25 feb 24, 15:07:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2020444 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Zannah
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1350 Dátum: 12 okt 05, 17:28:16 »

Jesszus ezek az eszmefuttatások, amiket levágtatok... Nevet
Az biztos, hogy nagyon bűzlik itt valami. Én Madarára gyanakszom, tuti hogy ő csinált valamit. Attól hogy ilyen nagyon gyengének mutatja magát ne becsüljük alá. A Zetsuk meg miért segítettek ilyen nagyon kézségesen Obitónak? Nekik kellett volna figyelni rá, nem kivinni a csatatérre... Obito annyit beszélt Kakashiról és Rinról.. hogy miattuk akar vissza menni... Madara ezt felhasználhatta ellene.. ez az egyetlen módja ha kiiktatja őket, hogy maradásra bírja Obitót.
Meg mi volt az a szöveg, hogy úgy is vissza jön? Miből gondolta? Ha mégse az ő keze volt a dologban.. akkor is tudott valamit...
Meg hol vannak a többiek? Zetsu valami nagy csatát mondott. Jó hogy alig mutattak valamit, de úgy néz ki, hogy csak Kakashiék vannak kint...
Azt is jó lenne még tudni, hogy vajon mennyi idő telhetett el. Obito hajából nem igazán lehet kiindulni, kicsit csalóka, hogy így megnőtt, ki tudja milyen táppal etetik. ikszdé (nagyon nagyon hasonlít Madara hajához, vajon Madara direkt elérte ezt valahogy nála, vagy az Uchiha géneknek köszönhető? ikszdé)
Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1351 Dátum: 12 okt 05, 18:38:32 »

Obitonak haja azért hasonlít Madaráéhoz, mert egyikük se fésülködött rendesen. Madara jóformán menni is alig bírt, fiatalabb korában a harc hevében pedig nem volt ideje fésülködnie. Mellesleg kezd össze állni a kép és valószínűleg, hogy aki Itachival is beszélgetett maszkos alak, az minden bizonnyal Obito lehetett, illetve a Kisames találkozás is. Egyedül arra lennék kiváncsi, hogy melyik volt hamarabb, illetve melyik később.
Naplózva

amidamaru001
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1352 Dátum: 12 okt 05, 20:01:48 »

Nyilvánvaló hogy Madara keze van benne az egészbe merz ő nagyon biztos volt bene hogy visszafog térni. Kellett neki valaki aki a tervét véghez visszi:) Az tuti hogy erre fény fog derülni menet közbe és Madara ellen fog fordulni. De azért elég kemèny Obito nagy manipulátor de ő is csak ki van használva Madara céljaira :/ èn már inkább a Sasuke szálra lennék kíváncsi Nevet habár sejtem kikkel fog ő talalálkozni de ezt meghagyom nektek talàlgatásnak :p aki egy kicsit is elmerűlt a témàba az is sejtheti mire gondolok.kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 05, 20:04:53 írta amidamaru001 » Naplózva
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1353 Dátum: 12 okt 05, 22:18:01 »

Mégha Madara keze is van Rin halálában én erősen kétlem, hogy emiatt Madara ellen fordulna. A mangában utalt rá többször is,  hogy ugyan Rin halála volt a kiváltó ok, de különösebben már nem érdekli és Kakashit se tartja hibásnak érte. Teljesen érzelemmentessé vált. Madara bábja valamilyen formában, de hisz a hold szeme terv eszméjében és nem hiszem, hogy erről az eszméjéről egy könnyen lemondana. Én max úgy tudom elképzelni, hogy Madara ellen fordul, hogy Obito saját magát alkalmasabbnak tartja, hogy ő legyen a hold szeme terv megvalósítója. Amúgy az is lehet, hogy Madara látta a jövőt előre, mert már olyan hu de speciális szeme van és nem kellett, hogy a kezét bepiszkítsa. De majd kiderül.
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1354 Dátum: 12 okt 06, 13:11:32 »

Kicsit OFF, de egyébként miért van az, hogy minden főgőnosz konohai (Madara, Orochimaru, Tobi), a pangeaiak meg csak statisztálnak?
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1355 Dátum: 12 okt 06, 13:34:12 »

Pein elég nagy boss volt onnan Eső faluból. Nevet

Mellesleg az uchihák a Naruto történelmének legnagyobb patkányai, evidens, hogy tőlük származik a rosszfiúk nagy része.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
gerimaster
Chuunin
*

« Válasz #1356 Dátum: 12 okt 06, 21:57:19 »

http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/503/Naruto_503_03.png

Obitonak a  másik karja is Zetsu!
Ez eddig fel se tűnt
Naplózva

Terumi Mei
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Mizukage

« Válasz #1357 Dátum: 12 okt 07, 01:03:53 »

Obitonak a  másik karja is Zetsu!
Ez eddig fel se tűnt

Előfordulhat, hogy az spirál Mihály karja,  vagy annak egy része, mert akkor még Kakashiék  fiatalok voltak, és Obito ott felnőttnek néz ki , vagy csak egy baki.  ikszdé  Úgyis kiderül majd a mangából, hogy mi történt Obival.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 01:04:50 írta Terumi Mei » Naplózva

"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok?
Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta.
Azért jutottunk el  ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk.
Még meg kell másznunk az emelkedőt.
Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1358 Dátum: 12 okt 07, 01:55:49 »

Akár az is lehet, hogy valamilyen szinten az egész teste Obitonak Zetsus. Vagyis ha mondjuk alulról kettévágnák, akkor nem szomorodna el, ugyanis képes lenne kinövelni magából újabb lábakat. Persze ez is csak egy elmélet, de szerintem nem zárható ki.
Naplózva

_Kurama_
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1359 Dátum: 12 okt 07, 06:46:41 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/602/4

Hát a fél teste biztos Zetsus, a másik fele szerintem nem. Amúgy remélem ezt az Obito témát hamar lezárják, bár engem is érdekel hogy mi volt Rinnel meg Kakashival de jobban várom már a harcot.
Naplózva
srobi
Gennin
*

« Válasz #1360 Dátum: 12 okt 07, 10:26:59 »

Obitonak a  másik karja is Zetsu!
Ez eddig fel se tűnt
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/17
Itt a bal keze is be van kötve. Mikor összeomlott a barlang akkor azt a kezét is kilapíthatta. De a spirálos fickó is lehetett.
Naplózva
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1361 Dátum: 12 okt 07, 12:18:06 »

Jóformán az összes végtagja ki van lapítva neki, ahogy a bekötési képeket elnéztem. A bal oldala, vagyis az nekünk bal, neki jobb, nah a lényeg az az oldala, amire a szikla ráesett, az teljesen Zetsus. A másik oldalnál nagy a valószínűsége, hogy a karja, mert be van kötözve neki, illetve a Minato elleni harc során az a karja is leolvadt neki. Ezen az oldalon levő lábáról nem lehet biztosat tudni, de összességében a végtagjainak legalább a háromnegyede Zetsus, olvadós és képes újra kinöveszteni.
Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1362 Dátum: 12 okt 08, 05:25:25 »

Észrevettem egy hasonlóságot. Ugyebár írta valaki, hogy:
Kakashi~Sasuke
Obito~Naruto
Rin~Sakura
Ezt nézzétek:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/483/9
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/604/21
Nem tudom, hogy szándékos volt-e Kishitől, de nagyon hasonlít: Kakashi~Sasuke raikirivel~chidorival támadja Rint~Sakurát.
Lehet semmi köze a két képnek egymáshoz, de ez este jutott eszembe, amíg nem bírtam elaludni. Nevet
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1363 Dátum: 12 okt 08, 05:44:15 »

Észrevettem egy hasonlóságot. Ugyebár írta valaki, hogy:
Kakashi~Sasuke
Obito~Naruto
Rin~Sakura
Ezt nézzétek:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/483/9
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/604/21
Nem tudom, hogy szándékos volt-e Kishitől, de nagyon hasonlít: Kakashi~Sasuke raikirivel~chidorival támadja Rint~Sakurát.
Lehet semmi köze a két képnek egymáshoz, de ez este jutott eszembe, amíg nem bírtam elaludni. Nevet

A párhuzam egyértelmű, a kérdés csak az, hogy  mi volt az indok (ezt ezen a héten megtudjuk...remélem), hova vezet ez az egész, és mire mutat?
Nem tudom, mennyire elképzelhető, hogy K (mint Saske)bekattant volna és ezért Rin meg akarta ölni. (A manga eseményvezetése alapján nem nagyon, de a valós életben mondjuk simán Nevet )
Na meg ha be is kattant volna, mi lehetett volna a célja? Mondjuk az egyszer általam felvetett Oro-s szitu esetleg előfordulhatna, de sokan írták már -jogosan-, hogy nem kell ennyire túlkomplikálni a történéseket.
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
Malbroud
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1364 Dátum: 12 okt 08, 07:58:48 »

A hasonlat és a párhuzam hihetetlenül döbbenetes. Sasuke egyrészt nem nyírja ki Sakurát és szimpla gyűlöletből akarja megölni, míg Kakashi átszúrja Rint és látszik rajta, hogy nem jó kedvéből csinálta. De ilyen erővel szerintem párhuzamot lehetne hozni azzal is, amikor Kakashi átszúrja Hakut és megdöbben. Hát nem döbbenetes? Ennek az összehasonlításnak voltaképpen semmi értelme sincs, mert ilyen erővel akárki is használ chidorit, akkor lehetne párhuzamot felállítani.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins