25 feb 20, 01:30:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2016590 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Blaha
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1020 Dátum: 12 szep 20, 18:10:40 »

és legalább az is kiderült - amit én korábban is gondoltam/állítottam - hogy a Gedou Mazou igen is Hashiramából lett létrehozva! Pontosan
Naplózva
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1021 Dátum: 12 szep 20, 18:15:16 »

Talán.
Jah és igazatok lett. zetsu egy kreálmány. és obito teste is félig olyan mint zetsué.

tehát kijelenthetjük, hogy Zetsu és Tobito féltestvérek Nevet:D:D
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
malakian213
Gennin
*

« Válasz #1022 Dátum: 12 szep 20, 18:17:46 »

Szerintem meg a 10farkúból a senju ág kiörökölte a fa elemet és az életerőt, az uchihák pedig a "gonosz" chakrát és a módosult szemet Mosolyog A Gedo Mazo pedig a Juubi eredeti teste, kiidézve a Holdból, Madara a Hashiramából működtette, Nagato saját magából Tobi pedig ugye a bijuukról. A testfelépítésük nagyon hasonló, ebbe zárják a bijuukat és szerintem Shikamaru is erre jött rá.

batai: persze benne van a pakliban, hogy Madara létrehozott a fa elemmel és Hashiramával egy új tárolót, de a fenti nekem valószínűbb.

Ja és a Juubi testéhez kapcsolódó Kuchiyosét Rikodou a Rinnegan mindenkori örököséhez kapcsolta, abban a hitben hogy a reinkarnációja megszelídíti a bijuukat és újraegyesíti a 10farkút.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 20, 18:23:14 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1023 Dátum: 12 szep 20, 18:18:22 »

malakian meg előzött. nem hashiramából van a gedou .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
NEWYQRK
Újonc
*

MostWanted

« Válasz #1024 Dátum: 12 szep 20, 19:09:56 »

Eddig orochimarun kívül itt senki nemvolt gonosz Nevet Mindenki csak vagy békét vagy bosszút akart állni. Madara is csak meg akarja "váltani" a világot.
Amúgy túl nagy szerepet kap Hashirama nem? Lehet mégis újjáéled valamilyen formában. Bár ki tudja. Ezzel a vissza emlékezéssel továbbra is lehet akármi Nevet
Naplózva
malakian213
Gennin
*

« Válasz #1025 Dátum: 12 szep 20, 19:41:08 »

Ez a gonosz-nem gonosz kérdés bonyolult, pl. ha Nagato esetét nézzük, akkor ő gonosz? Vagy Light a Death Note-ból gonosz (ez elejétől fogva)?
Egyébként pl. Danzot, Hanzot, Kakuzut, Hidant, Deidarát mindenképpen gonosznak mondanám, ahogy Sasorit és az összes bijuut is. Attól, hogy összebarátkozol egy gyilkossal/pedofillal/rablóval attól ő még gaztevő, ha a vallás, a pénz, művészet, hatalom vagy versengés céljából ölsz akkor még megbocsáthatatlanabb a bűnöd, mint ha zsoldos vagy (Kisame, Zabuza). A "nagyobb jó" létrehozása érdekében nagy károkat okozni sokkal érdekesebb kérdés. És a háttered sem lehet kifogás, vagy a többi ember bánásmódja. (OFF: Személy szerint én végig Yagami Light mellett maradtam, hiába láttam, hogyan torzul el  személyisége és hogyan élvezi ki, ha győz (és ezzel együtt gyilkol), azzal hogy háborúkat állított meg és töredékére csökkentette a bűnözést helyt adok neki, pedig tudom, hogy nem szabad az ilyen emberek mellé állni (Che Guevara kultuszától is rosszul vagyok, hozzá hasonlóakat és így például Petőfit is egy szar alaknak tartom), éppen az egész történetnek ez a konklúziója. Ugyanígy egyetértek Nagatoval is, de őt vissza kellett hozni a "sötétségből", mert a Naruto mégis csak gyerekesebb kell hogy legyen. De ez egy viszonylag komolytalan shonen topikja, szóval nem itt kéne kifejteni a véleményemet halálbüntetés helyessége szintű dolgokról).
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1026 Dátum: 12 szep 20, 20:21:51 »

Szinte kisütötte a szememet ez a sárga fénnyel rendelkezõ iromány.áá Nah szóval akkor  most Sadogedomazoubácsi eredetileg a juubi?:o És hogy talált rá madara a szoborra ? És mire ezeket a dolgokat kiokoskodta madara...hát nem kis idöbe telhetett neki,szval még elég sok dolgot kell tisztáznia Kishinek.És így fog eltartani a manga még 1 éven át,min.kacsint
Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #1027 Dátum: 12 szep 20, 20:26:40 »

Emberek, CTRL+A vagy simán egérrel kijelölés, ez telefonokon is megy. Sajnos nincs szürke szín, ezért írtam sárgával, ha jól tudom spoiler és off azzal szokott itt menni.  Mosolyog
Ha összeszednénk, hogy még mire vagyunk kíváncsiak a mangában (Obito-Madara-Zetsu-Nagato most megy, de remélhetőleg lesz még 6 út, Uchiha kőtábla, és egy részletesebb Hashirama vs Madara (az akár most is öreg Madara szájából visszaemlékezés a visszaemlékezésben Nevet), jópár fejezet harc, lesz egy shinobi haderő érkezés és további harcok/ halálok előtti szokásos időhúzás, kagék sorsa, Sasuke és Orochimaru, Orochimaru tekercse etc.) szerintem azt látnánk hogy jóval tovább is eltarthat mint egy év, amíg minden lezárul. De új arc én nem hiszem, hogy lesz, maximum egy rövid Sasuke vs. Naruto.

