25 feb 25, 22:10:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2021829 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
5. Raikage
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #690 Dátum: 12 szep 11, 19:13:46 »

Oonokinak mintha nem lenne bal lába, de lehet hogy csak lemaradt a képről. Lefogadom, hogy Tsunade képes visszanöveszti a testrészeket, mert egy félkarú, féllábú kage nem sokat ér.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 19:16:25 írta 5. Raikage » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #691 Dátum: 12 szep 11, 19:17:38 »

Nem hiszem, hogy kicenzúrázzák, Narutoban elég lazák ilyen szempontból Nevet Bár igaz, még a Zabuza-arcban meghagyták annak a csávónak a kezeit.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
5. Raikage
Újonc
*

« Válasz #692 Dátum: 12 szep 11, 19:30:55 »

Lehet, hogy Rin és Kakashi külön küldetésen voltak, amikor Rin meghalt és Kakashi nem tudta megmenteni.

Rin elment a felhő faluba és influenzás lett, amibe belehalt. Ezért haragszik Obito a shinobi rendszerre, mert tudták, hogy Rin nem bírja a hideget, mégis oda küldték.
Naplózva
Zannah
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #693 Dátum: 12 szep 11, 19:35:59 »

Csak ne az legyen, hogy Madara ölte meg valahogy... mert az már klisé...

Nézzétek! Egy tiszta kép az utolsó oldalról, Obitóról... http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma6ucoSHBA1rrr529o1_500.png
Ez nem tűnik fanmade-nek, egyelőre keresem még a forrását.
Itt már látszik, hogy meg van Obito jobb karja, csak be van bugyolálva.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 19:51:49 írta Zannah » Naplózva

My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.
Senkisem17
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #694 Dátum: 12 szep 11, 19:52:12 »

Vagy öngyilkos lett, mert Obito elvesztése után rájött, hogy nem is Kakashi tetszett neki... erre jött Szókratészi halál, és a Testőr KFT. legújabb sorsfaragta tagja csak 2 nappal később lelt rá Rin hullájára.
Nevet:D:D
Naplózva

"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #695 Dátum: 12 szep 11, 20:14:50 »

Látom nektek nagyon tetszik ez a téma,hogy kinek melyik testrésze szakadt le xD  engem kegyetlenül lesokkolt hogy mi történt a kagékkal.:'(( ilyen jelenetet a narutoban  még 1x se láthattunk..hogy 5 fontos szereplõ egyszerre behalna,animében milyen durva jelenet lesz Nevet hehehe.a.Csunya madara bácsi...Viszont az mekkora f+szság lenne,ha tsunade meggyógyitja a többi kagét és õ meg meghal..
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #696 Dátum: 12 szep 11, 20:25:29 »

Látszik hogy ennyi áldozattal hangsúlyozza a helyzet súlyosságát,mert ien még nem volt eddig.
Minden elismerésem Tsunadenak hogy 2részben is még ennyi ereje van(pl idézni)és akaratereje.

Off:ugy láttam Onokinak megvan a keze csak baromi sok ott a vér
És fura volt látni Madarát ilyen öregen.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma6s096shl1qcrnx8o1_1280.png
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #697 Dátum: 12 szep 11, 20:35:00 »

..és nem értem egyesek mit láttak h ketté van vágva Tsunade? Azért mert az alsó teste az egyik "gally" alatt van, nem azt jelenti hogy ketté vágták.

Ne fárassz már, ember. Nevet Annak a fának van vagy 6 méter széles a törzse. Nem emlékszek arra, hogy Tsunade ilyen cingár lett volna.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #698 Dátum: 12 szep 11, 20:46:49 »

Durva ahogy kinéz öregen... de mondom tuti az lesz hogy csak simán meg halt. és kiderült hogy eredetileg a terv az volt hogy nagatoval fel élesztik madarát. bár akkor nem értem hogy fiatalodott volna vissza... Illetve gondolom ő lett volna a mugen styukomi irányítója és a 10 farkú jinchurikije... de már ígyis god... és még naruto ellen sem használta a sussanot se fa elemet.. én már nem tudom de kevésnek érezem a kyuubi erejét.

Dreamfolow: a pecsétre gondol neji homlokán ami a fejpánt alatt van.Ez meg akadájozza hogy halál utána a byakugan rosz kezekbe kerüljön mivel vég érvényesen deaktiválja azt.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 20:48:00 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Morause
Vendég
« Válasz #699 Dátum: 12 szep 11, 20:48:03 »

Ne fárassz már, ember. Nevet Annak a fának van vagy 6 méter széles a törzse. Nem emlékszek arra, hogy Tsunade ilyen cingár lett volna.

Uhh bazd, ekkora bakit! ikszdé Kiröhög Én néztem félre mert azt hittem azt Terumi Mei alsó fele de most hogy újra néztem a röhögőgörcs közepette rájöttem hogy én voltam túl fáradt ehhez!
Viszont így már 100% hogy az a szerencsétlen Tsunade is megpusztul, így megint csak 1 sannin marad... komolyan mondom ez a sannin dolog olyan mint a "Hegylakó": A végén csak egy maradhat! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 20:49:13 írta Morause » Naplózva
trafo90
Gennin
*

« Válasz #700 Dátum: 12 szep 11, 20:49:15 »

bye bye Tsunade, végre találkozhatsz Jiraiyával  Szomorú
+ egy valamit nem értek.
Nagato Obitoval egykorú lehet, a mangában pedig ott láthatjuk Madarát rinnengannal, amint éppen Obitot ápolja. Akkor Obito 12-14 év körül lehetett. Nagato pedig elég fiatal korában (10 év alatt) megkaphatta a rinnengant Madarától. Akkor most hogy is van ez?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #701 Dátum: 12 szep 11, 20:51:45 »

Te meg milyen rinneganról beszél? Láttál te az utolsó képen vén Madara szemében rinnegan köröket? ikszdé jó neked
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 20:52:19 írta Morause » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #702 Dátum: 12 szep 11, 20:52:20 »

pass. De feltételezem azért volt a maszk egyrészt, mivel pl aki a mizukagét irányította, az tényleg a vén madara volt... neki ilyen régi stílusú ruhája volt.szerintem többen játszották a maskos ember szerepét.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
malakian213
Gennin
*

« Válasz #703 Dátum: 12 szep 11, 20:53:10 »

Nézd meg jobban, Sharinganja van csak, az idővonal alapján nem saját. Hacsak Nagato nem Rikodou szemét kapta meg.
BTW ez az öreg Madara nekem hasonlít Nagatora a Rinne Tensei után.

Nagato 5-10-15 évvel idősebb, mint Obito.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 20:53:59 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #704 Dátum: 12 szep 11, 21:26:03 »

Na sikerült elolvasnom a mangát hát ez egészen elképesztő!! Szóval az ott csak egy Obito féle árnyék klón, akkor hol lehet az igazi teste?  ikszdé
A kagék ki vannak dőlve, egytől egyig. Még a Raikage is a földet nyalja.  ikszdé ezek szerint ennyi volt a nagy kage harc!! xD
S lám lám... Obito parancsolgatott Madarának annak meg a válasza egy "Hn"?  ikszdé a kis forró... ha már itt annyit beszéltetek a langyi Sasuról  ikszdé
Obito hezitálna? meglehet... szegény..most egy kis arc mosást kap Madara bácsitól  smirksweat
De legalább megtudhattuk, hogy Madarát kellett volna felélesztenie a Gedou Rinne Tense no jutsuval.... hoppá itt még lesznek dolgok azt hiszem.. főleg a végén.. a fél múmia Obitot elnézve...
Szerintetek most kiszedi Narutoból a Kyuubit?

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins