25 ápr 22, 07:16:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2087386 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
koko96
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 12 szep 13, 17:04:31 »

Daishi küldj egy e-mailt Kishi-nek, amiért nem a biológia tankönyvek szerint építi fel a Naruto-t.  smirksweat Jah, és azt is írd már meg, hogy senkinek sem lehet 5 szíve, senkiben sem lehet egy kilencfarkú démon, senki sem tud egy ütéssel krátereket csinálni, stb.
Ez azért már felháborító, hogy hihetetlennek találjátok, hogy ő életben van, de bezzeg azért senki sem panaszkodik, hogy a valóságban nincs Susanoo és ott miért van.   smirksweat

Szerintem nem véletlen, hogy nem akar "felépülni", mert a sejtjei már ígyis a végét járják.

Ki mondta, hogy nem akar? Azt mondta, hogy előbb a Kagékat akarja menteni. Nem azt, hogy bocs csigusz, de nekem már annyi.

Végül is Danzou is átszúrt szívvel szaladgált Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #826 Dátum: 12 szep 13, 17:06:35 »

Pontosan. És mi tette lehetővé?  Hát a Senju DNS. Más azt se tudja honnan lopkodja össze. Tsunade-nak pedig nem kellett lopnia, hanem " örökölte". Csak sokan elfelejtik ezt.
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #827 Dátum: 12 szep 13, 18:16:00 »

Egy 80 méteres fa van rajta és a nő ketté van szakadva szóval szerintem vicces lenne, ha meg tudná gyógyítani magát. Az első izgalmas kérdés az lenne, hogy mászik ki a fa alól.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #828 Dátum: 12 szep 13, 18:19:32 »

Az első kérdésedre igen egyszerű a válasz: Katsuya. Savas. Köpete. Vagy pedig az a hatalmas csiga egyszerűen lelöki róla. És amúgy is, nincs teljesen ketté szakadva. Csupán a lábai szakadtak le kb. térdtől. A combjai a fa alatt vannak, de a teste többi része teljesen sértetlennek tűnik.
Naplózva

amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #829 Dátum: 12 szep 13, 18:31:51 »

Nem gyógyította meg magát...  Ha meggyógyította volna magát nem lennének rajta sebhelyek, nem vérezne. Az összes chakráját a falusiaknak adta.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/430/11

Jó m1 elírtam de a lényeget értetted hogy akkor is használta
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #830 Dátum: 12 szep 13, 18:33:53 »

Jah, pl így is lehetne:

Tsunade nagyban gyógyítja őket, Onoki kinyitja a szemeit:

- Tsunade-hime...  Mit csinálsz?
- Meg.. gyógyítalak...
( Onoki ránéz Tsunade testére)
- Basszus, inkább magadat kapd össze  ikszdé

XDDDDDDDDDD igen bevágja neki jól szét vagy esve Tsunade...Nevet

Júj basszus most én is elképzeltem ahogyan gyógyítani kezdi Onokit, mire az nagyban nézz Tsunadéra és:
- Úristen! A....a... lábad... és...és a fejed!! pár méter.... eh..
- Onoki, én már öreg vagyok. Maradj ilyen vén hülye! - és meghal.

ikszdé ikszdé Na csak vicceltem, de Szerintem Tsunade megmenti a Kagékat, és kérdéses vele mi fog történni. Lehet annyi neki. Naruto előtt megnyílna a Hokage váláshoz az útja, ami szerintem nem fog megvalósúlni, a tényeket nézve, hogy Kishimoto még 1-2 évet jósol a mangának.

Ha Naruto Hokage is lenne, akkor viszont nem hagyhatná el a falut, mondjuk a szöcske miatt, vagy ha ezt a Madara-Obito párost túl is élik valahogyan, nyílván később kerülne sor a Sasuke harcra, de ha Hokagévá válna... nos nem hagyhatná el a falut.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #831 Dátum: 12 szep 13, 18:35:38 »

Ha csak a lába van "amputálva" akkor simán túlélheti.. Csak ha sokáig húzza az időt csúnyán elvérzik.
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #832 Dátum: 12 szep 13, 18:36:21 »

Már láttunk mangákban félbevágott embert teljesen felépülve (Bleach bár elismerem a Narutoban nem történnek olyan marhaságok mint ott). Mondjuk szerintem lenne egy íve a történetnek, ha most meghalna Orochimaru is meg Tsunade is, így a Sanninok korának vége lenne. Nekem a kagek szereplése kicsit csalódás volt, hisz így a nagy beszédeik, és lelkesítő megmozdulásaik, végül mégsem értek semmit. Egyébként egyetértek azzal, hogy remélem kicsit jobban ki lesz bontva Madara, mert eddig nekem sem túl szimpatikus. Persze fiatalkorában is biztos übertáp volt meg akkor is erősebb volt mint most bármelyik kage, de jelen állapotában, egyáltalán nem "önerőből" ilyen tápos. Csak két (főleg 1) dolog miatt nem baszták oda őt a kagék. A kissebb az, hogy benne Hashirama dnse, ami szintén nem az ő ereje. A másik meg az edo tensei. Már kismillió halálos ütést bevittek neki, plusz nem hiszem, hogy az edo tensei által biztosított végtelen chakra nélkül csak így ide tudott volna rittyenteni 25 db végső susanoot, azért az még fénykorában sem hiszem, hogy ment neki.
Naplózva
MedSon
Újonc
*

« Válasz #833 Dátum: 12 szep 13, 18:38:41 »

Idézet
Madara-Obito. Eddig szenttül hittem, hogy Obito át akarta b*szni Madarát, de nagyon úgy néz ki, hogy Zabuza-Haku féle kapcsolat van a 2 Uchiha között. Konzervatívok tehát. Madara nem kérdezett a szem felöl sem, de nagyon úgy néz ki, hogy a Hold szeme terv valóban az ő ötlete volt.

Hát a mangából egyértelműen nem derül ki hogy obito és madara egy terveről beszélnek, ki tudja lehet madarának valami máshoz kellene a 10 farkú.
Naplózva
amidamaru001
Chuunin
*

« Válasz #834 Dátum: 12 szep 13, 18:40:46 »

Idézet
Madara-Obito. Eddig szenttül hittem, hogy Obito át akarta b*szni Madarát, de nagyon úgy néz ki, hogy Zabuza-Haku féle kapcsolat van a 2 Uchiha között. Konzervatívok tehát. Madara nem kérdezett a szem felöl sem, de nagyon úgy néz ki, hogy a Hold szeme terv valóban az ő ötlete volt.

Hát a mangából egyértelműen nem derül ki hogy obito és madara egy terveről beszélnek, ki tudja lehet madarának valami máshoz kellene a 10 farkú.

szerintem elég nyilvánvaló hogy Madara és Obito terve közös.. de am kérdésedre itt a válasz http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/561/Naruto_561_09.png
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #835 Dátum: 12 szep 13, 18:43:56 »

Kishimoto egyébként nagyon trükkös Tsunadeval.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/8

A képen nem látszik pontosan hol van ketté vágva. Egy fa kerek így ilyen felül nézetből nem láthatjuk pontosan hol ér Tsunadéhoz. Viszont alul valóban csak comb alatt van leválva a lába, és ha nem derékban lett kettévágva, akkor az még a valóságban is túlélhetű ha valaki, időben kap ellátást, és nem vérzik el, márpedig egy több tonnás fa elnyomja az erek útját, úgy nem hiszem hogy több vért fog hirtelen veszíteni mint az a tócsa ami már ott van.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #836 Dátum: 12 szep 13, 18:44:28 »

Egy 80 méteres fa van rajta és a nő ketté van szakadva szóval szerintem vicces lenne, ha meg tudná gyógyítani magát. Az első izgalmas kérdés az lenne, hogy mászik ki a fa alól.

Obitonak nem volt jobb oldala most mégis vidáman szaladgál.. Igaz ő nem magát gyógyítgatta, de Tsunade meg a legjobb orvosi ninja.

Mondjuk kíváncsi lennék hogy ezt hogy oldották meg Tsunadéval.. Mert most vagy kettévágták és utána dőlt rá  a fa (pont úgy hogy a felső és alsóteste közé essen  Neeem), vagy még egyben volt mikor rádőlt a fa de akkor az, hogy vágta ketté? Egyszerűen csak kilapíthatta volna..

Hát megnézném, hogy végülis hogy alakult ott ez a balhé.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 18:49:00 írta Zsoc » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #837 Dátum: 12 szep 13, 18:46:09 »

procsek- Én is pont ezen gondolkodtam. Talán Madara direkt levágta a lábait, hogy Tsunade ne tudjon a kagék segítségére lenni. És a fát csak azért rakta rá, hogy magát se tudja meggyógyítani. Csak sajnos nem számolt azzal, hogy Tsunade-nak van egy hasznos kis idézése.
Naplózva

MedSon
Újonc
*

« Válasz #838 Dátum: 12 szep 13, 18:46:39 »

Idézet
szerintem elég nyilvánvaló hogy Madara és Obito terve közös.. de am kérdésedre itt a válasz http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/561/Naruto_561_09.png

Ez alapján is még lazán lehet feltételezni hogy mondjuk madara az eredeti tervre gondol miközben obito már rég mást akar, lényegében egy nagy félre értés az egész Nevet
Naplózva
procsek
Chuunin
*

« Válasz #839 Dátum: 12 szep 13, 18:53:58 »

Azért madarának elég elgondolkodtató az a mondata amit a bal felső sarokban lévő kockában mond.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/601/13

Ez alapján nekem két dolog jön le. Obitonak lehet valami hátsó szándéka. Ráadásul Madara már úgy ismeri Obitot, mint aki számító, és jó előre eltervez mindent. Ezekszerint, ezek a tulajdonságai igen hamar kialakultak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins