24 nov 16, 00:27:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1942835 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Kenji Shinoda
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1050 Dátum: 12 szep 24, 10:48:51 »

Én csak nézem az animét és olvasom a mangát ,leginkább a harcok miatt ,a jó összecsapások miatt.Bár értelmet nem keresek benne ,az  viszont számomra is csúcs kategória .hogy obito túlélte az ezer meg egy megatonna súlyú szikla csapását.Ez olyan mintha egy embernek tőből levágnák a két lábát ,később mégis  NB 1-es  labdarúgó lesz  Mosolyog.Na meg ha Tsunade banya túléli a Fürész 8 forgatását akkor  Nevet.Egyébként jó kis anime szerintem .Naruto igaz hogy 9 farkú nélkül nudli lenne ,de már nudliként is sok karakternél jobb!
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1051 Dátum: 12 szep 24, 12:00:37 »

Obito-nak szerencséje volt, hogy a szikla alatt éppen Madara búvóhelye volt  Hmm? Ekkora mázlija talán még senkinek sem volt a sorozatban  ikszdé
Tsunade sérülése pedig nem olyan szörnyű. Csak a lábai vannak levágva, a felsőteste teljesen sértetlen. Ha ez a Madarás harc elején történt volna, amikor még full chakrája volt, akkor 2 perc alatt összekapta volna magát.
Naplózva

samatagrav
Újonc
*

« Válasz #1052 Dátum: 12 szep 24, 13:57:20 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/8 Itt szerintem elég súlyosan megsérült mert ott nem csak a lába szakadt le mert a térdétől kb még ugyanannyi van felfele
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #1053 Dátum: 12 szep 24, 14:08:27 »

Igen és az a rész a fa alatt van. Tehát még nem is vérezhet el, hiszen az a hatalmas súly elzárja az ereket. Ha nem akarná először a Kagékat menteni, még most is gond nélkül túlélhetné.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 14:09:48 írta TsunadeHime » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1054 Dátum: 12 szep 24, 15:07:53 »

Hát amiket orochimaru kibírt ,tsunade meg ne birja ki az ilyet? szemétség lenne kishi reszerol...
Naplózva

Kenji Shinoda
Újonc
*

« Válasz #1055 Dátum: 12 szep 24, 18:48:36 »

Én azért kíváncsi leszek még arra hogy Oro mit fog alakítani ,biztos lesz még szerepe az események kialakulásában  Mosolyog
Naplózva
Sheme
Gennin
*

« Válasz #1056 Dátum: 12 szep 24, 18:49:31 »

Feltűnt valakinek, hogy a Gedou szoborra kapcsolt testek, melyeknek csak a külseje maradt meg, szóval a fejükön, csak a jobb szemük hűlt helye van meg? Gondolom igen... Tehát Madara-t úgy tartja életben a szobor, hogy élő emberek chakra-ját szívja el, viszont érdekes, nem tudjuk, hogyan. Az biztos, hogy mindegyiknek a bal szeme letakart, csak a jobbon van egy lyuk. Arra gondolok, ez összefüggésben lehet a "lefolyóba rántalak a jobb szememmel" No Jutsu-val, amit mint kiderült, Tóbiás használ.

Egy dolog biztosnak látszik: Tóbiás beszippantotta Narto Co.-t a saját "valóságába" - ahová Kakashi Sensei  bow tüntette el Naruto Rasengan-ját, ugye? Nos, két lehetősége maradt - sebaj - Tóbiásnak, ha harcra kerül a sor:
- nem tudja hová tüntetni magát, ha Guy Sensei neki esik, mint Tóth az anyjának
- mert Kakashi Sensei  bow a bal szemével talán meg tudja akadályozni, hogy Guy-t visszafolyassa a valóságba a jobb szemével Tóbiás Pajtás
- mivel Kakashi Sensei  bow lemásolta Naruto normál Rasengan-ját, meleg helyzet lesz a kézitusa

Madara elvtárs már keményebb dió, mert a harci gitárja simán kibírja Naruto Buzsu-bombáját. Itt több lehetőség maradt:
- Tázsü-Káge-Bunsin-Nó-Dzsucu-val az őrületbe kergeti Madara elvtársat és úgy támadja meg - feleslegesen, mert Madara nem óvodás szinten mozog és a szemeivel talán átlát a trükkön
- Madara is lemásolja magát - de nem teszi, mert oszlik az ereje
- Madara elvtárs tudja használni a fa elemet, ami Hasirama erejének egyik ütős része - kár, h nem láthatjuk Madi vs Hara meccset...  Szomorú
- szóval az lehet, h Guy lerúgja Tóbiást, mint Van Damme a Kick Boxer-ben Csong Lee-t egy pörgő rúgással, így Kakashi Sensei  bow be tud segíteni Naruto-nak talán azzal, hogy Madara Úr lábát/karját/fejét visszateleportálja a valóságba, hogy ne tudja használni a Harci Gitárt.

De ki tudja?
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #1057 Dátum: 12 szep 24, 19:43:23 »

Szerintem meglesz arról is egy vissza emlékezés mikor Hashi meg Madara összecsapnak hiszen azt még sose láthattuk Nevet szóval illő lenne végre azt a csatát is látni Nevet
Naplózva
Kenji Shinoda
Újonc
*

« Válasz #1058 Dátum: 12 szep 24, 21:14:17 »

Egyébként lehet tényleg Narutoék gázban lesznek ,ha még a bijuu bomba sem hat és jönnek Sasuke Kunék.Aztán majd Marcsi nyakon csókolja  Madarát  és az ővé lesz a z öreg teste  Nevet
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1059 Dátum: 12 szep 24, 21:55:05 »

Kedves mindenki!
Hosszú idő után újra írok ide, amit régen se sűrűn tettem meg. Most megteszem, mert az hogy nem írok ide nem jelenti azt, hogy nem olvasom a forumot.
Megkérek mindenkit, hogy fejezze be azt, hogy ki hány éves lehet. Unalmas ezt olvasgatni, hogy Madara 70-75-80-90-100+ éves. Egy biztos, ha nem kapna csakrát akkor már alulról sem szagolná az ibolyát, csak a túlvilágról...
Más...

Számomra igen érdekes fordulat volt, hogy Tobi lett Obito. Nagyot néztem amikor ez kiderült. Az egészben a legérdekesebb, hogy Obitonak nem áll szándékában Madara baromságát szolgálni, hanem vissza akar menni Konohába. Ahogyan a legutóbbi részben Obito reagált abból arra gondolok, hogy a Tűz akarata benne égett és talán mind a mai napig benne ég. Kakashi és Gai majd szépen feléleszti ezt a tüzet és Obito újra a Konoha oldalára fog állni. Madara üzlete a következő részben biztosan benne lesz. Obito életét Madara életéért cserébe.

szerk: A jövőben aktívabb leszek a fórumon. Bocsi mindenkitől, főleg a moderátoroktól, hogy rászóltam az emberekre. Remélem nem leszek kitiltva ezért Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 22:08:02 írta Kukac » Naplózva
MedSon
Újonc
*

« Válasz #1060 Dátum: 12 szep 24, 22:06:48 »

Idézet
Ahogyan a legutóbbi részben Obito reagált abból arra gondolok, hogy a Tűz akarata benne égett és talán mind a mai napig benne ég. Kakashi és Gai majd szépen feléleszti ezt a tüzet és Obito újra a Konoha oldalára fog állni.

Szerintem ez így iszonyú sablonos lenne, de majd ugy is kiderül pár fejezet múlva.
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #1061 Dátum: 12 szep 24, 22:17:51 »

Idézet
Ahogyan a legutóbbi részben Obito reagált abból arra gondolok, hogy a Tűz akarata benne égett és talán mind a mai napig benne ég. Kakashi és Gai majd szépen feléleszti ezt a tüzet és Obito újra a Konoha oldalára fog állni.

Szerintem ez így iszonyú sablonos lenne, de majd ugy is kiderül pár fejezet múlva.

Tényleg nagyon sablonos lenne, de az a sablon Kishimoto sablonja lenne. Eléggé sok rossz oldalon álló embert megfertőzött a tűz akarata és térített át az utolsó pillanatban a jó oldalra. Zabuza sírt és megbánta az életét a halála pillanatában, Sasori elárulta a kémét mikor meghalt, Nagato vissza hozta a holtakat majd szintén meghalt. Őket mind a tűz akarata változtatott meg.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1062 Dátum: 12 szep 25, 00:01:05 »

A sok nevetséges feltételezés mellet nem szégyen ha én is megosztok egy hülye elméletet hátha még be is válik Nevet
Felmerült bennem hogy a tekercsben talán vmi olyasmi lehet ami segítségével Kekkei Genkai-t lehet másolni vagy éppen blokkolni Gondolkozik Esélyesebbnek tartom az utóbbit mivel ha a 2 félistent nerfelnék akkor végre egyenlő ellenfelek lennének. Inkább ez vszínűbb mint h Naruto hirtelen előkap egy új erőt... Hümm-hümm
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #1063 Dátum: 12 szep 25, 11:02:08 »

Hát amiket orochimaru kibírt ,tsunade meg ne birja ki az ilyet? szemétség lenne kishi reszerol...

Orochimaru, jó hogy túlélt mindent...durva lett volna, ha Sanninként, az első, aki áttudott költözni mások testébe ezzel is elkerülve a halált mégis megmurdálna. Ráadásul ott van még a jó pár helyettesítő technikája is, amiknek Sasuke is nagy hasznát vette.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #1064 Dátum: 12 szep 25, 16:29:37 »

Én is gyártottam elméletet, mégpedig Rin halálára: Szerintem Ultimate Evil Danzou lesz ebben is a hunyó. Szóval Rin valahogy a gyökérbe keveredett, ahol eljutott a vizsga utolsó körébe, ahol meg kellett küzdenie a társával, de elbukott és meghalt. Ezt az elméletemet támasztja alá, hogy nagyon készségesen ráeresztette Tobi Danzoura a Szaszkekunt, pedig akkor az erkölcsi megsemmisülése már teljes volt. (Gondolok itt a Kage találkozón történtekre.) Személyes bosszúra képtelen volt, de így valahogy kielégülést nyert az emberi oldala is.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins