boka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 09 nov 27, 17:56:46 » |
|
Bocsi srácok nem tudjátok hogyan tudnám letölteni a Naruto Shippuden 135-136 részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #421 Dátum: 09 nov 27, 19:58:25 » |
|
Epizód letöltések \ Naruto Shippuuden #06. évad (130-...) \
Ide fog felkerülni pár napon belül ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #422 Dátum: 09 dec 13, 19:57:50 » |
|
valaki el tudja magyarázni, mit jelent a "spoiler"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #423 Dátum: 09 dec 13, 20:18:54 » |
|
A spoiler előzetest jelent. Vagy valami olyasmit. Mangánál pl. az a spoiler, ami kijön a hivatalos verzió előtt. Anime esetében azok az események is spoilerek, amik voltak már ugye a mangában, de az animében még nem. Remélem, nagyjából érthető voltam. :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 09 dec 19, 22:51:11 » |
|
Igen igen és valami csattanó az igazi spoiler tehát... hm... az a baj, hogy csak egy spoilerrel tudnám megmagyarázni Ezt találtam ezen a linken: http://www.sorozatjunkie.hu/2006/09/09/alapveto-fogalmak-spoiler/ (talán így kevésbé csúnya a lopás ) Magyarul az (esetünkben) sorozatélményt elrontó információ. Spoiler az, ha valaki közli, hogy mi történt azokban a részekben vagy évadokban, melyeket még nem láttunk és ugyancsak spoiler az, ha valaki elmondja, hogy miről fognak szólni a még le nem adott részek, merre fog haladni egy sorozat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 22:53:06 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
viking60i
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #425 Dátum: 09 dec 20, 00:21:38 » |
|
sziasztok letöltötem néhány naruto részt és az angol felirat rajtuk van csak a magyar nincs azt honan lehet letölteni
|
|
|
Naplózva
|
"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI" "Karyuu no..." " A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! " http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/by én
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 09 dec 20, 11:20:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 09 dec 22, 16:01:26 » |
|
Cart, PÜ ment neked egy kérdéssel kapcsolatban
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #428 Dátum: 09 dec 26, 05:09:49 » |
|
Azt tudom, hogy egy hozzászólásnak van egy limitje karakterek tekintetében ami jó nagy. Viszont ha ezt túllépem akkor folytathatom e egy másik hozzászólásban, és ebben az esetben a két hsz tekinthető e egy hozzászólásnak, vagy pedig duplaposzt és bünti jár érte? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 09 dec 26, 19:14:21 » |
|
Mint ex modinak, ezt neked is kéne tudnod! Vagy mégsem, mert ezt én sem tudom... Én személy szerint ha ilyet találok, és a 2. postban jelzi az user hogy hoppá betelt a limit, elnézést kér a modiktól, stb, akkor nem tekintem dupla postnak... Szerintem így korrekt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #430 Dátum: 09 dec 26, 19:17:41 » |
|
A kérdés az, hogy ki olvas el egy olyan hosszú szöveget, ami nem fér bele egy postba?O_o Illetve, miről lehet ennyit írniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 09 dec 26, 19:25:14 » |
|
Olvass bele a Ragnarok nevű topikba! De amióta modi vagyok volt már 3-4 eset hogy ilyen hosszú post született pár topikban... Ha írni akar hadd írjon... Max nem olvassa el senki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
69seth69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #432 Dátum: 10 jan 07, 00:14:06 » |
|
Hy. Szeretném megkérdezni, hogy az oldalról a naruto részeket miért nem lehet letölteni????
|
|
|
Naplózva
|
My best Anime is the NARUTO.
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #433 Dátum: 10 jan 07, 06:22:17 » |
|
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4.msg451750#msg451750Kedves felhasználóink!
Az oldalon található Multimédia részleg egyes menüpontjai az elkövetkezendő pár napban karbantartás miatt nem elérhetőek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
69seth69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 10 jan 07, 11:49:33 » |
|
Köszönöm szépen, nemtudtedtam mert már régen voltam a gép elött.
|
|
|
Naplózva
|
My best Anime is the NARUTO.
|
|
|
|