Na de léptem fórumról, mert megint rászoktam hogy sok időt csesszek el itt. Hajrá NKT.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 20, 20:35:31 írta malakian213 » Naplózva

spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1028 Dátum: 12 szep 21, 00:22:42 »

Ja és védte a faluját Nyelvesít Az más dolog, hogy milyen eszközökkel:)

persze, hogy védte a falut, de elsősorban azért, hogy Hokage legyen, mert ha nincs falu akkor nem tud hol "uralkodni" Nevet

Ha Madara beteljesíti a Hold szeme tervet, akkor ő uralkodhat és békét is hozott egyben Nevet Valahogy így lehet Danzounál is. Ahhoz, hogy megvédje a faluját uralkodnia kell. Jó célt akart, rossz módon. Ő ezt az utat találta helyesnek, ahogyan Madara és Nagato a sajátját.
"A béke iránti önző vágyból háborúk lobbannak fel. És a szeretteink védelme iránti vágyból születik a gyűlölet" ezek Danzoura jól illenek. A saját békéje érdekében háborut inditott volna bárki ellen, aki veszélyezteti ezt. Ő gyűlölte az Uchihákat, mert nem tekintett rájuk, úgy mint a falu más tagjaira, így a falu érdekkében kiírtatta őket. Ő ezt látta helyesnek.

Azt meg nem értem, hogy Madara minek akar "utópiát" létrehozni. Mi sarkalta erre? A klánja árulása? Talán, mert említi, hogy azt akarja, hogy csak győztesek legyenek és ugye a senju, uchiha rivalizálásban az uchihák lettek a vesztesek. Vagy az öccse miatt, hogy az áldozata semmissé vált? Lehet, mert amiért az áldozatát hozta az lett a vesztes.
Hehe, úgy látszik megadtam a választ magamnak. Nevet
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1029 Dátum: 12 szep 21, 04:24:58 »

Ez nem egyfajta bosszú,hanem rájött hogy ezek a dolgok mindíg jelen lesznek az életben,mindig lesznek vesztesek,és mindíg lesznek gyöztesek,háború,gyülölet.(Akkor már had említsem a demokráciát is,talán madara ezt is utálja.xD) Erre az élete során jött rá,hát a javából kijutott neki.Tehát ezzel a holdszem tervel is csak az a célja ,hogy létrehozzon egy köztes állapotot -(arany középút) a földön .Ne legyen háború,de szerintem nem is lesz hawaii xD.
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1030 Dátum: 12 szep 21, 06:11:56 »

Na jó, ennyi erővel senki sem gonosz, mindenki csak a körülmények áldozata, vagy épp jót akar, csak megkérdőjelezhető módszerekkel. Szerintem maradjunk annyiban, hogy Narutoban az a rossz, aki ártatlanokra támad, valódi céljától függetlenül.

Engem most két dolog érdekel:

1) Madara azért tűnt el 80 évre, hogy kialakítsa a Hold szeme tervet, és mert annyira megsérült Hashirama ellen, hogy szinte mozdulni sem tudott?

2) Mit csinált Obito a Naruto születése és az Akatsuki Gaara elleni támadásának ideje között (15 év)?
Naplózva

Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1031 Dátum: 12 szep 21, 08:28:50 »

Most én azt nem értem h minek akarhatta feltámasztani saját magát Nagato segítségével?
Ugyan olyan öreg/beteg ként támadt volna fel mint meghalt s nem is lett volna Rinnenganja.

A manga alapján a Mazou tartotta életben mint egy aksi  Pirul s a 10 farkúval felturbózott aksi tovább tart ez ok.
Ezen a gondolat meneten elindulva simán csak a halhatatlanság lehetett a célja s a hatalom.
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #1032 Dátum: 12 szep 21, 09:53:13 »

Most én azt nem értem h minek akarhatta feltámasztani saját magát Nagato segítségével?
Ugyan olyan öreg/beteg ként támadt volna fel mint meghalt s nem is lett volna Rinnenganja.

A manga alapján a Mazou tartotta életben mint egy aksi  Pirul s a 10 farkúval felturbózott aksi tovább tart ez ok.
Ezen a gondolat meneten elindulva simán csak a halhatatlanság lehetett a célja s a hatalom.

Nem hiszem, hogy erre nem gondolt. Elképzelehtő, sőt meg merem kockáztatni, valószínű, hogy valamit erre is kitalált volna, hogy ne legyen öreg, de ha mégse, akkor se volt gond, mert Obito intézte helyette a dolgokat, és lehet, arra számított, hogy végig segíteni fog neki Tobito, mert megmentette őt...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1033 Dátum: 12 szep 21, 10:43:27 »

Ha emlékeztek (és ha én nem emlékszek rosszul), Tobi valamikor régen még Madara nevében azt mondta, hogy a tízfarkú a mostani gagyi teste miatt kell. Ha 100+ éves koráig megmaradt egy üres GM segítségével, képzeljétek milyen állapotba hozná még öregen is egy tele tank.
Naplózva

matee333
Újonc
*

« Válasz #1034 Dátum: 12 szep 21, 11:11:09 »

Amúgy szerintem Madaranak most tök mindegy mert ő a legerősebb és nagyon senki nem tudja megállítani, meg halhatatlan szóval szerintem neki most mind egy csak a világot akarja megszerezni, de ha sikerül a terve Sasukera ez nem fog hatni, és akkor lenne még valami jó kis harc közöttük Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins