25 feb 26, 14:05:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2022813 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Atesz91
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1770 Dátum: 12 nov 14, 15:58:21 »

...
Nah de könyörgök. Itt most Naruto a hiperüberállatfelsőfokú Kyuubi formájában fejelte meg közvetlen közelről Tobit, és neki csak picit kidörzsölte a chakra a buciját.
Kámááán. Legalább egy kis vér elfért volna ott. Mosolyog
...

Azért Naruto le volt fogva egy kis tüzifával is, szóval már ez is teljesítmény Mosolyog
Hasonló volt a felállás, mint amikor annó Naruto lefejelte Garaa-t a Konoha elleni támadás során Mosolyog

Jók ezek a Naruto-Kurama párbeszédek Nevet Feldobták az amúgy is remek részt.
Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1771 Dátum: 12 nov 14, 16:02:29 »

Kíváncsi vagyok mi lesz a 10farkúval, bár van egy olyan sejtésem, hogy megmakacsolja magát és Madara nem üldögélhet tovább olyan nyugodtan mint eddig.
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1772 Dátum: 12 nov 14, 16:05:53 »

Most a végén azért tolta fel a fejét egy pillanatra a juubi mert a 8.9 farkú adott neki egy jókora csakrabombát?Nevet
Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1773 Dátum: 12 nov 14, 16:08:48 »

Most a végén azért tolta fel a fejét egy pillanatra a juubi mert a 8.9 farkú adott neki egy jókora csakrabombát?Nevet
lehet ez volt az indítólöket Nevet ( mint nekem reggelente a kv)
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #1774 Dátum: 12 nov 14, 16:41:21 »

Kakashi mióta hülye? Ez az ütés csak arra volt elég, hogy felhívja Obito figyelmét a veszélyre, rohadtul kevés hogy megsebezze. Ha már van chakrája, akkor tolhatna egy Chidorit, de akár egy Raident is, amivel simán kettévágja a felkészületlen ellent.
A Kyuubinak honnan van ennyi chakrája? Már a Jinchuurikik ellen el kellett volna használnia a nagy részét.

Madara tetszett a végén Nevet

Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #1775 Dátum: 12 nov 14, 16:43:45 »

Szerintetek a nem teljes juuby (első 7bijuu) elbírja verni kyuubi+hachibi párost? Amúgy én a jelnelegi Madara erejét is valahogy a mostani juuby erejéhez viszonyítanám meg ám madara igazán bekeményíthetne mert mi az már, hogy nagy nyugodt miközben a másik uchihát félig szétszedik meg juuby nincs a teljes formájába? Megnézném azért Madarát is keményen harcolni, de most, hogy juuby feléledt lehet, hogy most jött el az ő ideje is.
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1776 Dátum: 12 nov 14, 16:44:21 »

Kakashi mióta hülye? Ez az ütés csak arra volt elég, hogy felhívja Obito figyelmét a veszélyre, rohadtul kevés hogy megsebezze. Ha már van chakrája, akkor tolhatna egy Chidorit, de akár egy Raident is, amivel simán kettévágja a felkészületlen ellent.
A Kyuubinak honnan van ennyi chakrája? Már a Jinchuurikik ellen el kellett volna használnia a nagy részét.

Madara tetszett a végén Nevet

Szerintem őt is váratlanul érte az egész Nevet
Kyuubi pedig lehet kicsit gyorsabban regenerálódik, mint az emberke Mosolyog
Naplózva

Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1777 Dátum: 12 nov 14, 16:46:52 »

Szerintetek a nem teljes juuby (első 7bijuu) elbírja verni kyuubi+hachibi párost? Amúgy én a jelnelegi Madara erejét is valahogy a mostani juuby erejéhez viszonyítanám meg ám madara igazán bekeményíthetne mert mi az már, hogy nagy nyugodt miközben a másik uchihát félig szétszedik meg juuby nincs a teljes formájába? Megnézném azért Madarát is keményen harcolni, de most, hogy juuby feléledt lehet, hogy most jött el az ő ideje is.
vagy lehet épp erre játszik, amolyan oszd meg és uralkodj elven. Obito leikszel a csipet-csapattal, ő pedig világuralomra tőr Nevet
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #1778 Dátum: 12 nov 14, 16:49:26 »

Akkor regenerálódott, amikor a jinchuurikik verték szét, amikor rohadt nagy bijuu bombát tolt, vagy amikor Madara fasárkánya szívta az erejét? Nevet
Persze tudom, Plot no Jutsu.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #1779 Dátum: 12 nov 14, 17:32:02 »

Mellesleg...
Tobi fejének nem kellett volna minimum leszakadnia?

Amikor az erdőben ugrálva először összefutott Narutoval, akkor az illető ugye lefejelte. Az ki lett magyarázva azzal, hogy jaaajj hát nekem szuper keménységű maszkom van.
Majd kapott egy Rasengant a pofijába. Az is arra lett fogva, hogy a maszk felfogta a becsapódást.

Nah de könyörgök. Itt most Naruto a hiperüberállatfelsőfokú Kyuubi formájában fejelte meg közvetlen közelről Tobit, és neki csak picit kidörzsölte a chakra a buciját.
Kámááán. Legalább egy kis vér elfért volna ott. Mosolyog

(De azért, ha egy átlag fizikumú Kakashi hasbavágja, akkor már másfél deci vért kell köpnie. Pojén )

Kicsit rosszul emlékszel Mosolyog Nem azt mondta, hogy a maszk megvédte mert az úúú de kemény, hanem azt mondta, hogy vicces, hogy még csak meg se karcolta azt a maszkot...
Suigetsu a kardjával csapta meg és semmi baja nem lett a karjának.... így nem csoda hogy egy stukkolástól nem lesz baja Nevet

Az hogy a Kyuubi nem fogyott még ki a Chakra-ból az nem csoda... Sok-Sok-Sok-Sok van neki Nevet ez köztudott Nevet
Madara meg... óóó.... nagy forma :DD
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1780 Dátum: 12 nov 14, 17:36:54 »

Gai azért szépen elrepítette Madarát Susanoostul, az arcán is vannak sérülésnyomok, és a fasárkány is elgyengült, szóval ne becsüljük alá Bruce Lee-t Gait.

Én úgy értelmeztem Madara egyetlen képkockáját, hogy éppen feltápászkodni készült, amikor kikelt a tízfarkú, és látva ezt, inkább kényelembe helyezte magát. A hozzászólása pedig annyit tesz, hogy vége a játszósdi harcolós mókájának, itt a beteljesülés...

...ami várhatóan nem jön el. Nem tudom, milyen tudata van a tízfarkúnak, de nyilván nem véletlenül tanulta meg Naruto a neveit, illetve kapott mindüktől csakrát.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1781 Dátum: 12 nov 14, 17:37:06 »

Mellesleg...
Tobi fejének nem kellett volna minimum leszakadnia?

Azért itt Naruto le volt kötve a mokutunnal így álló helyzetből nem tud olyat fejelni. Akkor pedig lendületből fejelt eléggé felgyorsult állapotból. Ez inkább a Gaaras esetre hasonlított nekem. Szóval korrekt volt ez így. A vért hiányoltam csak:D Lehet az túlságosan Gaarás lett volna így inkább nem csordogáltatta:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1782 Dátum: 12 nov 14, 17:49:14 »

Na végre láttni Juubit  Ördögi, lehet csak nekem tünt fel de mintha még mindig nem teljes alakja lenne kicsit hiányos 1-2 réssze:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/594/11
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/14
Nos fejezetre hatalmas gratuáció nem csak rajzok hanem maga fejezet is jó volt,csak szegény Obito még mindig saját fegyverén támadják:/
És szerintem van is jelentösége farkak számának minél több farkak annál több erö és chakrával rendelkezik.
Innentöl komlikát egész,hogy mi lesz vége  és end boss harc.Az is lehet nem NarutoxSasuke harc lesz vége kitudja..
Sasuke szerintem nem fogják mutatni mit müveltek inkább ök is ott lesznek ahol épp Narutoék vannak és csak késöbb kapunk flasbackeket mit müveltek akkor és utána jön sereg nekik szerintem feledata lesz darabig Juubi megfékezni még mennek harcok...tipp
Narutonál manga és anime holdat estét szépen megcsinálják ami tetszik.
És igen nagy kérdés mennyire irányitható még rikudo se tudta nagyon irányitani Figyelmeztetés
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 14, 17:51:30 írta Pein7 » Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #1783 Dátum: 12 nov 14, 18:10:38 »

Persze, hogy hiányos, hiszen a Kyuubi és a Hachibi legnagyobb része hiányzik belőle...

Nem tudom, hogyan akarják egyébként Naruék legyőzni a Juubit, mikor "még" Madara és Tobi is ekkora fejfájást okoz nekik.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #1784 Dátum: 12 nov 14, 18:13:53 »

Idézet
Nem tudom, hogyan akarják egyébként Naruék legyőzni a Juubit, mikor "még" Madara és Tobi is ekkora fejfájást okoz nekik.

Nem ugyan azzal a juubyval kell harcolniuk aki ellen a rikodou harcolt hanem gyengébb változattal és nem hinném, hogy ez a gyengébb juuby változat erősebb lenne mint Madara+Tobi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins