Cartnecker
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 aug 01, 09:22:08 » |
|
Az a baj, h nincs olyan magas hely ahova fel tudnátok kötni, mert mindenhova leér a lábam, amivel meg elsétálok XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 aug 01, 19:28:29 » |
|
De ha hátrahajtják a lábad és a nyakadba kötik, nem tudsz elsétálni... Amúgy tök jó játék lenne, de Cart, szerencséd van, az én nevemet nem írtad át, így eggyel kevesebb az üldöződ... a manóba, pedig milyen jó móka lett volna...hmmm.... piff-puff...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 aug 31, 15:02:02 » |
|
Nem a fórummal kapcsolatos a kérdésem, de ide illik a legjobban Olyan technikai problémám van, hogy mikor kiírok dvd-re egy feliratos animét, vagy bármit, akkor a tv-n sokszor nem hozza ki a hosszabb szövegeket Ilyenkor mi a megoldás? Lehet hogy a tv van rosszul beállítva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 aug 31, 15:24:21 » |
|
Megoldás: Csevegő > Segítség topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara123456
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 aug 31, 15:57:37 » |
|
helósztok szeretném megkérdezni a szerkessztőket vagy aki tudja h miért nem tudok felmeni a naruto-kun-ra?mindig a google-re rak ez miért van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 aug 31, 16:02:22 » |
|
Valószínűleg bannoltak valamiért. Olvasd el a szabályzatot, és gondolkodj, megszegted-e valahol....
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
gaara123456
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 aug 31, 17:11:55 » |
|
én csak megkérdeztem miért egy egész napig tart a felirat elkészítése míg máshól pár óra de semi csúnyát nem írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gaara123456
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 aug 31, 17:19:09 » |
|
mikór tudok megint felmeni az oldalra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 aug 31, 17:21:01 » |
|
én csak megkérdeztem miért egy egész napig tart a felirat elkészítése míg máshól pár óra de semi csúnyát nem írtam Más weboldalt reklámoztál azzal a kommenteddel, sürgettél minket és ebből is látszik, hogy az oldal szabályzatát sem ismered, mert helyből 2 ponton is megszegted. Mivel híres vagyok jófejségemről, a kitiltásodat töröltem, cserébe olvasd el az oldal szabályzatát és törekedj annak betartására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara123456
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 aug 31, 17:42:00 » |
|
kösz és bocs a sűrgetésért de már nayon vártam a narutot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 szep 02, 06:03:34 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy miért lett lezárva az animebarkóba topic?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 szep 02, 06:59:53 » |
|
Mert csak arra jó hogy a HSZ számot növeljétek vele!^^ Amíg a Főadmin gondolkozik rajta hogy mit kéne csinálni a topiccal, zárva is marad, utána vagy meg lessz nyitva új szabályokkal, vagy zárva marad örökre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 szep 02, 09:33:42 » |
|
Vagy törölve lesz ami sztem jó megoldás lenne *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 szep 02, 12:52:06 » |
|
az egész fórum arra jó, hogy hsz-számot növeljünk vele .. egyébként mi abban a rossz, ha valaki sok hozzászolást akar - hozzáteszem - legális keretek között ? azt is tiltja a fórumszabályzat ?
mellesleg szerintem addig kéne örülni, hogy a trollok [megjegyzem, oda egyáltalán nem azok írtak .. ] inkább egy olyan helyre írjanak, ahol nem értelmes eszmecserék folynak, mintsem mondjuk a Naruto Manga topicba .
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
|