25 jún 07, 06:46:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2186003 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3045 Dátum: 13 feb 27, 11:32:13 »

Egy kis érdekesség. Nemsokára kijön a Storm 3 játék és benne van Madara. Na most ehhez az ide kapcsolódó rész az, hogy ugye egy játékban a hangok nem ártanak -> Hallani Madara szinkronhangját.

És mit ád isten, pont olyan hangja van, mint a gonosz Obitonak. Szóval nekem az lenne a tippem, hogy Tobi régi hangja Obito igazi hangja (Amikor Sasu és Deidara harcol, akkor egy ponton elkezd normálisan beszélni azzal a hangjával és teljes jó hangja van úgy és még Obitoéra is hasonlít) és a mostani meg a Madara personához kell, hogy aki esetleg ismerte Madarát, azt is átb****a a azzal, hogy ilyen a hangja. Valószínűleg valami Jutsuval módosítja vagy egyszerűen csak jó szinkronszinész, de szerintem, amikor az Animében lekerül róla a maszk visszaváltozik majd a hangja is.

Persze az is lehet, hogy csak a játékban használják ezt a hangot, de kötve hiszem... Eddig mindenkié autentikus, mért az ővé ne lenne az.

Ez csak így madaráról ugrott be. Amúgy Hashirama pont olyan gyorsan lesz depis mint felnőtt korában Nevet Bár mondjuk ilyen fater mellett nem is csoda Nevet
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy Madarának 4 testvére volt, úgy tűnik a többi nem volt olyan fontos neki, mint Izuna, lehet a korkülömbség is nagyobb volt köztük, a másik 2 valószínűsíthetően idősebb volt nála.
Érdekelne külömben Madara családja is jobban, mert így Senju szemszögből az uchihák elég gonosznak néztek ki amikor legankelték Hashirama öccsét.
Naplózva

Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3046 Dátum: 13 feb 27, 11:39:39 »

Érdekes fejezet volt..  Mosolyog
A múlthéten azt mondtam Madarára, hogy Sasukés.. pedig Obitóra is hasonlít. ikszdé Vagyis ők hasonlítanak rá. Mosolyog
Elég durva volt azért az, hogy 5 felnőtt Uchiha egy gyerek ellen...
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3047 Dátum: 13 feb 27, 12:48:44 »

...

Ez tényleg érdekes. Köszi az infót. Mosolyog
Mindenesetre szerintem nagyon gáz volt, amikor anno Konoha 8-asa ellen csak úgy hip-hop, más hangon kezdett el beszélni Tobi. Valóban, amikor Deidara c4-éről narrált, tökéletes volt az eredeti hangja. És az sokkal jobban is illett hozzá, mint az újabb.
(One Pieceben Vander Deckent is Tobi első hangján hallhatjuk megszólalni. És nagyon állat.)

A fejezet meg átlagos volt. Hashirama kistesójára első pillantásra azt hittem, hogy a Hachibi volt jinchuurikije. Megtévesztő volt a haja.
Az viszont tény, hogy jól visszaadja ez a légkör, hogy a kezdetek kezdetén járunk.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3048 Dátum: 13 feb 27, 13:15:51 »

Jaja, nekem is rögtön a hachibi előző jichuurikije ugrott be róla, de aztán gyorsan rá kellett, hogy jöjjek, hogy ő senju szóval nehezen lehetett volna az a csóka, és valószínűleg hashiram testvére vagy barátja, meghát az a manus nem nézett ki 60nak Bee visszaemlékezésében.

Úgy tűnik a szörnyella frizura előfordulása nem olyan kicsi Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=LAfO7a6GlUI

Itt a korábban említett videó, ha valakit érdekel és meg akarja hallgatni Madara hangját, vagy csak szimplán nem hisz nekem valami okból kifolyólag Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 13:18:15 írta Exkirion » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #3049 Dátum: 13 feb 27, 14:07:52 »

Valószínű, hogy küldetésen futnak majd össze. Bár az is lehet, hogy megtámadják őket, amikor játszanak/beszélgetnek és akkor derül ki, de a küldetésen összefutás valószínűbb.
Naplózva
srobi
Gennin
*

« Válasz #3050 Dátum: 13 feb 27, 14:35:49 »

Bizalomról beszélnek és arról, hogy akkor lehet béke ha az emberek őszintén beszélnek. Szóval lehet csak simán bemutatkoznak egymásnak és ez lesz a kezdete a két klán közötti békének megfogadják, hogy addig küzdenek míg ők nem lesznek saját klánjaik vezérei és blabla bla blablabla...
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #3051 Dátum: 13 feb 27, 14:55:34 »

Ez után a fejezet után belőlem kikívánkozik, hogy ha mindenki ilyen tündérbogár gyerekként, akkor miért lesznek felnőttkorukra elmeroggyant, szadista, törtető állatok? Jelen esetben Madaráról van szó, de láthatunk erre már példát korábban is. Remélem most kicsit bővebben kifejti Kishi,  mert Obito és Oro esetében komoly hiányérzetem maradt.

Megnézném az Uchiha aput is, ha a Senju apu ilyen durván tolta a gyereknevelést, akkor ott mi mehetet...

Szerintem sejtik egymásról, hogy kik lehetnek. A kis Madárkára meg egyenesen rá van írva, hogy melyik klánhoz tartozik: Már akkor is klasszikus Uchiha szépség volt.  Pojén
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3052 Dátum: 13 feb 27, 15:06:03 »

Oro keplete tiszta. Efy moho tudasvagyo pszchihopata aki szembesult az ember torekenysegevel es a maradek melegsegtol is.
Amugy meg az elso kerdesedre egyszeru a valasz. A vilag ilyen, es a lwgtobb ember tul gyenge, buta es ontudatlan,hogy a vilag ellenere vegul jo irranyba haladhasson az ido multaval.
Bar Oro pont mas, o a maga a gatlastalan, erzeketlen modjan rendben van.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 15:06:58 írta STM » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #3053 Dátum: 13 feb 27, 15:10:25 »

Kiváncsi vagyok már az uchiha faterra is...  lol madara elég gyerekes.. És még ő lett a nemezise hashinak..
De azért jó látni a 2 kölyköt. Kiderül hogy tobiramán kívül volt tesója még.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3054 Dátum: 13 feb 27, 15:59:34 »

Szerintem nem gyerekes Madara, sőt. A végén kiderült, hogy mindketten tudnak igazán felnőttesen viselkedni. Mosolyog
Nekem  először Hashi tűnt gyerekesnek a sok hülyeségével, de úgy néz ki, az csak a látszat volt. Nevet
Piros mogyi, ez így elég érdekes kérdés. Gyerekként általában a legtöbb ember aranyos, álmodozó, naiv lény, akit később a sorsa változtat meg. Ez leggyakrabban így megy. Nevet Kivéve mikor már a gyerek is állatkínzó pszichopata. De azok általában nem túl intelligensek, és nemsokra viszik.
Emellett még valóban nem ismerjük Madara teljes történetét és indítékát. Lehet egyszerűen tényleg csak bekattant, ahogy a második mondja, de az is lehet, hogy a tettének sokkal mélyebb okai vannak. Érdekes lenne az is, amit itt mondott valaki, miszerint magára vállalta a gonosz szerepét. Nevet
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3055 Dátum: 13 feb 27, 16:11:02 »

Nem kötekedésből, de nekem Madara egyre kevésbé tűnik "elmeroggyantnak". Eddig gonosznak feltételeztük, hiszen ő volt Hashirama ellenpárja, de ahogy kapjuk róla az infókat, semmi gonoszat nem tudtunk meg róla azon kívül, hogy van benne bőségesen az Uchiha-gőgből. Úgy értem, összeverekedett Hashiramával, de nincs jele aljas és hidegvérű gonosztetteknek. Ellentétben mondjuk Obitóval vagy akár Nagatóval, aki szintén nem vonakodott gyilkolászni civileket.

Hashirama apja meg inkább csak szigorú, mintsem szemét. Fontosabb neki a becsület az életnél, és így tekint mindenki másra is. Mint a klasszik japán szamurájok. Mondjuk nem tudom, a valóságban hogy álltak hozzá akkoriban a gyerekekhez.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 16:17:39 írta zoldkabatos » Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #3056 Dátum: 13 feb 27, 16:23:24 »

Miért Obitoban talán voltak jelek?  Ohh My God
Egy tök félénk gyerek volt,aki ha megijedt besírt,és olyan nemesen "halt" meg,mint nagyon kevesen...azért ezek nem badass tulajdonságok általában! xD
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3057 Dátum: 13 feb 27, 16:24:00 »

Hát, hogy egy teljesen jogos, érthető és valid megjegyzés hallatán nem kevertek le nekik egy akkora pofont, hogy alig bírtak felállni, az biztos. Pláne nem a saját rokonuk temetésén, amikor szomorúak és bármi kicsúszhat a sz ember száján.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #3058 Dátum: 13 feb 27, 16:30:49 »

PS3-am van és nincs törve és nem is lesz, szóval a hozzám hasonló pancs.... krhm törvénytisztelő polgárok számára a játék jövő héten jelenik meg. Mi addig csak ülünk és 1. próbáljuk elkerülni a 2000000000 spoiler videót 2. irigykedünk Jach sparrow-ra és társaira.

Jajj ez a manga topic?... Bakker, akkor...
ez most nem is ide tartozik, szóval ha a játtékkl kapcsolatban akarsz valamit, akkor azt itt:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3856.2625;topicseen

Csak azért hoztam fel a dolgot, hogy legyen valami alapja a Madara hangjával kapcsolatos kommentemnek.

ON(végre)

Szerintetek, hogy fognak ők ketten rájönni, hogy ellenségek? Madara vagy Hashirama kiböki a vezetéknevét véletlenül (erről a kettőről simán elhiszem) vagy majd az egyik kap egy küldetést, hogy "Öld meg az Uchiha/senju gyereket, aki xxx helyen láttam a fronton házifeladat gyanánt" és majd egymásba botlanak?

Ez a kor nagyon bejövős, remélem Kishi csinál majd róla valami omakét egyszer ha sok ideje lesz.

Szerintem úgy lesznek ellenségek, hogy Madara ruháján, vagyis, az átlag Uchihák ruháján a hátán mindig ott van az Uchiha jel, lehet Madara ruháján is ott van a jel. Vagy egyszerűen elmondják a nevüket, és elhatározzák, hogy együtt megpróbálják megváltoztatni a "világot" békésre. S majd utána történnek fejlemények.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 16:37:36 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3059 Dátum: 13 feb 27, 16:53:09 »

Madara valószínűleg Izuna halálánál változott meg. Nem véletlen emelte ki, hogy ő még jobban szerethette a testvérét mint Itachi Sasukét. Szóval itt lesz majd a kiváltó ok. Kérdés adott mi történt vele:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins