piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #1500 Dátum: 12 okt 16, 21:34:41 » |
|
és visszatérve edo tensei-hez...itachin kívül mér nem hoztak vissza uchihákat...egy sereg uchihával nyerni lehet elég könnyen
Egyet visszahoztak Itachin kívül, és meg is lett az eredménye... Akkor mi szűkség a többire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1501 Dátum: 12 okt 16, 21:36:24 » |
|
nyilván itachi kiemelkedett jócskán, a többi összefogva nem pucolhatta volna ki a cipőjét. A faterjuk nem lehetett ugyan gyenge, de kétlem hogy egy asuma szintet is megütne, nem hogy gai vagy kakashi.
Vagyis nálam a többi uchiha piskóta, de pl sharingant kaphattak volna az elit edo-sok, és akkor nincs ellenállás.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1502 Dátum: 12 okt 17, 00:39:42 » |
|
Azért Shisui-t és Madara testvérét ne nézzük le, ők azért nem fodder kategória. Meg mégis csak kekkei genkai, már emiatt megérte volna gyengébbeket is megidézni a klánból.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1503 Dátum: 12 okt 17, 07:13:19 » |
|
... ON: Viszont tényleg kicsit büdös az hogy Siprál-haver miért mondja azt, hogy nem véletlenül választotta őt Madara... mintha megfigyelte volna... de mit?! még Sharinganja se volt mielőtt ráesett a szikla Szerintem volt már 1-2 ember akit magamellé akart állítani... Itt gondolkoztam kicsit fordításkor. Mert az "értem már, mit látott benned Madara" szöveg jobban illene. De megnéztem több fordításban is és mindenhol a "miért téged választott" volt. Majd még lehet megnézem a RAW-ban mi van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Takarek
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1504 Dátum: 12 okt 17, 08:14:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kontera
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1505 Dátum: 12 okt 17, 08:36:34 » |
|
Egész jó kis rész volt!
Bár az jó lett volna, ha kiderül, hogy Rint pontosan miért is kellett megölni...de sztem ezt majd egy későbbi részbe úgyis beteszi Kishi, kb úgy hogy Kakashi fogja elmondani csata közben Obitonak, hogy miért tette amit tett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dratus
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1506 Dátum: 12 okt 17, 08:38:14 » |
|
konteránál a pont Remélem hamarosan azt is megtudjuk. Viszont annak nagyon örülök hogy már tudom miféle szerzet a fekete zetsu Kiváncsi leszek a következő részekre, mert érdekel mit mondott TobiTo Nagatonak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1507 Dátum: 12 okt 17, 08:39:38 » |
|
kis baki http://www.mangareader.net/naruto/606/3Elvileg kakashi arccal előre esett nem? :DD Amúgy faja kis rész, igazság szerint nem mindig értem hogy mikor ki emlékszik és hasonlók érdekesen van csavarva az idő ebben a részben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1508 Dátum: 12 okt 17, 08:52:33 » |
|
1) Minden úgy volt, ahogy gondoltuk 2) De szívesen meghallgattam volna mit mond Madara Rikudouról 3) Ugye megmondtam rovat: kell a rinneganhoz Senju 4) Mi lehet a "Rikudou no jutsu"? Talán a tízfarkú Madarába pecsételése?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 09:37:57 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dratus
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1509 Dátum: 12 okt 17, 08:54:17 » |
|
Engem még az érdekelne hogy mi a fene az az Uchiha Kinjutsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kontera
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1510 Dátum: 12 okt 17, 08:56:07 » |
|
tiltott Uchiha technikák. Pl.: Izanagi, Izanami....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
koola
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1511 Dátum: 12 okt 17, 09:59:05 » |
|
http://www.mangareader.net/naruto/606/12Csak nekem jutott erről eszembe a Mátrix egyik jelenete, amikor Morpheus a Construct-ot mutatja Neo-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1512 Dátum: 12 okt 17, 11:17:43 » |
|
4) Mi lehet a "Rikudou no jutsu"? Talán a tízfarkú Madarába pecsételése?
Ha jól tudom magyarul akkor a "hat út technikája" nevet kapná, mivel hacsak arra gondolunk hogy Rikodou Sennin magyarul a "Hat út bölcse" nevet viseli, és mivel már ezelőtt szó esett párszor a "hat útról" gondolom ha mind megvan akkor megy végbe ez a technika is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1514 Dátum: 12 okt 17, 12:43:22 » |
|
az igen...szerintetek meddig fog még tartani a flasback?
|
|
|
Naplózva
|
<3 NaruSaku FAN
|
|
|
|