Mókás lesz/lenne, ha a Fantasztikus Négyes
is csatlakozik/csatlakozna a harchoz
főleg ha Narcsi ad/adna majd nekik Kurama chakrájából
- persze ez csupán feltételezés
- de gondoljatok bele a Fantasztikus Négyes Kurama chakra-köpenyével (ami reagál a fa elemre + kíváncsi vagyok befolyásolná-e Minato gyorsaságát...
erről jut eszembe, mi lesz ha Minato megtudja, hogy az Álarcos nem más mint Obito???
OFF... + ha még Kakashival is találkozik ill. fordítva??? - kész agybaj
elég érdekes megnyílvánulásoknak lehettünk szem és fül tanúi
- Tobi-Ráma olybá tűnik mégis csak hallgat valamelyest az bratyóra
- Hasis-Ráma nem győzi dicsérni a későbbi generációt: Itachi - ,,jobb shinobi mint én" és Orochimaru - Edo Tensei irányítása miatt, bá-ár itt még lehet, hogy geba.. lesz, Hasis-Ráma elég nyugodtnak tűnt és Orcsi-Marcsi is érezte, hogy vmi nem stimmel, érdekes lesz
- és Minato megérezte Narcsi és Kurama chakráját (tudom a többiek is, de az mondandóm szempontjából lényegtelen), és a szó-szó hűvös vagy inkább nyugodt reakciója -> KIRÁLY, remélem még neki is lesz szerepe, mert olybá tűnik, hogy a "dialógusoknak" a Hokagék és Szöcske között most befejeződni látszanak
és utoljára:
ha felvágták a Shiki Fuujin-t akkor Kurama másik felének nem kellett volna visszatérnie
eddig is brutális ereje volt (amikor eltérítette a másik 6 bijuu egyesített bijuu bombáját, remélem ez hozzádob az erejéhez, viszont akkor rájöhet hogy felvágták a pecsétet és szólhat Narcsinak, hogy vki visszahozta apucit...
remélem jó kis hipotézisekkel álltam elő, amiket meg lehetne vitatni veletek
aki még nem olvasta, tegye meg, nekem tetszett, bye