25 ápr 22, 05:31:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2087197 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Axel92
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #810 Dátum: 12 szep 13, 13:31:50 »

Ha Tsunade meghal, és Narutoék túlélik a háborút, akkor itt az esély, hogy Hokage legyen főhősünk, bár akkor is lehetne, ha Tsunade élne, de szerintem még nem mondana le a posztjáról. Márpedig Kishi azt a hihetetlenül alap, de fontos pillanatot nem hagyhatja ki, hogy ne mutassa Naruto-t mint Hokage-t, hacsak nem lesz folytatása a Shippudennek, de nem valószínű. Szóval tényleg az a legegyszerűbb, ha Tsuande feláldozza magát a többiekért.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #811 Dátum: 12 szep 13, 13:33:18 »

Azért az a jelenet mégis csak ér valami... Ha megtudja menteni a kagekat, esetleg még önmagát is, az csakis Dan-nak lesz köszönhető. Ha ott nem jön Dan, akkor Tsunade már rég halott lenne, ahogy a többi kage is. Így még van egy kis remény.
Nekem az jobban tetszene, ha Tsunade meghalna. Ő is feláldozná magát a társaiért, mint Jiraiya. Igazából az összes kage meghalhatna, legalább lenne egy példa rá a történelemben, hogy a kagek egy oldalon, közös cél érdekében haltak meg.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #812 Dátum: 12 szep 13, 13:35:59 »

Ééés igen, eljött azon ritka pillanatok egyike, amikor egyetértek laci-val. Ha most Tsunade meghal, akkor hőssé válhat. Ha viszont túléli és a manga további részében nem csinál semmi figyelemre méltót, akkor ismét haszontalannak, gyengének lesz elkönyvelve.
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #813 Dátum: 12 szep 13, 13:45:15 »

Komolyan Oscarra kéne jelölni Tsunadet mert szakmájához ( orvos ) hűen segíti a kagékat.
( taps, taps nagy teljesítmény, tényleg!44négy )
Várom már azt a pillanatot mikor az ilyen pillanatok nem lesznek ilyen mélyenszántó köntösbe pörgetve és idehányva Mosolyog

Dan arcnak köszönheti HA hőssé fog válni, szóval az eddigi 0 teljesítményben a többi kagéval az élen, semmit nem láttam, csak annyit, hogy egy halott bemelegített rajtuk. Ez hősies, ennyi erővel egy ütéssel K.Ozzon már ki Tyson és leszek valaki... pörögnek az értelmes komik újra.
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #814 Dátum: 12 szep 13, 13:48:25 »

Az az igazság, hogy nem a kagék hibája, hogy félholtra verették  magukat. Kishi csak be akarta mutatni Madara képességeit azzal, hogy szétszívatta az egész bandát. Ennyi a történet.

Amúgy nem az a hősies, hogy meggyógyítja őket, hanem az, hogy a saját élete árán gyógyítja meg őket.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 13:50:18 írta TsunadeHime » Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #815 Dátum: 12 szep 13, 14:03:59 »

Egyetértős, de ha már egyszer bokszzsáknak használta őket Madara, akkor minek tenné meg másodszor is? Ha a Kage-k fel is tűnnek, akkor sem fog foglalkozni velük Madara, szerintem. Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
koko96
Újonc
*

« Válasz #816 Dátum: 12 szep 13, 14:04:48 »

Egyértelmű, hogy tsunade meghal aztán naruto lesz a hokage. Szóval szerintem nem kell találgatni, többit meggyógyítja ő meg meghal.Már az is elég abszurd , hogy ilyen állapotban életbe marad, de végül is mese.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #817 Dátum: 12 szep 13, 14:54:06 »

Ettől nem kell Tsunadénak sem meghalnia. Elég ha mondjuk úgy szétszórja a chakráját amitől egy öreg vén banya lesz belőle. Röviden minden használattal megrövidíti az életét és ennek következtében már nem lesz képes ellátni a hokage feladatot. Jöhet Maruto. Ezzel viszont az a baj, hogy a jelenlegi Naruto Kuramával egyetemben sincs azon a szinten, hogy felvehessék a harcot ezzel a madarával. Ugyan Kurama tudhat dolgokat Madara és Hashirama képességeiről de ez szerintem jelenleg nagyon kevés. A magam részéről úgy gondolom, hogy most Bee-nek lőttek. Narutonak viszont valahogy túl kell élnie. Így van lehetőség teljesen összeállítani a  10 farkút amely már alkalmas lehet madara elleni harcra.
Naplózva
Fuego
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #818 Dátum: 12 szep 13, 15:17:13 »

Én csak azt nem értem, hogy mégis minek kell Tsunadénak minden egyes alkalommal chakrát adni Katsuyunak, amikor ő gyógyít? Ilyen szinten minimális Katsuyu chakra mennyisége? Szerintem simán megoldható lenne, hogy szétválik 5 fele és mindenkit gyógyít, vagy legalább életben tart... vagy az túl egyszerű lenne?  Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #819 Dátum: 12 szep 13, 15:25:29 »

Remélem nem kapunk 1 Pein vs Naruto harc 2őt, mert akkor lehidalok.... Mert Rini jól írja, Kurama tudhat dolgokat Madara erejéről, végülis már röffentek össze. Ráadásul Jinchurikik vannak ott, akiket elvileg nem szabad megölni...
Remélem nem fullad ki megint annyiban a harc, hogy Madara nem harcolhat full erővel mert kell az a bolhafészek (a 8farkú itt olyan szinten nem játszik a harcban, hogy említésre sem méltó), míg az ellenfelei tolhatják teljes erővel, és még infójuk is van... Már a Pein harcnál is undorító volt ez a felállás, megint elsütni hiba lenne... Pedig van 1 rossz előérzetem...
Még a Narutoban is létrejön 1 tökéletlen 10farkú felállás a legtetszetősebb...
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #820 Dátum: 12 szep 13, 15:46:21 »

