mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 08 dec 11, 08:34:47 » |
|
Ez nem ide tartozik de naon idegesít, hogy nem müködik szóval van a sima Naruto 184. része ami ugyebár DB verzó és van hozzá a felirat ami szintén DB ja és ne nézzen senki hülyének hogy biztos nem jót szedtem le, csupán arról van szó, hogy a rész elején van egy kép amin Tsunade és Naruto van meg egy ilyen szöve ezzel a címmel Dattebayo would like to aplogyze és még ez allatt vagy 2 sor és ez miatt a felirat hamar vagy későn jelenik meg az eredetihez képest.Kérdésem hogyan lehet ez levágni belőle ezt a szöveget az elejéről?
A választ előre is köszönöm:Máté
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 08 dec 11, 22:33:44 » |
|
Ez tééényleg nem ide tartozik xDD Van egy erre a célra kialakított topic a csevegőben  De jófej vagyok (< az egoizmus határtalan szikrái meggyúlnak xD) és válaszolok: xD A Narutoból a Dattebayo kiadott két verziót, szerintem Te a v1-eset szedted le, próbáld meg a v2-t: Torrent - ~DB~ Naruto 184 v2 Ehhez elvileg illeszkednie kell a feliratnak. Ha így sem lenne jó, akkor próbáld meg ezt leszedni: Torrent - ~DB~ Naruto 184 v1 Ha így sem lenne jó, akkor: - vagy kodek probléma. ~ Megoldás a GYIK menüpontban ~ megnézem ~- vagy tényleg rossz az időzítés. Jelezd a HLT-nek és szerintem azonnal korrigálják: ~ Szólok nekik ~- vagy nincs tippem. Ilyenkor jön jól a Gugli. ~ Megnézem mi az a Google xD ~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 08 dec 11, 22:56:15 » |
|
Ne strapáld magad Cart... Asszem neki időzítettem ma át egy hiddenes feliratot hogy passzoljon a verziójához... Problem megoldva... Mire nem jó az msn...  Na de a lényg: Az emotikonok közt 2 szer van fenn a gondolkozós... És pár gyerknél láttam olyanokat, hogy fénykardos emotikon, meg ilyenek... De azokat meg mért nem találom az emotikonok között? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 08 dec 11, 22:58:19 » |
|
Az emotikonok a következő hetekben át lesznek szabva, mert kicsit rendbekapjuk a fórum és az oldal rendszerét... szóval ha eljön az ideje utánanézek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 08 dec 31, 16:17:32 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat, mert van párszor olyan, hogy rájövök, hogy mégsem kellett volna írni, vagy inkább máshova kéne... És amikor módosításnál kitörlöm a szöveget, úgy nem jó...
Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 08 dec 31, 16:37:18 » |
|
Te olyat nem tudsz... Csak az adminok, és moderátorok tudnak hozzászólást törölni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 08 dec 31, 16:39:45 » |
|
Meg az NKWT-sek^^ Ami nem fair..T_T.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 09 jan 07, 22:07:41 » |
|
hát ha belegondolsz akkor mégis fair, mert akkor mindenki oda-vissza törölgetné az összeg hsz-t, és akkor nagy kavar lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 09 jan 07, 22:13:06 » |
|
De mindenki csak a sajátját bírná... ^^ Mert a NKWT-sek is csak a sajátjukat bírják... Csak modi és admin bír belepiszkálni a máséba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 09 jan 08, 20:48:38 » |
|
Épp a visszaélések miatt van, hogy nem tud mindenki hsz-t törölgetni... kemény lenne, ha A és B beszélgetne: A B A B A B B meg szeretné szívatni A-t... és kitörölgetné a hszeit: A A A << hopsz... ez egy triplapost... > figyelmeztetés > bann > halál xD Jó... vissza tudnánk keresni a moderátori naplóban, de ez plusz munkát és sok bonyodalmat jelentene mind nekünk és nektek is. Jobb ez a rendszer ami most van ^^ Az NKWT-sek mivel a csapat tagjai és dolgoznak az oldalért, nektek, ezért nekik valamilyen kiváltságuk ez a + jog. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 09 jan 08, 20:51:27 » |
|
Ez a B meg szeretné szívatni A-t simerős...ugye HIEI???? x'D Am, a plusszjogo teljesen jogos :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 09 jan 11, 15:49:51 » |
|
Nem lehet véletlen szavazásnál megváltoztatni a szavazatot? Kronosz reggel jól szórakozott és míg én pakoltam ő addig az én nevembe irosgatott baromságokat :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 09 jan 11, 16:34:02 » |
|
Ez a B meg szeretné szívatni A-t simerős...ugye HIEI???? x'D Am, a plusszjogo teljesen jogos :\
Nem tudom miről beszélszxDD. Én ártatlan vagyokxDD. Te írtál 6-os posztot nem énxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 09 jan 11, 16:37:06 » |
|
Perszepersze...:'DDDD Nem is tudom, miért írtam :"DDDD Talán mert kitörölted azokat a rohadt hászeidet?:""""D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 09 jan 15, 16:01:12 » |
|
Engem az érdekelne hogy mikor keresünk csak a hsz-ek szavai között keresi a megadott kulcsszavakat vagy akár arra is rákereshetek hogy én írtam-e már abba a topicba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|