Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #405 Dátum: 09 okt 31, 23:59:12 » |
|
Ide jó régen volt irva.
Az lenne a kérdésem, h minek kell a topikokba áthúzni a spoilereket. Értem a logikáját, h nem kell lelőni a poénokat a mangát nem olvasók számára, de ezt nem lehetne korlátozni csak a Shippuden - Anime topikra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 09 nov 01, 00:17:35 » |
|
Mert sokan nézelődnek más topikban is, akik nem olvassák a mangát a Shippuuden Anime topicon kívül... Jó így ahogy van...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 14:09:11 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #407 Dátum: 09 nov 04, 14:09:51 » |
|
A téma átnevezésre került: "Kérdések az oldallal / fórummal kapcsolatban"ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rolipapy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 09 nov 06, 19:40:08 » |
|
Egy kérdés ill kérés. Hová tűnt a DB Kai 29. részének a felirata. 28 és 30 van a projekteken belül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #409 Dátum: 09 nov 06, 19:45:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yarkan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 09 nov 19, 10:20:57 » |
|
Üdv nektek, nem tudtam hova írni, remélem itt jó lesz és kapok válaszokat.
A problémám az oldallal lenne, egyszerűen nem tudom megérteni hogy az "adminok" az oldal szerkesztői mért hanyagolják ennyire az oldalt...hiszen ti vagytok a legnagyobb narutos oldal, szinte mindenki a ti oldalatokról tölt le videókat, mangákat, infókat néznek...és közbe így hanyagoljátok az oldalt? egy csomó videó már rég kijött és még nem raktátok fel az oldalra, nem tudom mért, lehet lusták vagytok, sőt szerintem biztos, hiszen heti 2 órába tellene a frissítés, vegyünk 1 példát: Fairy Tail anime hétföként jelenik meg, más oldalon fel is rakják hétfőn az animét, keddre felirat is van, és most nézzétek meg az oldalatokat...csütörtök van és még híre sincs az animéről, pedig ott van a projektek között, és most nem csak a Fairy Tail-re gondolok, hanem más anime is így van, pedig nem nehéz megoldani ezt, a feltöltés szerintem nem gond, estére berakjátok vagy valami, ha viszont felirattal lenne a gond, hát istenem leszednétek más oldalról ha nem lenne rá idő (ha belegondolsz heti 1 óra lenne), de kérlek ilyet azért nem kéne csinálni, ennyi animét hanyagolni...akkor legalább ne rakjátok ki a projektekhez... most lényegében nem fikázni akarom az oldalt, mert én is erről töltök le általában (persze csak akkor ha időben fent van) de azért belegondolhatnátok hogy mit csináltok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #411 Dátum: 09 nov 19, 10:32:23 » |
|
Mondjuk ez a kérdés nem nekem szól, szal lehet nem kéne válaszolnom, de nem bírom megállni.xDD Szerintem itt senki nem hanyagol semmit, csak egyszerűen az emberek nagy egy részének van élete is a kockulás mellé. És nem akar mindenki egész nap a gép előtt ülni. Ennyi. Ami késik nem múlik. Csak esetleg az illetékes épp nem ér rá, mert mondjuk éppen élni szeretne, és nem animéket felrakni, vagy fordítani, vagy mittoomén ilyeneket csinálni, nemértek ehhez. De ez azért nem "elhanyagolás".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #412 Dátum: 09 nov 19, 11:07:28 » |
|
Nyah, nagyjából Aes ki is fejtette amit akartam, még annyit hozzáfűzök, hogy az oldal szerkesztése egy hobbi. A hobbi azaz a weboldal szerkesztése és a magánélet élése nem azonos kategória. Példa: Vagy bemegyek a postára befizetni egy csekket, hogy ne kapcsolják ki az áramot, vagy frissítem a weboldalt. Melyik a fontosabb? ^^ Január elseje óta minden nap volt frissítés egészen novemberig, amikor is elég sok dolga lett a csapatnak (iskola, munka, magánélet), emellett most vagyunk abban az időszakban, hogy hatalmas fejlődés várható a kiadott munkáinkkal kapcsolatban: égetett verziós kiadásra való áttérés számos sorozatunknál. Természetesen ezt sem magunk miatt tesszük, mert sokkal de sokkal több dolgunk lesz egy-egy felirattal, hanem azért, hogy nektek, felhasználóknak jobb legyen. Rousseaunak van egy híres mondása, ami igaz: "A türelem keserű, de gyümölcse édes."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yarkan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 09 nov 19, 11:20:55 » |
|
Értem mit mondasz, persze van benne igazság, de nem tudom elhinni hogy az illetékesnek 1héten 1 órája ne lenne feltölteni, hiszen amit említettem ha belegondolsz 1 óra szükséges rá, nem több... a feltöltést berakni estére, az szinte nem a te dolgot, hanem a gép megcsinálja neked, ha meg ez nem megy, akkor felmenni valami feltöltő oldal keresőbe, beírod és máris ott a link, nem kell neked feltölteni, hanem onnan kimásolod... felirattal is ugyan ezt meglehetne csinálni. Heti 1 órába simán beleférne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #414 Dátum: 09 nov 19, 11:25:18 » |
|
Ha hiszed, ha nem, ezen a héten nem volt eddig egy szabad órám sem, (jó, mondjuk kivétel az a pár óra alvás amit le szoktam rendezni, de azt a luxust szeretném még megengedni magamnak xD) most is kb 20 percre vagyok itt, de ha nem haragszol nem fogok neked elszámolni, több okból is: Nem fizetsz a szolgáltatásért; és nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy ezt megtegyem ^^ Vannak különböző igénytelen speedsup csapatok, keress rá a neten, mi nem szándékozunk igénytelen munkát kiadni. Vagy várhatsz ránk is, amíg ma este /VAGY/ a holnapi nap folyamán kirakjuk a frissítéseket ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 11:27:47 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #415 Dátum: 09 nov 19, 20:51:15 » |
|
Heló!
Nem tudom mi lehet, az oka de nálam 1 ideje előfordul, hogy az oldalt és a fórumot elég hosszú ideig nem tudom elérni van úgy hogy fél nap vagy még több idő is, olvastam, hogy nektek sem végtelen az időtök és azért élnetek is kell ez természetes, sőt ez idő alatt többnyire a fórumon születnek új hozzászólások így lehet, hogy nálam van hiba ( bár fura, hogy csak a kun nem akar betölteni).
De ami sokkal fontosabb, ma véletlenül az új rész felkutatása közben erre az oldalra akadtam, és első ránézésre nagyon úgy néz ki mintha a ti, munkátokat felhasználnák, és gondoltam, hogy tudatom veletek. Ha valamelyik megás letöltésre kattintotok akkor rögtön látjátok majd ti is.
---szerkesztve---Cart'necker---
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 21:14:08 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #416 Dátum: 09 nov 19, 21:13:50 » |
|
Ahogy látom te is externetes hostról jössz az oldalra. Már tapasztaltuk, hogy akik externetes hosttal rendelkeznek, valamilyen oknál fogva időnként nem érik el az oldalt. Ennek okát még nem tudjuk, de folyamatban van a kiderítése és ha lesz rá lehetőségünk javítani is fogjuk A másolós oldal linkjét töröltem a hsz-edből. Sajnos teli van az internet az olyan Narutós oldalakkal amelyek a mi munkánkat másolják. Szerencsére a tulajdonosaik pár hét után megunják a CTRL C-t és V-t, és abbahagyják az oldalukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #417 Dátum: 09 nov 19, 21:28:18 » |
|
OFF: Hát szerencsére már csak kb fél hónapig vagyok boldogtalan tulaja az Externet "csodáinak" megyek a kicsit többet reklámozott T-Online csapatához remélem náluk nem lesz ilyen gond.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 19, 21:29:10 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 09 nov 26, 18:28:09 » |
|
Lehet, hogy rossz helyre írok, de nem találtam megfelelő topicot. Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e projectet kérni? Elkezdtem nézni a Monster című animét, de 6 rész után kifújt a felirat és a manga sincs végig lefordítva. Azt a 6-t is 2006-2007 között készítették. Egy orvosi thriller-ről van szó, ami nagyon érdekesnek ígérkezik. Az animeaddictson korrekt ismertetőt írtak róla. http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.365
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 09 nov 27, 09:32:28 » |
|
Volt már szó arról koábban, hogy elindírjuk ezt a projektet, de akkor le lett szavazva... Most meg tervben sincs egy új projekt felvétele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|