De rég írtam már ide. Na a mostani fejezetek bejöttek, főleg ez a heti. A kagék elég durván néznek ki főleg Tsunade. Ha már félbe van vágva a teste akkor illene is meghalnia, nem azért mert utálom hanem amilyen állapotban van most. De  a kagekat megmentheti. Még azt is eltudom képzelni, hogy Tsunade mellett még egy kage meghal, de ennek kicsi az esélye majd meglátjuk. Most Narutoék nagy pácban vannak, kizárt dolog, hogy Naruto, mostani erejével egyedül legyőzze  Madarát.  Én most igazából nem a harcra lennék kíváncsi hanem Obito és Madara kapcsolatárol. Meg persze Madara vs 1 hokage csatájukat is jó lenne megmutatni.  
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #821 Dátum: 12 szep 13, 15:59:14 »

Árnyak vs Madara. Nem volt jó. Nagyon látszott, hogy Kishi csak Madara képességeit akarta bemutatni, de ez nem sikerült túl jól. Ugyan láthattunk jónéhány technikát tőle, de gyakorlatilag boxzsákok ellen használta, ahogyan mások is mondták. Ennyi erővel egy lepkének is megmutathatta  volna, hogy mit is tud. Valaki emlékszik-e visszaolvás nélkül Tsunaden és Oonokin kívül másra is, aki mutatott egyáltalán valamit a harcban? A manga legnagyobb csalódása a raikage. Kb mint Artur Abraham...

Madara-Obito. Eddig szenttül hittem, hogy Obito át akarta b*szni Madarát, de nagyon úgy néz ki, hogy Zabuza-Haku féle kapcsolat van a 2 Uchiha között. Konzervatívok tehát. Madara nem kérdezett a szem felöl sem, de nagyon úgy néz ki, hogy a Hold szeme terv valóban az ő ötlete volt. Én arar gondoltam, hogy míg Madara a saját kezében akarja egyesíteni a világot, addig Obito "tökéletesítette" a békéhez vezető utat és a maga feje után megy.
Így viszont eléggé leegyszerűsödött a történet. Madara fütyül, Obito csahol.

Ja igen, Tsunade. Neki meg kell halnia. Igazából azon csodálkoztam, hogy azt mondta még meggyógyulhatna. Ezekszerint a tiltott technikája hátulütője sem kottyan meg neki. Nevetséges ez már.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #822 Dátum: 12 szep 13, 16:24:04 »

Ja igen, Tsunade. Neki meg kell halnia. Igazából azon csodálkoztam, hogy azt mondta még meggyógyulhatna. Ezekszerint a tiltott technikája hátulütője sem kottyan meg neki. Nevetséges ez már.

Egyáltalán nem az, főleg ha figyelmesen olvasod a mangát. A tiltott technikája hátránya csupán annyi, hogy rövidíti az életét. Harcban eddig összesen kétszer használta: a part1-ben Orochimaru ellen és most egyszer Madara ellen. Ez még szinte semmi, főleg ha azt vesszük, hogy ő a Senjuk és az Uzumakik leszármazottja. Kushina még azt is túlélte, hogy a Bijuu-t eltávolították a testéből, holott azonnal meg kellett volna halnia. Tsunade csak részben örökölte az Uzumaki és a Senju vért, de még így is a normálisnál erősebb az életereje és az élettartama.
A hsz-ed többi részével egyet értek.

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 16:41:24 írta TsunadeHime » Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #823 Dátum: 12 szep 13, 16:40:35 »

Egyáltalán nem az, főleg ha figyelmesen olvasod a mangát. A tiltott technikája hátránya csupán annyi, hogy rövidíti az életét. Harcban eddig összesen kétszer használta: a part1-ben Orochimaru ellen és most egyszer Madara ellen. Ez még szinte semmi, főleg ha azt vesszük, hogy ő a Senjuk és az Uzumakik leszármazottja. Kushina még azt is túlélte, hogy a Bijuu-t eltávolították a testéből, holott azonnal meg kellett volna halnia. Tsunade csak részben örökölte az Uzumaki és a Senju vért, de még így is a normálisnál erősebb az életereje és az élettartama.
A hsz-ed többi részével egyet értek.
Kiemelten figyeltem ezt a részt és az egyik kollégával ki is beszéltük ezt a technikát a topikjában. Magyarul, röviden, tömören. Ha Tsunade EMBERI LÉNY, akkor erősen hullaszagú már. Szerintem nem véletlen, hogy nem akar "felépülni", mert a sejtjei már ígyis a végét járják.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #824 Dátum: 12 szep 13, 16:45:47 »

Daishi küldj egy e-mailt Kishi-nek, amiért nem a biológia tankönyvek szerint építi fel a Naruto-t.  smirksweat Jah, és azt is írd már meg, hogy senkinek sem lehet 5 szíve, senkiben sem lehet egy kilencfarkú démon, senki sem tud egy ütéssel krátereket csinálni, stb.
Ez azért már felháborító, hogy hihetetlennek találjátok, hogy ő életben van, de bezzeg azért senki sem panaszkodik, hogy a valóságban nincs Susanoo és ott miért van.   smirksweat

Szerintem nem véletlen, hogy nem akar "felépülni", mert a sejtjei már ígyis a végét járják.

Ki mondta, hogy nem akar? Azt mondta, hogy előbb a Kagékat akarja menteni. Nem azt, hogy bocs csigusz, de nekem már annyi.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 16:48:58 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins