Hiányoznak azok a harcok, amikor taktikáztak, ÉSZjátékot folytattak az ellenfelek. Ha "Kinek van nagyobb fegyvere, ki tud nagyobbat robbantani" játékot akarok nézni X fejezeten keresztül, arra ott van a Bleach.
És ez tényleg nagyon szomorú.

Tudod, amikor már két olyan erejű karakterről beszélünk, hogy fél földrészeket változtatnak leszállópálya simaságúvá egy kardcsapással, akkor nem olyan könnyű taktikázni.
Másrészről még nem láttunk a harcból gyakorlatilag semmit. Van egy olyan érzésem, hogy amit most láttunk az kb az eleje az egésznek, középre be van vágva ez a flashbackback (direkt dupla) és utána folytatva lesz.
De még ha nem is, ennek az egésznek nem is maga ez a harc a lényege, hanem ami majd most jön, a dolog miértje. Sasuke nem Hashirama háborús hőstetteiről akar hallani, hanem a miértekről. Mellesleg se nem Madara se Nem Hashirama nem tűnik annak a marha agyalós analizálós típusnak, ők ahogy írtad olyanok mint Naaruto és Sasuke (Eddig, majd most kiderül, de a kavicsból kiindúlva itt Madara a vesztes inkább) akik meg, hát ismered őket: HATALOM! ERŐ! HATALOOOOM! SZUPERERŐ!, szóval na...
Taktikázni meg amúgy is csak akkor lehet, ha két intelligens ember harcol egymással, és az eddigiek alapján Hashiramát mindennek nevezném, csak a taktikázós észlény típusnak nem...
Az meg, hogy most hasonlítanak Narutora vagy Sasukére, az valószínűleg nem véletlen, ahogy az sem, hogy pont az ő szobraiknél harcoltak annó. Naruto és Sasuke gyakorlatilag, amennyire én látom ők ketten, ha máshogy alakultak volna a dolgok és ez jól is van így.... Ahogy írta valaki a történelem gyakran ismétli magát.
Orochimarut és Jiraya-t pedig valahogy sosem tekintettem hasonlónak Narutohoz és Sasukéhoz, nem tudom miért valahogy nem érzem helytállónak a dolgot, ők valahogy kicsit mások, főleg Orochimaru, és ez után a kis mese után lehet, hogy Madaráékra sem lehet csak így ráhúzni ezt csak mert
Barátok voltak -> ellenségek lettek -> harcNekem is volt olyan haverom akivel most kb utáljuk egymást. Most ha nekiállnék vere verekedni, akkor Naruto Sasuke lennénk? Egy embert nem lehet ennyiből leírni. Hashirama sem hasonlít annyira Narutora, mint az elsőre látszik, ő inkább szerintem olyan, mint egy idióta Sasuke, Madara meg már gyerekként is elég pökhendi volt az már kb most kiderült, Sasuke meg egyáltalán nem.