25 feb 23, 11:49:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2018817 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Ervdo
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 12 aug 29, 21:30:38 »

Vagy a helyettest a 9farkúra gondolta, hogy feltámassza a részleges Gedout (amivel most a legutóbbi mangákban ügyködik), mert csak abból nem volt már csakrája (8 farkúból már volt egy csápja). Igen mindig ilyen haja volt amikor maszkban láthattuk (Kisamenél volt csak hosszú haja tán), szóval ezt se tudom.. Viszont eddig semmilyen technikát nem használt a Gedou megidézés, és dimenzióba átlibbenést leszámítva (ja meg az izanagit). De hagyományos ninjutsut, genjutsut, eddig semmit. Mintha említette is volna egyszer, hogy jelenleg halvány önmaga..

Yondaimere meg attól még mehet egy Kage a frontra, ha megköveteli a helyzet. Biztos nem ritka eset, a 3. Raikage is a fronton volt pl, és végül ott maradt meghalni, feltartóztatni az ellent vagy 3 napig, hogy a többi felhőrejteki ninja elmenekülhessen.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 21:33:04 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
balzsa
Gennin
*

Rejtett Örvény Falu

« Válasz #181 Dátum: 12 aug 29, 21:31:04 »

Én megmondtam, hogy 600 rész, bejött. Én megmondtam, hogy nem obito az idővonal miatt, nem jött be. Most aztán lesz mit rendbetennem az idővonalon Lehánylak  Gondolkozik vagy mégse?  Nyelvesít lehet még duplacsavar ヅ, ha mégsem lesz, akkor nekem ez meglepetés, ami kellemes. Annyira kiszámítható, hogy amiatt kiszámíthatatlan.  bow továbbra is csodálom kisimestert bow hű imádód, balzsa
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 21:32:19 írta balzsa » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #182 Dátum: 12 aug 29, 21:32:13 »

Na szóljak hozzá a fejezethez is Nevet
A címet mint eddig, most sem olvastam el Nyelvesít De csak néztem, mikor megláttam Obitot az első oldalon Ohh My God, már tudtam mi lesz ebből, de nem akartam elhinni. Győzködtem magam, hogy csak Kakashi miatt van a visszaemlékezés, amiért rájött, hogy Tobi Obito szemét használja és visszaemlékezik Obira, hogy ő nem lehet ilyen. Végűl az utolsó oldalon beigazolódott amire számítottam... sajnos. De ettől még halad tovább a világ és a manga is.

A fejezet tetszett, mármint a visszaemlékezés. Jó volt látni a kicsi Gait, a nagy orrával és hosszú hajával Nevet Az pedig, hogy nem volt benne szöveg hagulatossá tette a visszaemlékezést, szerintem. Kb. ennyi, a csalódottságom ellenére szerintem jó kis fejezet volt ez.

Valaki itt kérdezte, hogy Naruto miért lepődött meg már, ha nem is ismerte Obit. Szerintem az olyan meglepődötség volt, hogy ki ez az alak, na meg azok a ráncok az arcán sem mindennapiak.

Mikor Iachi a segítségét kéri, hogy lemészárolhassa a klánját, akkor hosszú haja van Tobinak.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 21:34:44 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
naspolya
Gennin
*

« Válasz #183 Dátum: 12 aug 29, 21:37:58 »

Senkinek sincs igaza csak nekem!
Jó czikk.
Tényleg névtelen (és hangtalan) egy nindzsa lehet, ha Kishé még csak egyetlen szót sem írtak bele a történetébe:D
Azért most ezzel sokra nem mentünk:D Szép és nyugtató képek a semmiről.Mi értelmeset tudnék (én legalábbis) ehhez hozzászólni?

Mikor Iachi a segítségét kéri, hogy lemészárolhassa a klánját, akkor hosszú haja van Tobinak.
Az egyetemista korszakát élte.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 21:39:54 írta naspolya » Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #184 Dátum: 12 aug 29, 21:41:17 »

Azt csak én vettem észre hogy a végén az kérdő módban van???  Pojén mert lehet hogy csak a rasengan miatt olyan az arca
Naplózva
Abe
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

未知の,神秘的,でありながら強力な

« Válasz #185 Dátum: 12 aug 29, 21:43:55 »

Kicsit furán jön ki mikor Tobi levette maszkját Sasukenak és akkor autmatikusan Itachi Mangkeyou sharinanja beindult és amateratsut tolt rá. De Itachi miért akarná Obitot eltitkolni Sasuke elől? Érdekes már ez az egész Nevet
Naplózva

"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
naspolya
Gennin
*

« Válasz #186 Dátum: 12 aug 29, 21:46:24 »

@samat
Azt csak te vetted észre.
Naplózva

spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #187 Dátum: 12 aug 29, 21:52:33 »

"Szép és nyugtató képek a semmiről."
Ezek a képek Obito életét mutatják be röviden. Egy ügyetlen nagyszájú ninja, aki büszke a klánjára. Sokat gyakorol, hogy letudja győzni a riválisait. Szerelmes egy lányba, akinek látszólag a riválisa tetszik és ezt nem meri bevallani.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 21:54:32 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #188 Dátum: 12 aug 29, 22:00:29 »

Igen ez mind szép és jó ,de ez akkor is egy nagy semmi ,ráadásul már ezeket a dolgokat tudtuk Obitorol.
Én még mindig reménykedem a dupla csavarban.mivel nekem nem az a bajom ,hogy Obito Tobi vagy sem ,igazság szerint nem is érdekel.A bajom annyi ,hogy ne ilyen egyértelmű legyen már a kiléte ,amire fejeztek óta koncentrál.

Dupla csavart akarok!
Ja és ott Tobi hippi korszakát élte azért hosszú a haja ,világ béke meg minden.
Naplózva
Abe
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

未知の,神秘的,でありながら強力な

« Válasz #189 Dátum: 12 aug 29, 22:13:11 »

Madarának szerintem mindenképp köze van a dolgokhoz erre fogadni mernék bármiben. Mégpedig azért mert Tobinál van Madara fegyvere a Gunbai(gitár  >.<# ) + Madarának nevezte magát Tobi. Tuti az lesz hogy Madara elindul a 9farkúhoz ahogy ő mondta és akkor jönnek még csak a keményebb történetek Nevet Úgy hogy szerintem most sokan megfogunk lepődni sok story lesz + ott van Sasukeék titkos tekercsük is. Szóval szerintem most minden Tobihoz fog kapcsolódni Nevet
Naplózva

"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
procsek
Chuunin
*

« Válasz #190 Dátum: 12 aug 29, 22:19:46 »

Nekem nagyon tetszik hogy Tobi (Obito) megmutatja hogy mi lehetett volna (vagy még lehet) Narutóból ha rossz útra tér, mintahogy Itachi is mondja neki
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/552/10
Így hogy Obitóról van szó még izmosabb a dolog a hasonlóság miatt.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #191 Dátum: 12 aug 29, 22:37:34 »

1 kicsit ironikus h régebben mindenki azon vitázott h Madara v Obito, aztán kiderült h Madara, most meg h Obito. Akkor a néző/olvasó és a szereplők szemszögéből volt Madara is és Obito is.  Technikai KO
Kishi az orrunknál fogva vezet minket.  smirksweat  Pojén
Eléggé semmitmondó fejezet volt (az utolsó oldalt leszámítva) a fleshbackekkel még nem is volna baj csak van benne 1-2 baki is.  >.<#
Kíváncsi leszek h mi lesz jövőhéten (ha Tobi=Obito, akkor meg kell magyarázni 1-2 dolgot)
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
par_nandor
Újonc
*

« Válasz #192 Dátum: 12 aug 29, 22:44:10 »

MI van ha Madara speckó mangekyu jucuja Shisuihoz hasonlóan a kotoamatsukami, és ezt használta Obito "megtérítéséhez"?
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #193 Dátum: 12 aug 29, 22:45:53 »

nem mondom , hogy örülök hogy Tobi=Obito. Talán jobban örültem volna ha egy új (esetleg nem ismert) Uchiha lett volna, de hát ez így alakult ... :-)

Biztos megmagyarázza majd Kishi, hogy Annó mikor ráesett a nagy kő halom , akkor elnyelte azt is a elnyelőkéjével, és rátalált Madara meg Zetsu ... vagy kitudja , kiderül majd végül is a csattanó már megvolt...
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #194 Dátum: 12 aug 29, 22:50:12 »

Ahj...Ez az egész hónap minimum ,azzal fog elmenni hogy tobi elmagyarázza mért akar bosszút állni,helyében jelentkeznék kakashival eggyütt a "maóónika"-Naruto sóban. Emberek ,annyira hihetetlen hogy tobi ,obito? Vagy még mindig sokkos állapotban vagytok?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 23:04:06 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins