24 nov 14, 22:25:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 72
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kérdések a Naruto-Kun.Hu oldallal kapcsolatban  (Megtekintve 307473 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
haukker
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #975 Dátum: 14 feb 01, 20:50:11 »

Hello
Én a Major című animét ajánlanám. Sok jót hallottam róla de még senki nem fordította le.
Remélem ez majd valamikor változik Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Red Tiger
Újonc
*

« Válasz #976 Dátum: 14 jún 11, 22:23:39 »

Kérdés: Mi van a Huntaival? Megszűnt? már egy ideje (az éven talán) nem volt rajta friss. Most meg egy ideje állítólag karbantartás...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #977 Dátum: 14 jún 13, 16:31:26 »

Nem szűnt meg. Karbantartás van. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Red Tiger
Újonc
*

« Válasz #978 Dátum: 14 júl 05, 13:46:59 »

Meddig még? Nincs egy körülbelüli idő?
Naplózva
ManekiNeko
Újonc
*

« Válasz #979 Dátum: 14 júl 31, 16:38:09 »

Igazán új vagyok a fórumon, kerestem az elérhetőségeteket, de nem találtam meg, úgyhogy most ide írnék... Nincs esetleg tervbe véve a két Hunter x Hunter Movie? Kerestem már sok helyen, és ti foglalkoztok a Hunter x Hunterrel, ezért kérdezem most meg tőletek. Ha nem témához illik, bocsánat  ><
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #980 Dátum: 14 júl 31, 16:50:56 »

Az egyik elvileg ott van a befejezett projektek között:
http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=1022

A másik is szerintem tervben van, de azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Nevet
Naplózva
ManekiNeko
Újonc
*

« Válasz #981 Dátum: 14 aug 01, 07:35:08 »

Köszönöm szépen!
Naplózva
Altegor
Újonc
*

« Válasz #982 Dátum: 14 aug 03, 15:08:34 »

Üdv Mindenkinek!  Nevet

Pár perccel ezelőtt be kívántam jelentkezni a Naruto-kun oldalon és nem tudtam az alábbiak miatt.
"A hozzáférésed jelenleg fel van függesztve"
Nem tudom pontosan,hogy a 08.01. vagy a 08.02. dátumú Shuriken dobásom miatt lettem-e fel függesztve,de sehol sem találtam a szabályzatokban,hogy MEDDIG!
A büntetésemet elfogadom,függetlenül,hogy csak sejtem a pontos okát és elnézést kérek érte!
Szeretnék érdeklődni,hogy mennyi időre lett zárolva a hozzáférésem az oldalhoz?!

Válaszotokat előre is köszönöm!  bye bye
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #983 Dátum: 14 aug 03, 16:15:02 »

Mi a felhasználóneved a honlapon?
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Altegor
Újonc
*

« Válasz #984 Dátum: 14 aug 03, 16:25:30 »

Az,mint itt,...Altegor
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #985 Dátum: 14 aug 03, 16:55:57 »

Ja. Én tiltottalak ki, amiért belinkelted egy olyan anime más által fordított feliratával égett videóját, amit mi is fordítunk.
Naplózva

Altegor
Újonc
*

« Válasz #986 Dátum: 14 aug 03, 18:12:24 »

Rendben,azt értem én,nem is ez volt a kérdésem,...azért viszont elnézést is kérek,nem akartam rosszat nektek,...hanem az volt a kérdésem,hogy meddig leszek felfüggesztve,kiütve,blokkolva,zárolva,hidegre téve,sarokraba állítva,ecc.!?  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 19:27:02 írta Altegor » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #987 Dátum: 14 aug 04, 00:33:44 »

Hát, az ilyen általában végleges szokott lenni. De persze sok függ a vaj szívünktől is. Két hét elég lesz? ^^
Naplózva

Altegor
Újonc
*

« Válasz #988 Dátum: 14 aug 04, 04:44:39 »

Még mindig jobb,mint a végleges,...legközelebb ilyen butaságot nem csinálok majd!  Nevet
Ha két hét büntit kapok elfogadom,de ez rajtad is múlik kérlek,...azért megköszönném ezt az enyhe büntetést!  bow
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #989 Dátum: 14 aug 04, 18:40:12 »

Lásd: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=158.msg921677#msg921677
Naplózva

Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 72
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins