Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7560 Dátum: 14 feb 19, 09:53:09 » |
|
Elég jó fejezet volt.  Minato tud használni sejutsut,mondjuk ez nem is annyira meglepő hisz ahogy Hiei irta Jiraiya volt Minato mestere. Hát Minato Kakashi meg Gaara nem sokat értek Madara ellen,de monjduk nem is vártam,hogy komolyabban megsebesitsék vagy valami. Obito meg végre összeszedi magát,és nem akar már Madara lenni. A végén Obito odasétált Madara-hoz,és elkezdte elszivni az erejét? Mert ugye megjelent újra a botja,és igy arra gondolok,hogy valahogy Madara-ból szivhatja el az erőt. Éés még mindig nem tudtuk meg,hogy kié is az a fránya láb. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 10:10:25 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7561 Dátum: 14 feb 19, 10:16:21 » |
|
Szerintem az a láb vmi kevésbé hetero emberé lehet akiről még utólag kiderül hogy nekrofil is, és ezért van olyan rossz érzése Karinnak, ők meg mire odaérnek akkor kapunk róla képet h hoppá, Sasuke tényleg halott, de legalább még így is veszi vki hasznát!  A hülyeséget félre téve az előző és a mostani fejezetről pár dolgot szeretnék mondani persze csak a történetet illetően mert a többit nem tartom mérvadónak már a Narutonál se semmilyen mangánál. Tehát ha a csipet csapatot nézem akik Sasuke után kajtatnak folyton folyvást, volt ami fura... idáig Jugo oltári módon tisztelte Sasukét mert benne látta Kimimarot és védelmezte mindenáron, mikor Karin benyögte hogy nem érzékeli nem hogy meg se rebbent de még inkább Karinért aggódik hogy rámászik a drága Sasukéjára Orochimaru, Madara egy igazi arc mit ne mondjak... ennek a tagnak még 1 köpése is veszedelmes  ... Gai csoda még hogy meg áll a lábán segítséggel is, de a szelleme mit sem változott erejéből, nagyon bírom a karakterét. Zetsu aljas és hirtelen megmozdulása elment egy szódával mert őszintén szólva számíthattak volna arra h megpróbál beleszólni. Ami a folytatását illeti nekem túlterhelte az agyam a Minato senjutsuja, bár Hiei kommentjének elolvasása után láttam benne rációt, az hogy h Madara Zohan féle "talpas sallerral" Minato, Kakashi és Garaa padlót fogtak már meg sem lepődök. De Obito ezzel az "oda megyek mint régen a múltban és újra spanok leszünk" megmozdulásával majd "felnyúlok a tüdődbe, mert mért ne" dologgal meglepett de mocsok mód, sokszor láttam már más történetekben és filmekben hasonlót de ez egy mocsok jó csavar. Összességében tetszett és a továbbiakban is hasonló jól kombinált események zajlanak le a folytatásokban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #7562 Dátum: 14 feb 19, 10:42:07 » |
|
A kyuubi ellen miért nem használta az egy jó kérdés, de gondolom meg volt rá az oka.
Nem volt ideje egyhelyben ácsorogni, miközben egy 12 méteres dög rajzolta át a látképet és egy ismeretlen épp a nejét meg a fiát molesztálta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 19, 10:42:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7563 Dátum: 14 feb 19, 11:28:00 » |
|
A remete formához hatalmas mennyiségű chakra kell.Ez életében lehet hogy nemvolt meg Minato-nak, de most edo-tensei-es zombi.Végtelen chakrával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #7564 Dátum: 14 feb 19, 11:35:57 » |
|
Anniyra vicces néha olvasni a logikátlan idiótaságokat, hogy ezért meg azért vagy amazért nem használta elő korában, komolyan még az emberek életkorát is elárulják az ilyen szintű hozzászólások. De ezt félretéve szerintem egy átlagos fejezet volt, de a jobbik fajtából. Minatonak még a másik karját is levágta, csakhogy teljes legyen az idill  A senjutsu meg várható volt tőle. Azon fölösleges érvelni miért nem vetette be korábban. Nem tette és kész. Az előző fejezethez még annyit, hogy visszaolvastam , hogy ki kire tippel azok közül , hogy ki lesz sasunál az alak, és annyit szakadtam rajta, hogy ki hogypróbálja kikövetkeztetni , hogy ki az Am egyértelmű , hogy Kabuto(még godnolkodni is fölösleges , hogy miért) ki másnak maradt minőségi orvosi jutsuja. Az, hogy Karin nem ismeri föl chakráját mindösze azért van mert , sokat módosított magán mint tudjuk. 8megjegyezném ha a senseinél ez azt akarja célozni , hogy fokozza a feszültséget, akkor nagyon de nagyon rosszul dolgozik.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
 |
« Válasz #7565 Dátum: 14 feb 19, 11:52:07 » |
|
Igazából már számítani lehetett arra, hogy használni fogja a Senjutsut..csak kár, hogy nem Obito ellen tette. De nyílván Narutoéknak kellett villognia és nem neki, na mindegy.
Don Diablo: Miért kéne hozzá hatalmas mennyiségű chakra? Eleve a Senjutsu CHAKRÁT gyűjti, és azt használja az után. Most is ugyanannyi chakrája van, mint volt életében.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #7566 Dátum: 14 feb 19, 11:54:54 » |
|
Szerintem akkor sem kell emiatt degradalni. Viszont azzal en is egyetertek, hogy folosleges tepelodni azon, hogy miert nem csinalta. Kishi nyilvan azert nem szotte bele a tortenetbe mert igy latta jonak. A Kabutos resze meg azert nem egyertelmu,mivel nem lehet tudni Kishi mit tervezett. Lehet nem is meg gyogyitani akarja. Viszont ha igen akkor persze eszszeru Kabutora gondolni. De azert sokminden nem tiszta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7567 Dátum: 14 feb 19, 13:14:30 » |
|
Igazából már számítani lehetett arra, hogy használni fogja a Senjutsut..csak kár, hogy nem Obito ellen tette. De nyílván Narutoéknak kellett villognia és nem neki, na mindegy.
Don Diablo: Miért kéne hozzá hatalmas mennyiségű chakra? Eleve a Senjutsu CHAKRÁT gyűjti, és azt használja az után. Most is ugyanannyi chakrája van, mint volt életében.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/412/13De a Narupedi-án is említik hogy a bölcs módhoz hatalmas chakra tartalék szükséges, méghozzá Hashirama papánál.De bírom amikor laikusok okoskodnak............. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
 |
« Válasz #7568 Dátum: 14 feb 19, 13:16:43 » |
|
Szóval akkor annak a kis szar varangynak hatalmas chakrája van? Értem..de itt például miért nem említette meg Minatot is? Ő egyedül tanulta meg vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
detros
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7569 Dátum: 14 feb 19, 13:37:47 » |
|
Nézzd vissza akkor azokat a részeket, ahol Naruto tanulja a senjutsut! Azért kell nagy mennyiségű csakra, mert ha túl sok senjutsu chakrát szív magába, akkor kővé változik, lásd a ninjutsut elszívó Pain esetét, a kettőnek egyensúlyban kell lennie, ami még Jiraiyanál sem működött tökéletesen, és eddig csak Narutónak volt meg a tökéletes forma. Meg a mangás visszaemlékezésből látható, hogy még Hashirama volt képes normálisan senjutsu-t használni. Kabuto sem sorolható ide, mert nem a saját erejéből volt erre képes, csak miután betolta magának a több shinobi véréből készített koktélt... mellesleg nem kicsit volt torzult. Szóval de, nagy mennyiségű chakrával kell rendelkezni hozzá, pont ezt emelte ki az öreg béka is Naruto tanításánál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #7570 Dátum: 14 feb 19, 13:38:02 » |
|
Azon se lepődnék meg ezek után, ha ő támasztaná fel Narutot a Rinnetenseiel. Ami mondjuk a szemébe kerülne:D Mekkora cumi lenne MadaránakxD
Ez jó volt xD A rész nagyon tetszett, ahogy Exkirion is írta, jó volt h előhozták Naruto mondandóját, és ahogy írtam is, Obito végre magához tért és bekavart a történetbe xD Az különösen tetszett, h Minato levágott keze a rasengannal együtt eltalálta Kakashit, Sakura csak nézett xD Minato remete formája, meglepődtem, de mind1, úgysem megy most már semmire sem kezek nélkül. Szerintem sem valószínű, h az össz. erejét elszívja Madara-nak Obito, mivel gyengébb lenne a jelenlegi Madara-tól, de ha mondjuk fele-fele arányban osztozkodnának, megnéznék egy kis harcot kettejük között. Több megoldás is lehet: -Naruto megkapja Obito-tól a 10 farkú full erejét, ami nem valószínű egyelőre, mert Madara nem adja magát ilyen könnyen és Naruto-nak am sincs szüksége rá az életben maradáshoz, csak Kurama kell -Vagy csak Kurama felét, ami fekete Zetsuban van -Vagy esetleg a teljes Kurama-t, simán kiszedhetné most Madárkából, és én ezt tartanám esélyesebbnek, mert akkor kapna egy kis power upp-ot, ami reális lenne, nyilván egy teljes erejű Kurama chakra nem kicsit dob a latban, ha fél Kurama erejével megállított 5 bijuu bombát Sasuke, meg nagy valószínűséggel hirtelen fog feltűnni, amikor szószban vannak és majd akk tudjuk meg, h ki volt a chakra tulajdonosa 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Oggun
Újonc
Nem elérhető
lurker
|
 |
« Válasz #7571 Dátum: 14 feb 19, 13:46:41 » |
|
A remete formához hatalmas mennyiségű chakra kell.Ez életében lehet hogy nemvolt meg Minato-nak, de most edo-tensei-es zombi.Végtelen chakrával.
http://www.mangareader.net/93-55672-11/naruto/chapter-503.htmlavagy http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/13Eddig kicsit furcsáltam, hogy ilyen hatalmas chakratartaléka lenne Minatonak, de ezzel már megmagyarázható - vagy nem is használt itt sem, és tényleg irgalmatlan chakrája van alapból. Csak nekem tűnt fel, hogy hol van Obito keze? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem Madara azért nem moccan és lepődött meg annyira, mert a szívét fogja Obito. http://www.mangareader.net/naruto/665/16Amire még kíváncsi volnék - miért vágott le a farkai (csápjai) közül eggyet Hattsan? http://www.mangareader.net/naruto/660/17 (alsó sor középső kocka) (A lábra meg csak annyit, hogy inb4 Rikudou, magyarázat nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
-
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7572 Dátum: 14 feb 19, 13:50:14 » |
|
Hát a szíve biztos nem ott van, bár ugye tudjuk, hogy Kishi nem igazán ismeri az anatómiát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7573 Dátum: 14 feb 19, 14:02:27 » |
|
Mondjuk nálam semmi meglepő nincs abban, hogy Minato senjutsut használ. Már akkor gondoltam arra, hogy képes erre amikor a történet legelején megidézte Gamabuntát, majd később megismertem Jirayrát és a senjutsut. Szóval nekem akkor összeállt a kép erről. Az inkább meglepett, hogy soha nem láttuk használni. És igen, szükséges a senjutsuhoz a sok chakra de nem ismerjük annak a soknak a nagyságát. Ha csak negyede van mint Narutonak már akkor is elég lehet. Legfeljebb így képtelen annyi senjutsu chakrát létrehozni mint Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
detros
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7574 Dátum: 14 feb 19, 14:02:57 » |
|
Anniyra vicces néha olvasni a logikátlan idiótaságokat, hogy ezért meg azért vagy amazért nem használta elő korában, komolyan még az emberek életkorát is elárulják az ilyen szintű hozzászólások. De ezt félretéve szerintem egy átlagos fejezet volt, de a jobbik fajtából. Minatonak még a másik karját is levágta, csakhogy teljes legyen az idill  A senjutsu meg várható volt tőle. Azon fölösleges érvelni miért nem vetette be korábban. Nem tette és kész. Az előző fejezethez még annyit, hogy visszaolvastam , hogy ki kire tippel azok közül , hogy ki lesz sasunál az alak, és annyit szakadtam rajta, hogy ki hogypróbálja kikövetkeztetni , hogy ki az Am egyértelmű , hogy Kabuto(még godnolkodni is fölösleges , hogy miért) ki másnak maradt minőségi orvosi jutsuja. Az, hogy Karin nem ismeri föl chakráját mindösze azért van mert , sokat módosított magán mint tudjuk. 8megjegyezném ha a senseinél ez azt akarja célozni , hogy fokozza a feszültséget, akkor nagyon de nagyon rosszul dolgozik.) Mi meg akkor fogunk nagyot röhögni, hogy ha a nagy okfejtésed után, és azok után, hogy leszólsz itt mindenkit, aki arra használja ezt a fórumot amire való, azok után mellélősz... haha Mi inkább köszönjük, de gondolkodunk, és ezáltal találgatunk is... Amúgy 31 vagyok. Kabuto legutoljára még az Izanami fogja volt, és ha csak nem fogadta el a sorsát, legutoljára nem úgy nézett ki, hogy értené, hogyan szabadulhatna. Elég nagy meglepetés lenne, főleg hogy ezek után még meg is gyógyítsa Sasuke-t. LOL ..előbb ölné meg, vagy ha tudná venné el a testét... Mellesleg Orochimaru kiszívta belőle a saját erejét, és vissza is változott, Orochimaru ereje nélkül pedig nem biztos, hogy képes senjutsu-t használni... De ha így lesz én megkövetlek... Én inkább olyan valakire gondolok most már, akire tényleg nem számítanánk... Egy külföldi fórumon bedobták már Uchiha Shisui nevét is, mondván sosem találták meg a testét, így akár élhet is. Itachi legjobb barátja volt, és ha még él, biztos nem bújkálna végig amíg tart a háború, és pláne nem hagyná meghallni a legjobb barátjának az öccsét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|