25 feb 26, 15:13:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2022852 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Gaburieru
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #1785 Dátum: 12 nov 14, 18:15:23 »

Persze, de ők sem fognak szépen a seggükön ülni, amíg a többiek szépen le nem nyomják a Juubit.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #1786 Dátum: 12 nov 14, 18:17:17 »

Idézet
Persze, de ők sem fognak szépen a seggükön ülni, amíg a többiek szépen le nem nyomják a Juubit.

Gondolom juuby irányítása is nagy  gond madaráéknak és így inkább juubyt fogják irányítani minthogy hagyják tombolni és így akár saját testi épségüket is veszélyeztessék. Szerintem amint juuby már él akkor madara vagy tobi elkezdi irányítani és addig tobi vagy madara nem tud harcolni.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1787 Dátum: 12 nov 14, 18:29:07 »

Hát szerintem a kyuubit ezért mutatta meg kishi,"majdnem agyonunja magát" állapotba,mert tele van még spiritusszal ,és nem sok dolga akad.Csinálják csak meg szépen ezek,gondolják magukba a kyuubi meg madara.Hát Obitot nem lenne nehéz már leölni,csak narutonak neki kéne állni ,vagyis már csak akarat kérdése .Madarát meg lekéne pöcsételni,de sehol semmilyen pöcsétes sinobi.Úgyh már csak a juuby van hátra,hogy mindenből kihozzuk a maximumot. (ja még ott van egy friss kyuubi napra készen Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 14, 18:31:07 írta dreamfolow » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #1788 Dátum: 12 nov 14, 18:36:59 »

Hát Madara a nagy harc kellős közepén úgy érzi magát mintha hawaion lenne:D Már csak az hiányozna ha a kövi fejezetbe kibontana egy sört és elszürcsölgetné és amikor valaki kiesik kiabálná, hogy góól Nevet
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #1789 Dátum: 12 nov 14, 18:48:19 »

Mellesleg...
Tobi fejének nem kellett volna minimum leszakadnia?

Amikor az erdőben ugrálva először összefutott Narutoval, akkor az illető ugye lefejelte. Az ki lett magyarázva azzal, hogy jaaajj hát nekem szuper keménységű maszkom van.
Majd kapott egy Rasengant a pofijába. Az is arra lett fogva, hogy a maszk felfogta a becsapódást.

Nah de könyörgök. Itt most Naruto a hiperüberállatfelsőfokú Kyuubi formájában fejelte meg közvetlen közelről Tobit, és neki csak picit kidörzsölte a chakra a buciját.
Kámááán. Legalább egy kis vér elfért volna ott. Mosolyog

(De azért, ha egy átlag fizikumú Kakashi hasbavágja, akkor már másfél deci vért kell köpnie. Pojén )

S azt észrevettétek, hogy mikor Naruto lefejelte szegény Obitot akkor a tízfarkú körüli erős masszív "henger alakú" chakra megrepedt? lehet köze annak, hogy most feléledt?? ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
deathofkid
Újonc
*

« Válasz #1790 Dátum: 12 nov 14, 18:57:43 »

Ti hol olvassátok a mangát? én még nem találom az oldalon
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1791 Dátum: 12 nov 14, 19:04:31 »

Rengeteg angol nyelvű oldalon megtalálhatod.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1792 Dátum: 12 nov 14, 19:04:42 »

Kicsit rosszul emlékszel Mosolyog Nem azt mondta, hogy a maszk megvédte mert az úúú de kemény, hanem azt mondta, hogy vicces, hogy még csak meg se karcolta azt a maszkot...

Kicsit jól emlékszek. kacsint
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/564/12

Azért itt Naruto le volt kötve a mokutunnal így álló helyzetből nem tud olyat fejelni. Akkor pedig lendületből fejelt eléggé felgyorsult állapotból. Ez inkább a Gaaras esetre hasonlított nekem. Szóval korrekt volt ez így. A vért hiányoltam csak:D Lehet az túlságosan Gaarás lett volna így inkább nem csordogáltatta:D

Igen, és az első alkalommal egy gyengébb verzióban fejelte meg Tobit, ami azóta nem kicsit tovább lett fejlesztve. Pojén
Azt meg én is írtam, hogy legalább egy kis vér lehetett volna a homlokán, szimpla horzsolás helyett.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1793 Dátum: 12 nov 14, 19:06:51 »

A Kagékat eléggé kivéreztette Kishi, talán úgy gondolta annyi vér elég lesz egy időre  Pojén
Naplózva

dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1794 Dátum: 12 nov 14, 19:32:31 »

Ja, mert a mangában szükséges vérmennyiséget nem a harc heve és stílusa határozza meg, hanem van egy előírt liter/fejezet érték. Kúl
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #1795 Dátum: 12 nov 14, 19:38:49 »

Amúgy érdekes, hogy itt a Juubinak csak 6 pontos a sharinganja. Vajon Kishi nem tudta részletesebben megrajzolni vagy inkább ahhoz van köze, hogy ez nem a teljes formája?
Naplózva
StanMarsh
Újonc
*

« Válasz #1796 Dátum: 12 nov 14, 21:35:10 »

Jól emlékszem hogy a Juubi chakrája nem egyenlő arányban lett felosztva? És hogy a Kyuubi kapta a legtöbbet? És a Hachibi(ha így kell írni) a második legtöbbet. És a kettő együtt jóval több mint amit a maradék bijuu összesen kapott? Mert akkor elméletileg erőben nem okoz majd gondot a 10 farkú legfeljebb technikában. Ami mondjuk elég, de akkor is megvan az esély hogy erősebb a Naruto féle kombináció. A fő gondot itt Madara jelenti majd szerintem, a kérdés hogy ki irányítja majd a Juubit, mert az tuti le lesz kötve, és ha az uchihák madara akkor könnyű lesz lepecsételni, csak előbb Obitot le kell csapni, és már hozzá is férünk, persze lehet hogy nincs igazam.
Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1797 Dátum: 12 nov 14, 23:15:35 »

Ha jól emlékszem a Kyuubi tényleg a legerősebb, de egyébként http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/567/11 Mosolyog
Az csak valami legenda / elmélet, hogy 2>1, 3>2+1, 4>3+2+1 stb. (Hát ez amúgy is elég nagy baromságnak néz ki. Nevet)
Naplózva
gabrix81
Újonc
*

« Válasz #1798 Dátum: 12 nov 15, 07:19:26 »

Na végre,márcsak Sasuke és a ninja haderő hiányzik valószínüleg hamarosan ők is befutnak.Esetleg Madara lelép a Juubi-val hogy aktiválhassa a tsukuyomi-t vagy teljesen más a terve csak félre vezette Obito-t.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 07:23:57 írta gabrix81 » Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1799 Dátum: 12 nov 15, 07:57:44 »

Azért én Madarától kicsit aktívabb részvételre számítottam, miután azt mondta, hogy elkapja a Kilenc és nyolcfarkút, aztán meg csak, megkötözte a Nyolcfarkút, és elment mozizni. Mondjuk ha én lennék halhatatlan legyőzhetetlen szupergonosz lehet én is lazábban venném a dolgokat. Nagy arc az öreg, imádom.
De bírnám ha a Mazo elszabadulna, és lecsapná két Uchiha legyet, mint Sasuke a poharat.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins