24 dec 01, 05:38:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1966122 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #855 Dátum: 12 szep 14, 06:52:16 »

Azt se tudni hogy kihal meg..Szinte mindenki meghalhat Nevet.Csak most Tsunade éppenséggel szét lett szaggatva,na és?,ez a történeten alapszik nem a biosz/fizikán..Tegnap néztem meg újra a movie3-at,és észrevettem hogy mennyire összefügg ez a háborús időszak és a movie 3 :OO ott is egy legyőzhetetlennek ,tökéletesnek kikiáltott ninja,naruto és kakashi a főszerepben.+Obito is megjelenik kakashi fejében.És végül legyőzik a legyőzhetetlen gonoszt:D Ebből arra tudok következtetni hogy kakashi és naruto lesz az aki a munka nagy részét fogja végezni,obito meghal kakashi karjai közt és naruto nyiffanja ki. (talán így lesz,talán nem)
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #856 Dátum: 12 szep 14, 08:44:00 »

Szerintem se Naruto következne. Ha A meghal, ott sem Bee lesz a Raikage (valószínűleg Darui).

Véleményem szerint most azért más a helyzet mint Pein támadása után. Ott is rögtön gondoltak rá, az ereje miatt, de a korára való tekintettel elvetették végül és valóban Kakashi jobb döntésnek tűnt. Viszont most az összes többi Kage, sőt nem csak a Kagek, hanem az összes jounin (más országoké is) megbízik benne és az erejében, mivel tulajdonképpen megmentette őket a  fehér Zetsuktól és az edo zombikban is sokat segített. Azért ez hatalmas változás ahhoz képest, hogy korábban csak Konoha ismerte el őt, ez egy nagyon jó kapcsolatot eredményezne az összes rejtett falu között.

Persze még mindig kicsit komolytalan erre a pozícióra, és kicsit lassú felfogású , de a tanácsadók ezért vannak, valszeg a két öreg megfog halni majd, utána egy Kakashival és akárkivel kiegészítve Naruto tökéletes Hokage lenne.
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #857 Dátum: 12 szep 14, 10:44:38 »

Az ereje már Pein után is megvolt, sőt már akkor ő volt a legerősebb ninja Konohában, erősebb, mint Kakashi. De még nem mutatott vezetői képességeket idáig sem, csak jó harci tudást, és nagy erőt.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #858 Dátum: 12 szep 14, 11:08:52 »

Én szerintem nem ezután az incidens után lesz hokage,hanem amikor kiderül mi lesz sasuke sorsa...Addig nem lehet hokage.És addig meg új kage lesz? Áhh...Marad Tsunade.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #859 Dátum: 12 szep 14, 11:15:38 »

Moderátor:
Ez már kezd kicsit OFF lenni. Inkább ide való: Szerinted Hokage lesz valaha is Narutobol? Miért? Miért nem? c. téma.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 14, 11:16:27 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Atesz91
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #860 Dátum: 12 szep 14, 13:55:54 »

Azért Madara tökéletes Susanoo-ja kicsit magasabb szinten van, mint amit eddig bárkitől is láttunk. Hegyeket vág ketté.
Már annó is tetszett az a kijelentése Madarának, hogy az első Hokage nélkül legalább nem kell újrarajzolni (annyira) a térképet Nevet
Szóval szerintem a 8 és 9 farkú tökéletes ellenfél Madarának. És most nem az esélyekre gondolok, hanem arra, hogy olvasóként nagggyon megnézném azt a harcot Mosolyog
És amit már felvetettek páran, esélyes, hogy Kurama vagy Madara révén kapunk egy kis betekintést az elsővel vívott legendás harcába.
Persze most valószínűleg visszaemlékezés következik, ami most mindennél jobban érdekel (és szerintem nem csak engem).

Ja, és ideje lenne már, hogy valami új képesség kiderüljön Naruto-ról (Uzumaki vérvonal, spéci pecsét, Rikudo, stb), elvégre mi is lenne ennél alkalmasabb időpont erre? Ugyanis Madarának jelenleg csak a nagyképűségét tudnám felhozni gyenge pontjának.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 14, 14:00:10 írta Atesz91 » Naplózva

Hard work never killed anybody, but why take a chance?
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #861 Dátum: 12 szep 14, 14:01:14 »

Az nem is lenne baj ha csak susanooja, sharinganja ,meg természetes uchiha képessége lenne,azt mondom lenne esélyük simán..De azt hogy megplasztikáztatta magát ilyen képességekkel,mint pl hashirama,senju dns.Azt mondom rá hogy egy mocskos kis... *Plasztik cica:D Meg a ...se tudja még mikkel lett megtoldva.De valahogy lekell győznie narutoéknak,mert még nem vívott meg sasukeval.Úgyhogy valahogy majd biztosan leverik a jövőben madarát.
Naplózva

Fuego
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #862 Dátum: 12 szep 14, 15:14:47 »

Bár első ránézésére nekem is nagyon durvának tűnt Tsunade sérülése, jobban belegondolva simán túlélheti. Hisz legfeljebb comb tájékán szakadtak le a lábai, és még erre jön egy több tonnás fa, ami elnyomja az ereket és így elvérezni se fog.  Szerintem ez még bőven túlélhető kategória ebben a mangában, főleg, hogy Tsunadéről van szó. Nevet Mostantól csak Kishin múlik minden, mert bele is halhat, de túl is élheti még a dolgot. Szerintem az 5 kage még egyszer összeszedi magát és megint megküzd Madarával, ha más nem, akkor segítséggel, mert le kell győzniük. Kicsit gáz lenne, ha végül csak úgy félresöpörnék őket az útból tekintve, hogy kikről beszélünk.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #863 Dátum: 12 szep 14, 15:57:35 »

ha az 4/5 kage visszatér és leveri madarát...hát az elég cink lessz...nem csillagharcosok ezek, hogy 2x erősebben jönnek vissza a sírból...egyébként ez a minenki halhatatlan...eléggé dragonball koppintás. Ez egy háború..és egy háborúban vannak vesztesek és halottak is.
Most őszintén a kagék közül Gara és esetleg Onoki apó halála mond valamit Tsunadén kívül...hulkhogan és büdösszájú sindy sokat nem tett hozzá a történethez, bár ha belegondolunk az utóbbi időben Gara se.
Naplózva
Takarek
Újonc
*

« Válasz #864 Dátum: 12 szep 14, 21:31:14 »

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Madara mit fog kezdeni az első 4 hokagéval, amikor meg lesznek idézve a shimigami gyomrából a róka chakrájával együtt! Kishi véleményem szerint nem fogja kihagyni ezt a húzást sem! Narutonak sztem nem Madarát kell legyőznie, hanem a juubit!
Naplózva
NEWYQRK
Újonc
*

MostWanted

« Válasz #865 Dátum: 12 szep 14, 22:27:05 »

Miért lennének megidézve?  Ohh My God Nem lenne kicsit eröltetett? Zombi háború  ikszdé
Szerintem NAruto felveszi a teljes kyubbi alakot és Méhvel szerré szedik. Gai 8 kapuval meg kakashi leveri Obitot és ebbe Gai belehal. Utána mindenki össze fog Sasuke és Orochimaru ellen. Gondolom Sasuke elér Madara szintjére, Oro meg felveszi a Sage modot és sárkány lesz. NA Az lenne a kemény harc Itachi nélkül. Majd Sasuke meg naruto leveri Orochimarut VÉGE ikszdé  Gondolkozik
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #866 Dátum: 12 szep 14, 22:47:56 »

Én remélem ilyen történet azért nemlesz, bár aggódom valami hasonló fordulat miatt. Igaziból nem tudom, hogy Kishimoto most mit akarhat Sasukévall és Orochimaruval. ha most legyőzik Madarát és Obitot nekem nagyon nem jönne be ha utánna Orochimaru és Sasuke még sok vizet zavarna, ők annyival kissebb kaliberűek mint a két Uchiha, egy lapon sem lehet velük emlegetni őket.
Naplózva
NEWYQRK
Újonc
*

MostWanted

« Válasz #867 Dátum: 12 szep 14, 23:45:43 »

Hát azért Orochimaru justsuja élteti a háborút. Annak köszönhető Madara. És ő élett ujjá 45x-r Nevet Azért Őt nem nagyon kéne le nézni mert pl.Sanin stb.
Amúgy Sasuke sem semmi amilyen gyorsan rájött az Amaterasu formázására és a Susanoo-ra. Meglátjuk mi lesz kettőjükből. Ha még feléleszti a RInnegant Oro meg szerezz Sharingant és Rinnegant akkor pl "ismétlés" a nagy harcból? ikszdé  Kúl
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #868 Dátum: 12 szep 15, 00:35:57 »

Köhöm. Köhöm. Az Edo Tensei feltalálója Tobirama volt.
Eme logika szerint akkor már inkább neki köszönhető Madara jelenléte, mintsem Marcsinak.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #869 Dátum: 12 szep 15, 05:27:01 »

Igen, de most az egész Kabuto hibája. Ha nem idézi meg madarát most már vége lenne a háborúnak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins