25 feb 24, 09:53:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2020233 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #2025 Dátum: 12 dec 05, 20:13:50 »

Van benne valami ikszdé Szerintem jó kis feji volt, de Madarától örülnék egy kis mészárlásnak ikszdé
Meg kiváncsi vagyok, hogy akkor most a kagékkal mi van?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #2026 Dátum: 12 dec 05, 20:15:04 »

Tsunade megpróbálja őket helyrepofozni miközben ő is haldoklik. Kb. ez a rövid verzió, de majd meglátjuk. Remélem hamarosan.
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #2027 Dátum: 12 dec 05, 20:16:07 »

Leginkább az érdekel, hogy élnek vagy halnak? Gondolkozik
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #2028 Dátum: 12 dec 05, 20:17:42 »

Valószínűleg élnek. Tsunade a valaha élt legjobb orvosi ninja. Ha valaki, hát ő biztosan képes megmenteni őket. De nagyon sanszos, hogy magát már nem tudja megmenteni. De ha meghal akkor remélem Kishi egy egész fejezetet szentel neki. Tsunade karaktere minimum ennyit megérdemel.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2029 Dátum: 12 dec 05, 20:17:48 »

Tuti, hogy élnek. Kishi nem mer senkit sem kinyírni.
Tsunade halálára sem mernék feltenni pénzt.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Aizen
Jounin
*

« Válasz #2030 Dátum: 12 dec 05, 20:20:00 »

Hogy is mondjam csak... gyengélkednek... ikszdé de Tsunade összekapja, ha magát nem is, de a másik 4 szerencsétlent biztosan.
Amúgy tényleg jó lenne, ha Madara önmaga oldaná fel a technikát, nem pedig legyőznék.... Messze hihetőbb megoldás lenne az, hogy megunja az egészet, minthogy ezek legyőzik...  smirksweat
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2031 Dátum: 12 dec 05, 20:21:19 »

Szerintem nyugodtam mondhatjuk azt, hogy életben lesznek amikor legközelebb látjuk őket. Egy személy kérdéses de szerintem ő is meglesz valahogy, legfeljebb teljesen kiütve megint. Engem amúgy Madara viselkedése, tevékenysége nem zavart mert azért viselkedik így mivel teljesen lenézi a többieket. Ez a viselkedés bele van kódolva az összes Uchihába, így nem is tud meglepni, sőt amit mondott még dicséretként is hangzott.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #2032 Dátum: 12 dec 05, 20:28:05 »

Tsunade- nál nem lenne bölcs dolog ismét eljátszani a kómás dolgot. Kishi egyenesen nevetségessé tenné ezzel a karakterét. ( nem mangabeli karakterek szemében hanem inkább egyes olvasók szemében)
 Ilyen áron nem akarom, hogy életben maradjon, akkor inkább haljon hősi halált.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2033 Dátum: 12 dec 05, 20:37:55 »

Én nem hiszem, hogy ott meghalna Tsunade. Inkább itt ha visszatérnek ide a csatamezőre. Simán beáldozza magát a többiekért. Most legalább lesz egy kevés idejük megbeszélni a Madara elleni harcukat és egy kicsit fel is töltődhetnek.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #2034 Dátum: 12 dec 05, 20:41:51 »

Pontosan ebben reménykedek én is. Így legalább egy Hokagéhoz és Sanninhoz méltó halált halna. Naruto pedig ebből merítene erőt és legyőzné Madarát. Kissé sablonos, de Tsunade rajongóként tetszene.
De mint ahogy már mondtam, minden más esetben Madarának szurkolok  Nevet
Naplózva

procsek
Chuunin
*

« Válasz #2035 Dátum: 12 dec 06, 00:27:14 »

Hát én nem nagyon szeretek szidni fejezeteket, de ez elég gyengére sikerült. Kishi önmagának mond ellent. Tény, hogy valószínűleg nem sokra mennek mindezzel, hisz Madara nem nagyon izgatja magát, de akkor is úgy gondolom, hogy nem túl logikus, hogy az a hadsereg, ami úgy szerencsétlenkedett a Jubinál, és Madaráéknál JÓVAL gyengébb edo zombik ellen, hirtelen bevadultak és sokkal jobbak lettek. Eddig a hadsereg semmit nem számított a csata mezőkön, mindig csak egy két erősebb indivídum, most meg hirtelen egységben az erő? Oké, hogy sablon, de ez már erőltetett.

A másik. nekem Naruto a kedvenc karakterem, és én bírni szoktam a peace beszédeit, de ebben a fejezetben már nekem is kicsit sok volt. Nagato ellen értelmesen beszélt a béke mellet, hogy mért hisz benne, és hogy küzdeni fog, most meg Obito hozza fel a nehézségeket, és csak kiabálarról, hogy őt nem érdekli meg majd ő. ha közeledünk a manga vége felé, akkor Naruto most már igazán elgondolkodhatna (mégha csata közben is van) hogy mégis hogyan? Obito jól mondja, ha most veszítenek is,akkor lesz más, a szövetség csak addig tart ki, míg megvan a közös ellenség, és naruto ahelyett, hogy ezt tudomásul venné, és valami megoldáson gondolkodna, csak üvölt, hogy őt ez mind nem érdekli.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2036 Dátum: 12 dec 06, 08:18:07 »

Obito is csak ugyanazt darálja... Ennek a világnak már vége, ez a világ semmit sem ér, mindenkit csak az események sodornak magukkal, de majd ő létrehoz egy jobbat! Igaz, hogy se szabadság, se remény, se szabad akarat nem lesz benne, de biztos jobb lesz...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2037 Dátum: 12 dec 06, 08:57:52 »

Nekem nagyon nem jött be ez a rész,pedig múlt héten bevoltam tõle sózva.Az hogy 10 t homokot meg mittudomén miket pakoltak a juubira,most ennek mi értelme volt? Jó igen,próbálkozniuk kell ezeknek is mert nagy a bajtársiság meg ezek a hülyeségek,ez a rész elég keményen idõhuzásnak tünt nekem.De tán a köv jobb lesz.Ennél még azis többet ért,hogy  narutoék fightoltak és nem voltak itt.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2038 Dátum: 12 dec 06, 09:06:23 »

Azért betonozták be, hogy a Tízfarkú ne tudjon elmászkálni (már amennyire egy amorf zsömle képes erre Nevet). És azért süllyesztették el, hogy ne tudja az arcukba robbantani a félkörnyéket. Plusz, ha a zsömle mozgás és cselekvésképtelen, akkor közvetlenül támadhatják a két Uchihát, nem kell még amorf havertól is tartaniuk. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
malakian213
Gennin
*

« Válasz #2039 Dátum: 12 dec 06, 10:44:12 »

Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára emberibb (Kurama-szerű) alakot fog kapni a Juubi Mosolyog
613 végére elérhetné a tökéletes fázist, kezdőzhet a mészárlás  Ördögi
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins