haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #975 Dátum: 14 feb 01, 20:50:11 » |
|
Hello Én a Major című animét ajánlanám. Sok jót hallottam róla de még senki nem fordította le. Remélem ez majd valamikor változik
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Red Tiger
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #976 Dátum: 14 jún 11, 22:23:39 » |
|
Kérdés: Mi van a Huntaival? Megszűnt? már egy ideje (az éven talán) nem volt rajta friss. Most meg egy ideje állítólag karbantartás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #977 Dátum: 14 jún 13, 16:31:26 » |
|
Nem szűnt meg. Karbantartás van. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Red Tiger
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #978 Dátum: 14 júl 05, 13:46:59 » |
|
Meddig még? Nincs egy körülbelüli idő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ManekiNeko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #979 Dátum: 14 júl 31, 16:38:09 » |
|
Igazán új vagyok a fórumon, kerestem az elérhetőségeteket, de nem találtam meg, úgyhogy most ide írnék... Nincs esetleg tervbe véve a két Hunter x Hunter Movie? Kerestem már sok helyen, és ti foglalkoztok a Hunter x Hunterrel, ezért kérdezem most meg tőletek. Ha nem témához illik, bocsánat ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ManekiNeko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #981 Dátum: 14 aug 01, 07:35:08 » |
|
Köszönöm szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Altegor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 14 aug 03, 15:08:34 » |
|
Üdv Mindenkinek! Pár perccel ezelőtt be kívántam jelentkezni a Naruto-kun oldalon és nem tudtam az alábbiak miatt. "A hozzáférésed jelenleg fel van függesztve"Nem tudom pontosan,hogy a 08.01. vagy a 08.02. dátumú Shuriken dobásom miatt lettem-e fel függesztve,de sehol sem találtam a szabályzatokban,hogy MEDDIG! A büntetésemet elfogadom,függetlenül,hogy csak sejtem a pontos okát és elnézést kérek érte! Szeretnék érdeklődni,hogy mennyi időre lett zárolva a hozzáférésem az oldalhoz?! Válaszotokat előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #983 Dátum: 14 aug 03, 16:15:02 » |
|
Mi a felhasználóneved a honlapon?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Altegor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #984 Dátum: 14 aug 03, 16:25:30 » |
|
Az,mint itt,...Altegor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #985 Dátum: 14 aug 03, 16:55:57 » |
|
Ja. Én tiltottalak ki, amiért belinkelted egy olyan anime más által fordított feliratával égett videóját, amit mi is fordítunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Altegor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #986 Dátum: 14 aug 03, 18:12:24 » |
|
Rendben,azt értem én,nem is ez volt a kérdésem,...azért viszont elnézést is kérek,nem akartam rosszat nektek,...hanem az volt a kérdésem,hogy meddig leszek felfüggesztve,kiütve,blokkolva,zárolva,hidegre téve,sarokraba állítva,ecc.!?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 19:27:02 írta Altegor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #987 Dátum: 14 aug 04, 00:33:44 » |
|
Hát, az ilyen általában végleges szokott lenni. De persze sok függ a vaj szívünktől is. Két hét elég lesz? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Altegor
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #988 Dátum: 14 aug 04, 04:44:39 » |
|
Még mindig jobb,mint a végleges,...legközelebb ilyen butaságot nem csinálok majd! Ha két hét büntit kapok elfogadom,de ez rajtad is múlik kérlek,...azért megköszönném ezt az enyhe büntetést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #989 Dátum: 14 aug 04, 18:40:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|