Kérdés mit ér egy bármilyen sérülést azonnal regenálodo, kifogyhatatlan csakrával rendelkezü, fa elemel, FMS-ek és rinnegalal redelkezö shinobi, és a haverja akinek MS, rinnegan van és szinte semilyen támadás nem sebzi, plsu van neki egy jubi:
mit ér egy olyan mangában ahol a baártság legyöz mindent, és a jo odlalon kb pár nevesitett szereplö halt meg?
Mit adtak nekünk a rómaiak?
Gondolom ugyanazt a választ várod, mint én, de csakazértis:
Legyőzhetetlen, op, gyilkos csapatot, akik még a címszereplőt is kinyírják. Aztán rövid úton győznek, és genjutsuval irányítják a történetet.
A mangából így ismeretterjesztő képregény lesz, aminek címe Naru-tó.
Amúgy mostanában olyan furcsa érzésem van. Olyan, mintha a végéhez közeledne a manga, mert ennél nagyobb gonoszt úgyse találnak (max. Rikodou zombiját
), mégse történhet ennyi minden egyben. Én tökönszúrom magamat, ha ezután megint visszatérnek a normális kerékvágásba és lesz egy utolsó nyáladzós Naruto vs. Sasuke arc.
Ha meg legyőzik Madaráékat (ami pl. Visine-nel am. tök egyszerű lenne
), de tegyük fel Tobi visszavonul, az meg már ócska.
A legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy mindent Jacko mozgat a háttérből, mert ő az egyetlen, akinek látszólag ennyit tudunk a céljairól: Cubárási Szászke! Bár azt is elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy rángathatja Madarát.
Remélem azért kedvenc
pedo khm kígyónk, kap valami nagy szerepet a végére, különben a visszahozása csak sima hullagyalázás.
Szerk.: Egy gonosznak nem lehet "én leszek a legerősebb shinobi" a célja. Min. egy középszerű "én leszek a világ ura" kell neki.