24 dec 01, 05:36:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1966120 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
procsek
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #840 Dátum: 12 szep 13, 19:03:10 »

Vajon Nagato tudta, hogy ő Obito? Konan egyértelműen nem, hisz ő Madarának nevezi, de Nagato sosem nevezi annak. Plusz egyértelmű, hogy Madara beszélt Obitonak Nagatoról, és Obito úgy mondja elárult MINKET, nem őt. Plusz Nagatonak tudnia kellett, hogy Madara halott, ha vissza akarták vele hozatni.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #841 Dátum: 12 szep 13, 19:04:50 »

Nagato talán tudta, de az Akatsuki-ból más nem.  Konan és Itachi is azt hitte, hogy ő Uchiha Madara.
Naplózva

Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #842 Dátum: 12 szep 13, 19:08:21 »

Nagatonak lettek volna titkai Konan előtt? Szerintem azért áltak annyira közel egymáshoz, hogy elmondja ha tudta volna.
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #843 Dátum: 12 szep 13, 19:08:38 »

Ráadásul Nagato figyelmeztette Narutot, hogy háború lesz és készüljön fel rá: Bár ha tudta, hogy ő Obito akkor mért nem mondta el Narutonak? Lehet, hogy Naruto nem tudta ki az az Obito, de az információ hatalom, és elmondta volna Kakashinak, és már is beljebb vannak valamivel.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #844 Dátum: 12 szep 13, 19:13:26 »

Akkor Tobi talán később tervezte beavatni Nagato-t a terveibe? Mert nem állhatott csak úgy elé mondván: Nah, Nagato támaszd már fel Madarát, de ne engem, hanem az igazit  ikszdé
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #845 Dátum: 12 szep 13, 19:16:37 »

Az is meglepő ,hogy az intelligens nagy Uchiha Itachit is áttudta verni Obito.
Nagato tuti nem volt tisztában sok mindennel.Ő még a bijuuk erejét is teljesen másra használta volna fel ,semmi féle Hold szeme tervet nem említett mikor Narutoval beszélt.

Konannal meg gyerekkori cimbik voltak ,tuti hogy mindent tudtak egymásról és nem voltak titkaik egymás előtt ,szóval maximum csak sejthette ,hogy Tobi nem az akinek mondja magát ,de valahogy a béke elérése jobban foglalkzotatta annál ,mintsem kérdezősködjön.

Egyébként ,hogy lekerült Tobiról a amx és kiderült a kiléte már teljesen másképp tekintek rá ,sokkalta veszélyesebbnek tűnt a maszkkal.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #846 Dátum: 12 szep 13, 19:18:20 »

Mondjuk az is fura hogy adtak Nagatonak egy rinnegant aztán elküldték hogy menj fiam, keríts magadnak mestert aztán legyél ninja?!

Szerintem Nagato csak annyit tudott amennyit éppen kellett, azonkívül pedig csak sodródott az árral.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #847 Dátum: 12 szep 13, 19:24:07 »

Nem-nem.Az tuti ,hogy gyerekként semmiről nem tudott ,ez csak véletlen egybe esés ,hogy pont Jiraiya lett a mestere ,aki azt hitte ,hogy a rinengan miatt ő a kiválasztott.A probléma csak az ,hogy azok Madara szemei voltak elviekben ,na majd itt is lesz egy kis magyarázás hogyan is volt ez.
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #848 Dátum: 12 szep 13, 19:41:09 »

Hát biztosan tudnia kellet ha már ő adta neki a szemet..maszk ide vagy oda ...Nevet
Naplózva
srobi
Gennin
*

« Válasz #849 Dátum: 12 szep 13, 21:09:14 »

Az azért vicces, hogy Tobinak vissza nőnek a végtagjai, és a fél testét visszaépítették, de az arca sebes maradt. Ha Madara hagyta volna meghalni és feléleszti akkor is megmaradtak volna a sérülései?
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #850 Dátum: 12 szep 13, 21:30:30 »

Tsunaderől nekem hirtelen ez jutott most eszembe. 1 perctől jön a lényeg! Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=fi3_QYOA1xw
Naplózva
5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #851 Dátum: 12 szep 13, 22:17:12 »

Daishi küldj egy e-mailt Kishi-nek, amiért nem a biológia tankönyvek szerint építi fel a Naruto-t.  smirksweat Jah, és azt is írd már meg, hogy senkinek sem lehet 5 szíve, senkiben sem lehet egy kilencfarkú démon, senki sem tud egy ütéssel krátereket csinálni, stb.
Ez azért már felháborító, hogy hihetetlennek találjátok, hogy ő életben van, de bezzeg azért senki sem panaszkodik, hogy a valóságban nincs Susanoo és ott miért van.   smirksweat

Szerintem nem véletlen, hogy nem akar "felépülni", mert a sejtjei már ígyis a végét járják.

Ki mondta, hogy nem akar? Azt mondta, hogy előbb a Kagékat akarja menteni. Nem azt, hogy bocs csigusz, de nekem már annyi.

Amennyiben Tsunade túléli ezt a sérülést, az egész drámai hatásnak annyi. Hatalmas öngól lenne az írótól, ha most ő is felépülne, kicsit olyan, mint amikor Kakashit visszahozta (akkor még nem tudtuk, hogy lesz egy Kakashi Obito szembesítés). Ezt nem lehet állandóan eljátszani, hogy felcsigázza az olvasókat. aztán nem történik semmi. Ráadásul Tsunade karaktere kifulladt, már nem tesz hozzá a történethez. Engem az is zavar, hogy néhány király karakter az első komolyabb harcánál elszállt. Ezzel szemben Tsunadenek már rengeteg halálközeli élménye volt. Oké hogy a speckó képessége miatt többet bír, de már Naruto is megmentette plusz Dan is. Szerintem hősies halála lenne, ha belehalna a kagék gyógyításába.

Naplózva
MedSon
Újonc
*

« Válasz #852 Dátum: 12 szep 13, 22:40:23 »

Valaki korábban írta hogy elképzelhető hogy madara obiton alkalmazta a rinne tenseit. Kinézetre tényleg úgy fest mint nagato a teknika útán, de szerintem azzal a tápos jutsuval egy kicsit jobb állapotba is visszahozhatta volna.
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #853 Dátum: 12 szep 13, 22:43:11 »

Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem gondolom, Naruto lenne a hokage Tsunade halála esetén. Amikor  kómába esett is inkább az intelligensebb Kakashit választották, szerintem ez most is így lenne.
Naplózva

5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #854 Dátum: 12 szep 13, 22:51:16 »

Szerintem se Naruto következne. Ha A meghal, ott sem Bee lesz a Raikage (valószínűleg Darui).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins