25 feb 25, 10:32:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021355 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Gaburieru
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #1530 Dátum: 12 okt 17, 18:20:23 »

Madara meghalt, arra vár, hogy Tobi "felélesztesse" őt Nagato Rinne Tensei jutsujával. Fekete Zetsu pedig lényegében Madara akaratának megtestesülése, csak sokkal gyengébb ugye az eredeti Madaránál, ha jól értettem a dolgokat.

Szokásos módon ez a fejezet is nagyon tetszett. Kemény, ahogy Obito végig az ellenségei vérében gázol  Ördögi. Kissé bele bolondult Rinbe, mármint nekem nem biztos, hogy elég lenne egy olyan Rin, aki lényegében csak egy Madara által létrehozott illúzió.

Itt: http://mangastream.com/read/naruto/36035309/16 a bal alsó kép nagyon tetszik, ahogy Madara felfedezi a Rin'neganját Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:21:47 írta Gaburieru » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1531 Dátum: 12 okt 17, 18:22:59 »

MOSt akkor lényegében a fekete zetsu az madara? Egyáltalán nem hasonílt a viselkedése rá.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #1532 Dátum: 12 okt 17, 18:26:08 »

Nem teljesen értettem ezt a részt én sem, remélem a magyar fordításban érthetőbb lesz ha esetleg én értettem volna valamit nagyon félre.

malakian213: Végülis...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:42:01 írta Gaburieru » Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #1533 Dátum: 12 okt 17, 18:38:25 »

Miben különbözik?  Mosolyog Szerintem teljesen oké így, pl. ő akarta inkább a Pein vs. Kyuubi harcot nézni a Sasuke vs Itachi helyett.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
procsek
Chuunin
*

« Válasz #1534 Dátum: 12 okt 17, 19:33:20 »

Én eddig nem nagyon szidtam Kishit az idő miatt, de itt most kicsit fennakadtam.

http://www.mangapanda.com/naruto/606/13

Ezen a képen, amikor meglátja Nagatot, akkor három embert lát, ráadásul Nagato fejpántja nincs még megvágva, és őket Jiraiya a 2. nagy ninja háború alatt edzi, de mégha az akatsukis ügyködéseik a 3. háború alatt is voltak (bár ha jól emléxem az első alatt volt) akkor is Obito a háború vége előtt nem sokkal kapta a sziklát és azóta már eltelt az idő mostmár annak véget kellett érnie.
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1535 Dátum: 12 okt 17, 20:00:13 »

Na ez  a fejezet jó volt.Sok mindent megmagyaráz.
Nos Madara meghalt,Nagato most ismerkedik meg és egybe akatsuki létrehozását történik.Ha jól lessem történetet akkor Jiraya után korszak.
És hát igen Gedo Mazou tehát SenjuxUzumakixUchicha tudja irányitani.Tehát mai történésel 6ember képes irányitani,Naruto,Sasuke,Obito,Madara,Karin,Tsunade.
És hát ugy tünik álomvilágba még holtak is újra lehet éleszteni akkor megmagyaráza dolgokat movie6ban.
Nos igen 1-2fejezet és megyünk vissza jelenbe.
Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #1536 Dátum: 12 okt 17, 20:03:05 »

Én eddig nem nagyon szidtam Kishit az idő miatt, de itt most kicsit fennakadtam.

http://www.mangapanda.com/naruto/606/13

Itt Nagato kitörése előtt vagyunk, ez teljesen egyértelmű (vörös haj), kicsi csúsztatás az idővonalban, de végül is belefér, egy világháború eltarthat sok ideig is.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
samatagrav
Újonc
*

« Válasz #1537 Dátum: 12 okt 17, 20:04:43 »

Nem hinném hogy belefér mert itt kb hónapokról van szó a felépülése után és megy harcolni a 4.ikkel amikb nemrég volt de itt tényleg káosz van az idővel várható volt
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1538 Dátum: 12 okt 17, 20:10:50 »

Nos Madara meghalt,Nagato most ismerkedik meg és egybe akatsuki létrehozását történik.Ha jól lessem történetet akkor Jiraya után korszak.
És hát igen Gedo Mazou tehát SenjuxUzumakixUchicha tudja irányitani.Tehát mai történésel 6ember képes irányitani,Naruto,Sasuke,Obito,Madara,Karin,Tsunade.
És hát ugy tünik álomvilágba még holtak is újra lehet éleszteni akkor megmagyaráza dolgokat movie6ban.

lehet őrültség, de mi van, ha Rikodunak a "felesége"+ az Uzumakik közt lehet valami kavarás? Nevet vagy lehet volt egy lánya... vagy egy 3. fia... vagy akármi...
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
raidon
Újonc
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1539 Dátum: 12 okt 17, 20:57:54 »

az uzumakik a senjukkal vannak vmi rokonságba http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/4   
sztem a végén vmi olyan lesz hogy sasuke és naruto össze fog végülis ők ketten talán össze tudnak hozni egy akkora erőt mint madara végül is madarának is csak egy senju meg egy uchiha dns kellet és ha az uzumakik rokonai a senjuknak akkor az már egy és sasuke meg uchiha ugyebár
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1540 Dátum: 12 okt 17, 21:32:14 »

lehet őrültség, de mi van, ha Rikodunak a "felesége"+ az Uzumakik közt lehet valami kavarás? Nevet vagy lehet volt egy lánya... vagy egy 3. fia... vagy akármi...
Hát 3 gyermeke nem lehet,hisz elett magyarázva 2volt, de! hogy az anyuk Uzumaki legyen nos lehetséges:Hisz 1fia aki Uchiha másik meg Uzumaki .
Idézet
Igen Kishi eléggé összekavarta a sztorit meg néhány dolgot bénán kezel főleg mert a Byakugan eleinte erősebb volt mint sharingan most meg olyan mint egy sima kunai  ikszdé

Elején nem volt mangekyou sharingan már pedig sharingannál lehet, hogy erősebb volt. Ha mondjuk egy átlagos sharingan használót oda tettél volna egy byakuganos ellen akik még ki is használják erejüket lehet, hogy a byakuganos nyerne. Viszont amikor itachi megmutatta mangekyou sharingant már ott látszodott, hogy sharingannak a magasabb fokozata mangekyou sharingan már pedig az fényévekkel megdobja az erejét az embernek és ennek köszönhetően byakuganos csávókat is lazán vernek na már most nem csak mangekyou sharingannal tartunk hanem már örök mangekyou sharingannal is mint az tudjuk az még mangekyou sharingan-nál is erősebb. Szóval szerintem kishi nem nagyon kavarta össze ezt az egészet mert az nem volt említve, hogy mangekyou sharingannál is erősebb a byakugan csak azt, hogy sharingannál. Ráadásul az se volt említve, hogy aki kibírja használni a sharingan teljes erejét az ne lenne képes elverni byakuganos fickót. Véleményem szerint a végzetvölgyis sasuke aki már tökéletesen használta a sharingant vagy a shippuuden eleji sasuke már elverte volna nejit aki szintén jól használja a byakugant.

Nos mind2 is-is igaza van Byakugan és rejtély talán hasonló rokonság mint UzuxSenju.Szerintem lesz még jelentösége ennek talán még titkok is vannak(de csak persze föklán belülieknek(Hinata és apja)) vagy erösebb is lehetnek,mert valami legenda bla bla olvastam Byakugan +Sharingan összehásodott és erös gyermek lett belöle bla bla sajna részletekre nem emlékszem,de ha megtalálom leirom (ha igaz!!! az egész )
Engemet csak anyit idegesit hogy harci stiluson kivül semmi más technikát nem alkamasznak,valami elemet használhatnának.Majd 1x kiderül...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 21:46:22 írta Pein7 » Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1541 Dátum: 12 okt 18, 00:09:10 »

Hát ez lol.
"Egy világ...És még a halottak is feltámadnak."edo tensei?Nevet
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1542 Dátum: 12 okt 18, 04:36:10 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/560/16
Amikor annyit fejlődsz, hogy túllépsz a Sharinganon... akkor a Rinnegan vár rád. Ezért nem volt egyértelmű, Csibe.

Jó de egyértelmű volt, hogy nem szó szerint értette. Mosolyog
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #1543 Dátum: 12 okt 18, 06:03:42 »

Ugy latszik Kishi eleg sok mindent atvett a Star warsbol gondolok itt Obito esetere ,erre most belepunk a matrix vilagaba. Van egy olyan erzesem hogy ez a naruto manga marnem igen fog meglepeteseket okozni. Nagyon a vegen jarunk es egyszeruen kibeszeltunk mindent a forumon.
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1544 Dátum: 12 okt 18, 06:58:58 »

egy szakmai kérdés: ha Obitonak van senju+uchiha dns-e is, miért nem ébresztette fel magában a rinnegant? vagy lehet, hogy ahhoz is két szem kell, és lehet, hogy elveszíteni a saját sharinganjának speckó képességét (tér-időre gondolok)?
na meg aztán: valaki belegondolt már abba, hogy Karinnak és Sasukénak milyen gyerekei lehetnének ezek után? Nevet:D:D
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins