mi a tök? Pedig Madara kijelentése még csak nem is volt olyan régi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|