ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #945 Dátum: 13 jún 26, 00:12:55 » |
|
Merre található az Ao no Exorcist videó letöltése? A feliratot megtaláltam, le is töltöttem, de a videót nem lelem
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #946 Dátum: 13 jún 26, 02:17:23 » |
|
Valahonnan vadászd le netről.. A naruto-kun-ról a megaupload megszűnése miatt már valószínűleg nem tudod letölteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #948 Dátum: 13 jún 26, 07:59:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #949 Dátum: 13 jún 26, 12:16:15 » |
|
Azt hittem, hogy csak elvan dugva valahol, de így már értem. Köszi a gyors válaszokat.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #950 Dátum: 13 júl 06, 18:37:31 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy mi van azzal amit legutóbb a trollbarlang lezárásában mondtatok. Valóban lesz nyáron is trollbarlang?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #951 Dátum: 13 júl 06, 22:03:36 » |
|
Nem hiszem. Nem tudhatom biztosra, de trollbarlang általában évente van vagy másfél évente. Nem szokott félévente.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #952 Dátum: 13 júl 12, 20:41:27 » |
|
Nem tudom csak azért írtam mert Cart azt írta az előző barlang végén, hogy ugyis mindenki elfelejti, szóval gondoltam mivel én nem felejtettem el ezért megkérdeztem.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #953 Dátum: 13 júl 19, 10:07:33 » |
|
Ha lesz időm rá akkor lesz, de valszeg leghamarabb csak augusztusban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi02
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #954 Dátum: 13 júl 22, 14:17:55 » |
|
nekem az lenne a kérdésem, hogy a naruto sd mikor folytassátok? Én nagyon jót szórakozok rajta, és szerintem sokan mások. eddig a naruto sd rock lee special 20 részig van megcsinálva. de van folytatása valami más címen, ha jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Itachi az Anime világ egyik legkidolgozottak karaktere.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #955 Dátum: 13 júl 23, 07:12:31 » |
|
Kint a főoldalon a 22. rész, a 23. jövő héten jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi02
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #956 Dátum: 13 júl 23, 08:07:36 » |
|
meg is nézem. Várom addig is a következő hetet.
|
|
|
Naplózva
|
Itachi az Anime világ egyik legkidolgozottak karaktere.
|
|
|
ehvaz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #957 Dátum: 13 aug 17, 16:21:15 » |
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Supernatural anime feliratok időzítései melyik videoverzióhoz készültek?
Üdv.: Ehvaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #958 Dátum: 13 aug 18, 22:23:13 » |
|
Helló!
Előre is elnézést szeretnék kérni, hogy ha nem éppen ide illőt kérdezek, csak nem ismertem ki magam a fórumon és hirtelen ezt találtam, ahol lehet kérdezni, azt se tudom, hogy lehet-e itt ilyet kérdezni, de ettől függetlenül megpróbálom. Évekkel ezelőtt nagy rajongója voltam a Naruto sorozatnak, az oldalnak hála tudtam követni az eseményeket, és mindig megtudtam nézni a legfrissebb részeket magyar felirattal, ami nekem tetszett. Az első Naruto sorozatot végig néztem (220 részes) és bele vágtam a Naruto Shippuudenbe is, valamint elkezdtem anno a Naruto Mangát is olvasni (ami jóval a előrébb tartott, mint a sorozat). Körülbelül (most a hasamra csapok, konkrétan nem figyeltem mennyi ideje) 2-3 éve hogy abba hagytam a Shippuudent és a Manga olvasását különböző okok miatt, majd félév után meg nem volt kedvem pótolni a lemaradásaimat, egészen a mai napig. Ismét feltaláltam az oldalra, újra regisztráltam, gondoltam letöltöm a teljes Shippuuden sorozatot, mert e néhány év alatt lefelejtettem, hogy merre vagyok arccal (valahol a Ninja háború kitörése környékén hagytam abba), viszont szembesültem azzal, hogy mikor a letöltésnél rámentem az első évadra (majd a többit is meglestem), ugyan arra az oldalra kerültem, ahol nem igen találtam meg az általam keresett sorozatot (lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen). Ezt követően ismét vissza tértem az Epizódok letöltéséhez, ahol kiszúrta a szememet a vastagon szedett rész, miszerint a Megaupload megszűnése óta még nem sikerült orvosolni a sorozatok biztos letöltését. Kicsit mellbevágó volt a hír, hogy jelen esetben mégsem tudom előröl megnézni a Shippuudent, ezért szeretném azt kérdezni, hogy van-e jelenleg olyan oldal, ahol meglehetne felirattal nézni az összes évadot, vagy várjak, amíg nem sikerül valamivel pótolni a Megauploadot? A válaszokat előre is köszönöm, és még egyszer elnézést, ha nem ide illőt kérdeztem, vagy ha már hétszázszor átrágott témával kapcsolatban kérdeztem.
Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető